معرفی برنامه های طراحی و نقاشی دیجیتال
Photo 
سلام دوستان

1- MyPaint
اولین برنامه که خودم هم خیلی باش کار کردم و در حین ساده گی و کم حجمی قدرت خیلی خوبی داره مخصوصا که محدودیت ابعادی نداره و بسیار مناسب برای بازی سازی و نقطه قوت دیگه این برنامه براش های زیاد و کارامدش:

[تصویر:  mypaint-2011-screenshots-concept_00.jpg]

[تصویر:  mypaint-2011-screenshots-anime_09.jpg]

لینک دانلود در سایت سازنده بصورت کاملا رایگان

نمونه کارهای انجام شده با MyPaint
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، vng ، Vizmark# ، s1990
دانلود کردم.
فتوشاپ راحت تر و حرفه ای تر نیست نسبت به این؟
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/4/7، 07:19 عصر)seyed نوشته است: دانلود کردم.
فتوشاپ راحت تر و حرفه ای تر نیست نسبت به این؟

فتوشاپ از این سخت تر ولی امکانات و قدرت ویرایش بیشتری داره اما از لحاظ براش به این متنوعی و خوبی نیست، چون فتوشاپ مختص این کار نیس و یه مرجع کار روی تصاویر پیکسلیه شما میتونید کار رو تلفیقی هم انجام بدین یعنی برای نهایی شدن کار اونو به فتوشاپ ببیرد.
یه نکته دیگه اینکه مای پینت براش های زیادی داره که باید روش نصب کنید و از سایتش میتونید دانلود کنید

البته برنامه های دیگه ای هم هستن که اونا هم معرفی میکنم الان MyPaint رو معرفی کردم چون راحتتر و سبکتر از همه برنامه هاس و کار باهاش آسون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
2-  نرم افزار TwistedBrush Pro Studio

این برنامه هم خیلی وسیع و گسترده است و خیلی امکانات داره میتونید هرنوع قلمی رو خودتون بسازید با اینکه خودش طیف وسیعی از قلم ها رو داره حتی بعضی از آبجکت ها رو هم بصورت براش داره مثل پوششهای گیاهی ولی یکم پیچیده است.
یه امکان خیلی جالبی که داره اینه که میتونید از طراحیتون فیلم بگیرید تو خود برنامه

[تصویر:  media_1315496085691_display.png?AWSAcces...6EFqwwg%3D]

لینک دانلود در سایت سافت 98
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
3- نرم افزار Krita

این نرم افزار رو هنوز خودم تست نکردم ولی با امکاناتی که تو سایتش دیدم و همونطور که از عکسش هم پیداس بنظرم یه برنامه خیلی خوبه

[تصویر:  user-interface-2-9.jpg]

لینک سایت خود برنامه با معرفی امکانات و دانلود رایگان
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، ghasem ، vng
4- نرم افزار PaintTool SAI (پیشنهادی)

این برنامه ای که خودم استفاده میکنم و فوق العاده است. کم حجم، سبک ،کاربری راحت، پشتیبانی ازتمام قلم نوری ها و تشخیص شدت فشار، قدرتمند ترین ابزار سلکت ، ماسک ، براش های عالی با قابلیت تغییر و ساخت براش جدید و یک ابزار فوق العاده که میتونید بعد از رسم خط توسط قلم، اونو ویرایش کنید مثل برنامه های وکتور.

اکثر طراحای سایتای معتبر هنری (pinterest , deviantart) از این برنامه استفاده میکنن.

[تصویر:  sai_shot.jpg]

لینک دانلود در سایت دانلود سافتور
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1394/4/8، 05:10 عصر)pro.designer_68 نوشته است: 3- نرم افزار Krita

این نرم افزار رو هنوز خودم تست نکردم ولی با امکاناتی که تو سایتش دیدم و همونطور که از عکسش هم پیداس بنظرم یه برنامه خیلی خوبه

[تصویر:  user-interface-2-9.jpg]

لینک سایت خود برنامه با معرفی امکانات و دانلود رایگان

سلام.

بعد شما فکر کردی ساخت این چند ساعت زمان میبره ؟!! 18
به نظر من این نرم افزار ها به عنوان نیروی کمکی برای ساخت یک شخصیت خوب هستن
و چیزهایی که در اینجا میشه ساخت رو به فتوشاپ و دیگر برنامه های حرفه ای انتقال میدی و کار رو بهتر
پیش میبری از براش آماده این نرم افزار و از قدرت ویرایش فتوشاپ یکجا بهره ببریم

خیلی بهتره تا فقط از یکی استفاده کنیم

در ضمن فتوشاپ به تعدادی بی نهایتی براش داره و البته هزاران براش در زمینه نقاشی هم داره اما اینها
فقط بخش براش فتوشاپ رو شلوغ میکنن و حتی خود فتوشاپ کند میشه

پس بهتره از دو نرم افزار مختلف در حوضه های تخصصی خودشون در حد عالی استفاده ببریم

-
-

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/9، 01:26 صبح)makan parsi نوشته است: سلام.

بعد شما فکر کردی ساخت این چند ساعت زمان میبره ؟!! 18
به نظر من این نرم افزار ها به عنوان نیروی کمکی برای ساخت یک شخصیت خوب هستن
و چیزهایی که در اینجا میشه ساخت رو به فتوشاپ و دیگر برنامه های حرفه ای انتقال میدی و کار رو بهتر
پیش میبری از براش آماده این نرم افزار و از قدرت ویرایش فتوشاپ یکجا بهره ببریم

خیلی بهتره تا فقط از یکی استفاده کنیم

در ضمن فتوشاپ به تعدادی بی نهایتی براش داره و البته هزاران براش در زمینه نقاشی هم داره اما اینها
فقط بخش براش فتوشاپ رو شلوغ میکنن و حتی خود فتوشاپ کند میشه

پس بهتره از دو نرم افزار مختلف در حوضه های تخصصی خودشون در حد عالی استفاده ببریم

-
-

سلام
اگه دقت کنید موضوع این پست هم طراحی و نقاشی دیجیتال است که بصورت تخصصی درباره معرفی اینگونه برنامه هاست. در قدرت و کارایی های فتوشاپ شکی نیست و درضمن بنده هم گفتم که برای بهتر شدن اثر باید تلفیقی کار کرد چون بعضی از امکانات فتوشاپ رو در هیچ برنامه ای به این خوبی نمیتونید پیدا کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فتوشاپ به درد کسی می خوره که خیلی حرفه ای است و  گرایش کاری آن هنر است. فتوشاب خیلی وسیع است و کاربرد های گوناگون دارد که بشتر روی ویرایش و افکت گذاری متمرکز شده است.
سوال چقدر از فوتشاب می دانید و چه قدر می توانید از توانمندی هایش استفاده کنید.
فتوشاپ همه منظوره است. اما قسمت ویرایشی آن قوی تر از همه بخش های آن است. بدرد طراحی ، نقاشی ،پویانمایی نمی خورد.هرچند که ابزار داشته باشد که معمولا برای ویرایش استفاده می شود.
امکانات زیاد و همه منظوره بودن یاد گیری رو سخت می کند. وقتی نتوانیم از تمام قابلیت هایش بصورت حرفه ای استفاده کنیم انگار از نرم افزار گرافیکی ساده استفاده کردیم.

من برای تاره کار ها و نیمه حرفه ای ها نرم افزار های گرافیکی ساده تر را پیشنهاد می دهم. وقتی از تمام قابلیت های آنرا فراگرفتی و بکاربردید نرم افزار های بزرگتر را پیشنهاد می کنم. 
شما با یادگیری این نرم افزار کوچک خودبخود قسمت های فوتوشاپ هم یاد می گیری. کسی که می گه وقت خود را روی این نرم افزار ساده تلف نکن و با نرم افزار های قوی تر کار کن، فرق می کنه ، تمام این سخن ها چرت هست و اساس ندارد . چون اساس همه نرم افزار ویرایش یکی است.روش ها یکی هست. شما محصولات گرافیکی ادوب را یاد بگیری محصولات کورل هم یاد گرفتی
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,193 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: