جدول برترین امتیازات
ببینید بعد ار دانلود پلاگین یه example  توی فایل زیپ دانلود شده هست که به بهترین شکل میشه کارکرد پلاگین رو بفهمی.
بعد از خروجی کوردوا از کانستراکت همون کاری که گفتمو انجام بده(البته آقا میلاد هم گفتن تو نسخه جدید مشکلو حل میکنن .دستشون درد نکنه).

در مورد هاست رایگان حقیقت تست نکردم.خودم از هاست شخصی استفاده میکنم تا اگه بعدها به مشکل برخوردم خیلی راحت تر بتونم از طریق پشتیبان مشکل رو حل کنم.

توی فایل زیپی که دانلود کردی یه pdf هست که قشنگ توضیح داده توی هاست باید چه کنی .یه پوشه ای هست به اسم  parscore  که باید آپلود کنی .اگه هم تا حالا کار نکردی مثل خودم بعد از چند بار تست و خطا قلق کار دستت میاد.روی هم رفته شاید تنظیمات مربوط به هاست پنج دقیقه هم طول نکشه.البته اینو بگم واقعا دست آقا میلاد درد نکنه هم واسه پلاگین و هم واسه قسمت مربوط به هاست.(اگه این پلاگین نبود واقعا دردسرای زیادی داشتیم).

مزیت:
یکی دیگه از خوبیهای این پلاگین اینه که نیاز به وارد کردن آدرس گیت هاب نیست یعنی با خروجی html5  روی ویندوز هم راحت میتونی تست کنی بدینصورت میتونی راحت بفهمی که روی کدوم هاست رایگان جواب میده.

سرعت واقعا عالی در ارسال و دریافت دیتا.

کلی دستاورد .

امیدوارم موفق و پیروز باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/11/15، 05:22 صبح)kakmamad نوشته است: ببینید بعد ار دانلود پلاگین یه example  توی فایل زیپ دانلود شده هست که به بهترین شکل میشه کارکرد پلاگین رو بفهمی.
بعد از خروجی کوردوا از کانستراکت همون کاری که گفتمو انجام بده(البته آقا میلاد هم گفتن تو نسخه جدید مشکلو حل میکنن .دستشون درد نکنه).

در مورد هاست رایگان حقیقت تست نکردم.خودم از هاست شخصی استفاده میکنم تا اگه بعدها به مشکل برخوردم خیلی راحت تر بتونم از طریق پشتیبان مشکل رو حل کنم.

توی فایل زیپی که دانلود کردی یه pdf هست که قشنگ توضیح داده توی هاست باید چه کنی .یه پوشه ای هست به اسم  parscore  که باید آپلود کنی .اگه هم تا حالا کار نکردی مثل خودم بعد از چند بار تست و خطا قلق کار دستت میاد.روی هم رفته شاید تنظیمات مربوط به هاست پنج دقیقه هم طول نکشه.البته اینو بگم واقعا دست آقا میلاد درد نکنه هم واسه پلاگین و هم واسه قسمت مربوط به هاست.(اگه این پلاگین نبود واقعا دردسرای زیادی داشتیم).

مزیت:
یکی دیگه از خوبیهای این پلاگین اینه که نیاز به وارد کردن آدرس گیت هاب نیست یعنی با خروجی html5  روی ویندوز هم راحت میتونی تست کنی بدینصورت میتونی راحت بفهمی که روی کدوم هاست رایگان جواب میده.

سرعت واقعا عالی در ارسال و دریافت دیتا.

کلی دستاورد .

امیدوارم موفق و پیروز باشید.
پلاگین رو بررسی کردم نیاز به آپدیت نداره
توی راهنمای کانستراکت نوشتم: 

نقل قول: با کلیک روی پلاگین اضافه شده در تب Porjects، مشخصات آن در تب Properties باز می شود. در قسمت Site Address آدرس سایت خود را قرار دهید و در بخش Errors Language، زبان خطاهایی که از سرور توسط پلاگین دریافت می شوند را تعیین کنید.

در نتیجه نیازی به ویرایش فایل های پلاگین نیست. مگه اینکه دارید از نسخه 1.0 پلاگین استفاده می کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
واقعا ممنون از جواباتون ، فقط جناب kakmamad میخواستم ببینم شما از چه هاست شخصی استفاده میکنید ؟؟؟ اگه ارزونه منم استفاده کنم .
اگرم کسی هاست رایگان میشناسه که خیلی بهتر
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان هاست رایگانی نیست که با کانستراکت سازگار باشه ؟؟؟
اصلا مشکل از هاست هاست یا از آجاکس ؟؟؟؟
مثلا اگه از طریق یه هاست رایگان و پلاگین پارسکور اطلاعات رو ارسال و دریاقت کنیم ، نمیشه ؟؟؟؟ 

ضمنا یه سوال دیگه : نمیشه پارسکور رو نصب کنیم و به جای هاست از یه صفحه وبلاگ استفاده کنیم . در صورت استفاده از صفحه وبلاگ ،امتیازات ثبت ، ارسال و دریافت نمیشن ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: