1397/1/3، 08:08 عصر
(1397/1/3، 07:34 عصر)general-sherman نوشته است: سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز
البته ببخشید که اینجا مطرح میکنم . بازی جالبی ایشون ساختن و من گرافیک بازی ایشون رو پسندیدم و پیش نمایش بازی رو دیدم و فکر میکنم داستان بازی هم جالب باشه و اینکه از ادبیات پارسی داخل بازی استفاده شده بسیار زیباست . ( متاسفانه هنوز این بازی رو انجام ندادم)
اما
دوست عزیز بازی های زیادی با کانستراکت ساخته شده که کمی از بازی ایشون ندارند و بهتره حرفتون رو اصلاح کنید و بگید بهترین بازی ساخته شده در ایران با کانستراکت تابحال بر اساس شواهد بنده ( از منظر شما چون بنده هنوز بازی رو انجام نداده ام که نظری بدم و فقط محیط گرافیکی بازی رو دیدم ).
و بیشتر جذابیت این بازی به علت گرافیک ساده و عالی این بازیه . البته یه نکته مثبتی هم که ایشون به نفع خودشون ازش استفاده کرده اند استفاده از سبک طراحی شبیه به بازی لیمبو هستش که داخل ایران خیلی مورد استقبال قرار گرفته . من به ایشون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشند .بازم میگم بازی بسیار بسیار بسیار زیبایی شده از نظر گرافیک و منم خیلی خوشم اومده از این بازی اما در کل نظر های جالبی از بعضی از دوستان دیدم که واقعا نشون میده اشنایی با کانستراکت هنوز بین دوستان نهادینه نشده .
بنده به شخصه از دوستمون که این بازی رو ساختن کمال تشکر رو میکنم . چون نشون داده اند که چیزی از دوستان خارج از کشور کم ندارند .
فقط 2 نکته منفی در بازی ایشون دیدم که البته شاید از نظر بنده اینطوری باشه . 1 : این بازی برای سیستم عامل ویندوز طراحی شده که امروزه زیاد مورد استقبال قرار نمیگیره اما مشکلات اندروید و ای او اس رو دیگه ندارن و 2 : مبلغ 7000 تومان برای فروش بازی که از معرفی بازی جلوگیری میکنه
پیروز و موفق باشید
ممنونم بابت نظری که دادید
در مورد سیستم عامل بازی باید بگم که ما از همون اول داشتیم بازی رو برای اندروید آماده میکردیم ولی به این علت که اولین خروجی رو برای اندروید گرفتیم و دیدیم که پرفورمنس بازی بسیار بالاس و اندروید ضعیفه به همین علت بازی رو بریا ویندوز خروجی گرفتیم
در مورد نکته دوم هم که گفتید 20د درصد تخفیف به قیمت بازی دادیم، ولی همچنان اوضاع فروش خرابه
به هر حال من کم زحمت نکشیدم و قیمت 7000 تومان برای زحماتی که کشیدیم تقریبا ناچیزه ولی خب برای شما عزیزان به زودی تخفیف 75 درصدی میزاریم فقط مخصوص عید نوروز!!
عیدی ما به شما عزیزان