سوال در مورد ساخت لودینگ
سلام من یه برنامه ای رو ساختم که توی یه قسمت برنامه وقتی میخواد یه لی اوت باز بشه به خاطر دستورات و گرافیک حدود 10 ثانیه طول میکشه سوالی که دارم اینه که آیا راهی وجود داره که تو اون ده ثانیه اولا اجازه تاچ کردن رو از کاربر بگیرم و دوما تو این ده ثانیه یه چیزی تو مایه های لودینگ یا پروگرس بار داشته باشم؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اون 10 ثانیه کلا کاربر هی چی هم تاچ کنه عمل نمیکنه چون جزئی از بازی نیست اون صفحه
شما تنها کاری که میتونید بکنید اینه که یه عکس توی کوکون آپلود کنید که بجای اون 10 ثانیه , اون عکس رو نشون بده
مثلا میتونید توی عکسه هم چندتا نکته در مورد بازی بنویسید که کاربر تا لود شدن بازی , متن ها رو بخونه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/2/28، 04:45 عصر)shazde نوشته است: سلام
اون 10 ثانیه کلا کاربر هی چی هم تاچ کنه عمل نمیکنه چون جزئی از بازی نیست اون صفحه
شما تنها کاری که میتونید بکنید اینه که یه عکس توی کوکون آپلود کنید که بجای اون 10 ثانیه , اون عکس رو نشون بده
مثلا میتونید توی عکسه هم چندتا نکته در مورد بازی بنویسید که کاربر تا لود شدن بازی , متن ها رو بخونه.

ن فک کنم شما درست متوجه نشدین.منظورم صفحه اول نیست فرض کنید صفحه اول بازی من یه منو هست که نوشته مرحله1،مرحله2،مرحله3 و... وقتی کاربر تاچ میزنه روی مرحله 1 حدود 10 ثانیه طول میکشه تا اون لی اوت مرحله 1 لود بشه من میخوام تو این ده ثانیه یه لودینگ بذارم.اون لودینگ توی کوکون فقط برای اول بازیه یعنی قبل از نمایش همون منو
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میتونی  یه لیوت بدید

مثلا بگید وقتی کاربر تاچ کرد روی مرحله ی اول بره توی لایوت لودینگ بعد شما توی لایوت یه عکس لودینگ میزارین که میچرخه

بعد توی ایونت ها تعریف کنید
[تصویر:  %D9%82%D8%B3%D9%84%D9%82%D8%AB%DB%8C%D9%...%DB%8C.PNG]
بازی سازی سخته ولی گرافیک از اون سخت تر

تا آخر شهریور برنامه ای با نام انیمیشن دونی انتشار میدم 4
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/2/28، 05:05 عصر)Javid1995 نوشته است:
(1397/2/28، 04:45 عصر)shazde نوشته است: سلام

ن فک کنم شما درست متوجه نشدین.منظورم صفحه اول نیست فرض کنید صفحه اول بازی من یه منو هست که نوشته مرحله1،مرحله2،مرحله3 و... وقتی کاربر تاچ میزنه روی مرحله 1 حدود 10 ثانیه طول میکشه تا اون لی اوت مرحله 1 لود بشه من میخوام تو این ده ثانیه یه لودینگ بذارم.اون لودینگ توی کوکون فقط برای اول بازیه یعنی قبل از نمایش همون منو

سلام .
اگه این ۱۰ ثانیه چیزی مثل هنگ کردم باشه فک نکنم بشه کاری کرد 
اما اینکه خودت گفتی وقتی تاچ شد بعد ۱۰ثانیه بره توی بازی میشه کاری کرد 
همون طور گفتن ی لایوت بسازی هر چی ک میخای بزاری 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منظور ایشون از ده ثانیه مثلا ده ثانیه تا لیوت باز شد و بارگذاری شد هست
شما می توانید یه متغیر درست کنید و بگید هر وقت لودینگ تموم شد متغیر1 بشه و برای تاچ هم بزارید هر وقت روی کلید کلیک شد اگر 1 بود کار کنه و در غیر اینصورت که 0 است کار نمی کنه
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

(1397/2/28، 05:45 عصر)M.javad نوشته است: میتونی  یه لیوت بدید

مثلا بگید وقتی کاربر تاچ کرد روی مرحله ی اول بره توی لایوت لودینگ  بعد شما توی لایوت یه عکس لودینگ میزارین که میچرخه

بعد توی ایونت ها تعریف کنید
[تصویر:  %D9%82%D8%B3%D9%84%D9%82%D8%AB%DB%8C%D9%...%DB%8C.PNG]

ممنون اوکی شد 41 41 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظر من بهترین راش  استفاده از پلاگین ابزار اندروید قسمت show progres dialog هست

به این صورت که بذاری موقعی که فلان اسپرایت تاچ شد و میخواد وارد لایوت بعدی بشه این پروگرس  ظاهر بشه( با متن دلخواه مثلا درحال بارگذاری...)
و وقتی لایوت بعد کامل شد این پروگرس رو hide کنی
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: