مهم پاسخ به سوالات متداول کاربران
Question 
با عرض سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام علاقه مندان به بازی سازی و صنعت گیم:
خیلی از دوستان و کاربران در وبسایت بازی بساز یا انجمن سوال میپرسند :
  • که چرا آموزش جدید نمیگذارید؟
  • دوره جدید بگذارید؟
  • قسمت فلان آموزش چی شد؟
  • فلان چیزو چجور درست کنیم؟
  • و هزاران سوال دیگر....
دلیل اصلی، هدف نداشتن در توسعه بازی و عدم حمایت از آموزش ها است یعنی بنده یا دیگران آموزش تهیه میکنند دوستان نیز آموزش ها را دنبال میکنند و یاد گرفته های خود را برای توسعه بازی جدید خود استفاده نمیکنند و جالب تر این است که بسیار اندک از آموزش هایی که هم پولی هستند اصلا بازخورد خرید ندارند و این نشان میدهد که علاقه ها بسیار کم است!
در کل وبسایت بازی بساز بدلیل نداشتن روحیه کاربران و عدم حمایت کار خود را به پایان رساند گرچه وبسایت هنوز آنلاین هست و آموزش ها قرار دارند ولی دیگر آموزش اضافه نمیشود موقتاً تا شاید روزی علاقه ها همانند گذشته شود!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary ، kakmamad ، hiddendanger ، shaygaaan ، amin hosseini ، ᔕinaᗪehghani
با سلام.

آقا مهدی کاملا درست میگه.

یک آموزش ساخت بازی کلماتی توپ ساختید بعد از اون من هر چی بازی کلماتی ساخته شده با کانس که دیدم همه شبیه همین اموزش بودن.متاسفانه هیچ ابتکاری ندیدم.با  اینکه واقعا کانسترکت موتور بازیسازی فوق العاده قوی ای هست.یعنی تمام بازیهای دو بعدی که میبینید میشه با کانس ساخت.از آمیرزا و باقلوا و هر سبک بازی کلماتی و ریسینگ رو راحت میشه ساخت.اما بنظر خودم ما کانسترکتی ها یا فک میکنیم کانسترکت موتور ضعیفیه یا واقعا بلد نیستیم یا اینکه احتمالا ایده خوب نداریم.بهرصورت منم با گفته های آقا مهدی موافقم.میزان حمایت از آموزش ها هم جالب نیست .مثلا آقا میلاد این همه پلاگین ساخت بیشترش هم رایگانه بعد بعضی از دوستان باز میگن چرا پولی آخه؟تاسف آوره
نباید انتظار داشته باشیم بازیامون سریع دانلود بخوره.یکم رغبت و ماجراجویی های بچه ها پایینه.درست تر بگم آماده خور شدیم.البته عذر میخام.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، wowxpria
سلام.

با تشکر از آقا مهدی،
من فکر میکنم یکی از عللی که شاید بازی های زیادی هم با کانستراکت ساخته نشده ( تو ایران )  اینه که فکر میکنن موتور خیلی ضعیفی هست( البته کمی هم حق میدم به دوستان یه جاهایی ) ولی ...

ولی بعد از دیدن آموزش هایی که آقا مهدی و سایرین قرار میدن، کسانی که یاد میگیرن اصول بازی سازی رو و اینکه چه کارهایی میشه انجام داد، میرن سراغ مثلا یونیتی( که البته تا حدودی هم حق دارن)

من خودم به شخصه همین الان، یه ماه بود به یکی از همکاران میگفتم که همین کانستراکت رو یه مدتی کار کنه، ایشون اصرار داشت که نه، من تحقیق کردم و گفتن که یونیتی خیلی خوبه،  اما در نهایت با کلی کش و قوس، فعلا دارن کانستراکت کار میکنن.

مواردی هم هست که از امثال اون میشه به کم سن و سالی بعضی از دوستان انجمن اشاره کرد که احتمالا یا نمیتونن یا نمیخوان که آموزش خریداری کنن. و مواردی از این قبیل.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، shazde ، kakmamad ، wowxpria ، hasansanaei
دوست عزیز درسته، من به شما حق میدم ولی سایت شما یه ایراد بزرگی داشت! اون هم اینکه 60 درصد اعضای این انجمن و یا کاربران سایت شما،  افراد زیر 18 سال هستند که هیچ بیس اولیه ای از بازی سازی ندارن! یه عده میخوان یکشبه مهدی فنایی یا گنجه زادگان بشن غافل از اینکه اونا هرکدوم حداقل 1 سال تلاش کردند و این کار رو با اصول یادگرفتند، مثلا اول یاد گرفتن که چیزی به نام انیمیت و اصول اون وجود داره و بعد رفتن سراغ انیمیشن برای کاراکتر و... توی بازی هاشون، نه تنها این انجمن، بلکه سایت های آموزشی با مخاطب کم سن و سال، نیازمند به نوعی نظام آموزش مجازی از 0 هست که اصولی رفت جلو!
من یه چن تا ایده در این زمینه دارم ولی خیلی طولانی میشه اینجا گفتنش.

و در پاسخ بعضی ها بگم که کانستراکت انجین ضعیفی نیست!(نقاط ضعف در هر انجینی دیده میشه حتی آنریل انجین، و اگر کمی ابتکار و هنر خرج داد با انجین های ساده هم میشه بازی های خوب و بزرگ ساخت!)
انجین فقط یه وسیله هست، اگر ذهن خلاق باشه چه با یونیتی، چه با کانستراکت میشه شاهکار خلق کرد.

برای اثبات حرفم هم بازی خودمو مثال میزنم که تنها بازی ایرانی و کانستراکتی هست که در داخل به خوبی موفق شد و الان هم در مارکت های خارج از کشوره(دست دوستان درد نکنه لاقل اونایی که سایت داشتن یه ذره حمایت نکردن:/ )
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، shazde ، mostafanastary
(1397/4/15، 04:04 صبح)Amir soft نوشته است: دوست عزیز درسته، من به شما حق میدم ولی سایت شما یه ایراد بزرگی داشت! اون هم اینکه 60 درصد اعضای این انجمن و یا کاربران سایت شما،  افراد زیر 18 سال هستند که هیچ بیس اولیه ای از بازی سازی ندارن! یه عده میخوان یکشبه مهدی فنایی یا گنجه زادگان بشن غافل از اینکه اونا هرکدوم حداقل 1 سال تلاش کردند و این کار رو با اصول یادگرفتند، مثلا اول یاد گرفتن که چیزی به نام انیمیت و اصول اون وجود داره و بعد رفتن سراغ انیمیشن برای کاراکتر و... توی بازی هاشون، نه تنها این انجمن، بلکه سایت های آموزشی با مخاطب کم سن و سال، نیازمند به نوعی نظام آموزش مجازی از 0 هست که اصولی رفت جلو!

و در پاسخ بعضی ها بگم که کانستراکت انجین ضعیفی نیست!(نقاط ضعف در هر انجینی دیده میشه حتی آنریل انجین، و اگر کمی ابتکار و هنر خرج داد با انجین های ساده هم میشه بازی های خوب و بزرگ ساخت!)
انجین فقط یه وسیله هست، اگر ذهن خلاق باشه چه با یونیتی، چه با کانستراکت میشه شاهکار خلق کرد.

برای اثبات حرفم هم بازی خودمو مثال میزنم که تنها بازی ایرانی و کانستراکتی هست که در داخل به خوبی موفق شد و الان هم در مارکت های خارج از کشوره(دست دوستان درد نکنه لاقل اونایی که سایت داشتن یه ذره حمایت نکردن:/ )

باسلام

بازی شما با کیفیت بوده ، اما موفق نه ! این حداقل نظر من هست ، من موفقیتی در بازی شما نمیبینم ، ایده جدید هست .
بازی باید از نظر کاربر خوب باشه که کانستراکت به اندازه کافی و بیش از 100 نوع داخلی بهتر و موفق تر از بازی شما داره .

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/4/15، 09:22 عصر)hesam3 نوشته است:
(1397/4/15، 04:04 صبح)Amir soft نوشته است: دوست عزیز درسته، من به شما حق میدم ولی سایت شما یه ایراد بزرگی داشت! اون هم اینکه 60 درصد اعضای این انجمن و یا کاربران سایت شما،  افراد زیر 18 سال هستند که هیچ بیس اولیه ای از بازی سازی ندارن! یه عده میخوان یکشبه مهدی فنایی یا گنجه زادگان بشن غافل از اینکه اونا هرکدوم حداقل 1 سال تلاش کردند و این کار رو با اصول یادگرفتند، مثلا اول یاد گرفتن که چیزی به نام انیمیت و اصول اون وجود داره و بعد رفتن سراغ انیمیشن برای کاراکتر و... توی بازی هاشون، نه تنها این انجمن، بلکه سایت های آموزشی با مخاطب کم سن و سال، نیازمند به نوعی نظام آموزش مجازی از 0 هست که اصولی رفت جلو!

باسلام

بازی شما با کیفیت بوده ، اما موفق نه ! این حداقل نظر من هست ، من موفقیتی در بازی شما نمیبینم ، ایده جدید هست .
بازی باید از نظر کاربر خوب باشه که کانستراکت به اندازه کافی و بیش از 100 نوع داخلی بهتر و موفق تر از بازی شما داره .

موفق باشید

حداقل نظر شماست! بازی اگر موفق نبود تا الان نمیتونست بالا 800 برای من تونسته درآمد داشته باشه! اونم بازی پی سی نه اندروید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,722 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y