بازی کنسولی
سلام خسته نباشید
میخاستم بدونم  درآمد بازی های کنسولی که الان در مارکت های اندرویدی به فروش گزاشته میشن حلاله یا حروم؟ 

پاسخ

سپاس شده توسط:
از نظر من هر چیزی که طرف براش زحمت کشیده باشه حلاله
4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام، اگه منظورتون از بازی های کنسولی همون بازی هاییه که قبلا رو میکرو و سگا و پی اس وان اجرا میشدن و الان رو اندروید پورتشون میکنند، به نظر من اینکارو نکنید. من متاسفانه فقه نخوندم که با قاطعیت بگم حرومه یا حلال.

اما با توجه تخصصم میتونم بگم پول اینکار اصلا ارزشی نداره که بخواد حلال یا حروم باشه.
شما سورس یه بازی رو برمیدارید و پورتش میکنید رو اندروید و منتشرش میکنید، بعدش چی؟

البته این فقط یه نظره، لازم نیست اصلا اینو جدی بگیرید...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اکثر این بازی ها خارجی هستن(همه)و مرجع برخی مرجع تقلید ها درآمد از این بازی هارا مشکل ندونستند.حالا شمام اینو از مرج تقلیدت بپرس ببین چی میگه.
بهترین کار و ساده ترین همینه.

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
سلام قبلا بار ها در این موارد (تقریبا موضوعات مثل هم هستن)تایپیک زده شده

ولی من یه نکته رو میگم و تمام
شما خودتون راضی هستید از ساخته ی شما ، شخص دیگه ای به رایگان استفاده کنه و به درآمد برسه و هیچی به شما نرسه؟
مثلا شما یه بازی ساختید و یکی بیاد و اون رو برای خودش منتشر کنه و ازش درامد بدست بیاره
شما خوشحال میشید که اون شخص براش زحمت کشیده (دزدیده سورس رو) و بازی شما رو به اسم خودش منتشر کرده؟

البته استثنا هم داریم ، ممکنه اون سورس بازی بصورت رایگان بوسیله ی سازنده اش پخش شده باشه که در اینصورت مسلما اشکالی نداره ازش استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، kakmamad
من با شازده موافقم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: