طراحی بکگراند بازی
سلام
من دارم گرافیک یاد میگرم 
میخواهم طریقه ساختن پس زمینه(بکگراند) برای بازی رو یاد بگیرم در فتوشاپ

توی انجمن هم دو تا اموزش بود ولی صدا نداشت ! 
چون واقعا یه آموزش خوب نیاز دارم دراین مورد خوشحال میشم آدرسی یا آموزشی بدید آ
توی اینترنت هم سرچ کردم ولی فکنم به آموزش مناسبی برای ساخت پس زمینه بازی ندیم
خودتون از کجا یاد گرفتید؟ اگه لینکی یا... دارید بدید چون واقعا نیاز دارم 
البته آموزشش در محیط فتوشاپ باشد و از منابع فارسی باشد
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینو ببین آموزش ساخت کاکتر هستش 

از روش هاش میتونی استفاده کنی و بک گراند بسازی

https://youtu.be/Pb20BcRFw0Y
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/5/12، 08:12 عصر):-OM.javad81 نوشته است: اینو ببین آموزش ساخت کاکتر هستش 

دوست عزیز از منابع فارسی بده 
آموزش انگلیسی بدرد من نمیخوره 
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/12، 09:10 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است:

شما قرار نیست بفهمی طرف چی میگه فقط قراره ببینی چیکار میکنه و ترفند هاش رو یادبگیری که اصلا کار سختی نیست 

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/5/13، 10:02 صبح)M.javad81 نوشته است:
(1397/5/12، 09:10 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است:

شما قرار نیست بفهمی طرف چی میگه فقط قراره ببینی چیکار میکنه و ترفند هاش رو یادبگیری که اصلا کار سختی نیست 
سلام دوست عزیز یکم حرفتون غیر منطقی نیست ! مثل این میمونه شمارو ببرن سر کلاس ریاضی و گوشاتون رو بگیرن و بگن با دیدن بفهم ! معلم هم جلوت کلی عملیات انجام میده ولی ایا شما چیزی یاد میگیرید جز نقاشی کردن فرمول ها ! 
اتفاقا باید اموزش هارو هم صوت رو گوش داد هم تصویر رو دید و این دو مکمل هم هستن ، چرا که دانش فقط استفاده از یک ابزار به کار ما نمیاد باید اسم ها و جزئیات یک کار رو هم یادگرفت ! حالا بعضی افراد انگلیسیشون خوب هست منابع اصلی نگاه میکنن و مابقی افراد باید به منابع هم زبان خودشون اکتفا کنن ، چون راز خوب یادگیری خوب شنیدن هستش و باعث میشه مغز شما بیشتر درگیر اون موضوع بشه ! 

- دوست عزیز اقا محمد امین ببینید شما بهتره با دوره های اموزشی جامع طراحی دیجیتال شروع کنید . چون منابع فارسی میخوایید بهتره بهتون سایت های فرانش و فرادرس و رو پیشنهاد میکنم که بسیار اموزش های خوبی در اون ها پیدا میشه در هر زمینه ای که بخواید . حتما یک سر بزنید . 

موفق و سربلند باشید 

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mohammadamin12000014
(1397/5/13، 10:14 صبح)danials008 نوشته است:
(1397/5/12، 09:10 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است: دوست عزیز از منابع فارسی بده 
سلام دوست عزیز یکم حرفتون غیر منطقی نیست ! مثل این میمونه شمارو ببرن سر کلاس ریاضی و گوشاتون رو بگیرن و بگن با دیدن بفهم ! معلم هم جلوت کلی عملیات انجام میده ولی ایا شما چیزی یاد میگیرید جز نقاشی کردن فرمول ها ! 
اتفاقا باید اموزش هارو هم صوت رو گوش داد هم تصویر رو دید و این دو مکمل هم هستن ، چرا که دانش فقط استفاده از یک ابزار به کار ما نمیاد باید اسم ها و جزئیات یک کار رو هم یادگرفت ! حالا بعضی افراد انگلیسیشون خوب هست منابع اصلی نگاه میکنن و مابقی افراد باید به منابع هم زبان خودشون اکتفا کنن ، چون راز خوب یادگیری خوب شنیدن هستش و باعث میشه مغز شما بیشتر درگیر اون موضوع بشه ! 

- دوست عزیز اقا محمد امین ببینید شما بهتره با دوره های اموزشی جامع طراحی دیجیتال شروع کنید . چون منابع فارسی میخوایید بهتره بهتون سایت های فرانش و فرادرس و رو پیشنهاد میکنم که بسیار اموزش های خوبی در اون ها پیدا میشه در هر زمینه ای که بخواید . حتما یک سر بزنید . 

موفق و سربلند باشید 
خب دوست عزیز منم همین رو میگفتم دیگه ، شما میگفتید زبان مهم نیست باید حرکات رو ببینید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/13، 10:14 صبح)danials008 نوشته است:
(1397/5/12، 09:10 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است: دوست عزیز از منابع فارسی بده 

موفق و سربلند باشید 

ممنون بابت جواب تون
1 امروز چن تا آموزش مفید که میخواستم توی سایت فرانش دیدم 
اگه خواستید لینک شون رو توی انجمن به اشتراگ بذارم چون بدرد دیگر کاربران انجمن هم میخوره
.
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
لطفا بذار
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/5/13، 09:18 عصر)Kiarash نوشته است: لطفا بذار

دوست عزیز به تایپک زیر مراجعه کنید
آموزش های مفید گرافیک
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,193 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: