حل شده ساخت برنامه شبیه دیوار
استادان لطفا کمک کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اولا همون طور که خودتون گفتید من دوباره میگم که کنستراکت(یا هر انجین بازی سازی دیگر) برای بازی سازی مناسب نیست و فقط به شما زحمت می دهد. (اگر توضیح بیشتری بدید شاید بتونیم برنامه ای معرفی کنیم که با زحمت کمتر به هدفتون برسید)
اما اگر به هر حال می خواهید با کنستراکت بسازید، همون طور که اشاره کردند دوستان باید برنامه نویسی سمت سرور رو کمی بلد باشید (یا با کسی همکاری کنید). بقیه ماجرا مثل ساخت یک جدول برترین ها برای بازی هست. اطلاعات رو به راحتی با پلاگنی مثل آجاکس دریافت و ارسال می کنید. (اگر با زبان php آشنا باشید بهتر منظورم رو متوجه میشید.)
البته چون شما گفتید مثل برنامه دیوار، باید امنیتش بالا باشد هم امنیت برنامه و هم سرور. (پس به نوعی می توان گفت کنستراکت رو از ذهنتون خارج کنید)
اما در هر صورت باید بگم شدنی است و نیاز به سرور وکمی برنامه نویسی دارید.
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، shaygaaan
ممنونم . یه سوال دیگه دوستان
توی این ویدیو اومده به سایتش ارسال اگهی رو اضافه کرده . اما میخواستم ببینم این سایت رو چطور ساخته و میشه اون رو شکل دیوار کرد ؟؟؟ و اون پنل هست که توش تنظیمات و ابزار و ... هست . اون چیه و کلا چطور میشه سایت چنین شکلی از 0 ساخت . ممنون میشم توضیح بدید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب با هاست و برنامه نویسی ساخته سایت رو.
کانستراکت هیچی کم نداره و هر چیزی ممکنه.
می تونید از رزبلاگ استفاده کنید،از صفحات جداگانه یا از هاست.
اگه ساخته بشه برنامه می دونم کمک بسیاری کنه ولی الان هزار تا برنامه شبیه دیوار ساخته شده ولی محبوبیت نداره.پس نیاز به تبلیغ داره و تبلیغ هزینه ی زیادی داره.شیپور و دیوار حتی تا پیام های بازرگانی پیش رفتن.
به نظرم یه کار دیگه کنید.به خاطر کانستراکت نمی گم.
مشکلات زیاده.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ببینید دوستان خیلی هاتون گفتید این کار به صرفه نیست . اما گفتم که این برنامه اصلا شبیه دیوار یا شیپور نیست . بزارید توضیح بدم براتون . من میخوام یه برنامه بسازم که دو قسمت داشته باشه (خریدار) و (فروشنده) . در قسمت فروشنده کشاورز ها باشن و در قسمت خریدار میوه فروش های کوچک یا میدان های میوه و تره بار باشن . اگر این برنامه ساخته بشه و معروف بشه ، میتونه واسطه های میوه رو حذف کنه و هم کشاورزها مجبور نباشن به دلال ها میوه هاشون رو به قیمت ارزون بفروشن و هم میوه ارزون تر میشه چون واسطه ها حذف میشن .(این برنامه رو یه جوون چینی هفته پیش ساخته و گفتم شاید توی ایران هم بشه) . به این صورت میتونه کمک زیادی بکنه (البته در صورت محبوبیت) . این کار هم خیلی ارزشمنده و الزاما نمیخوام من انجام بدم و هرکی میتونه خواهشا اینکار رو بکنه ، اما اگه بلدید حالا که ایده رو فهمیدید ، تا جایی که میتونید لطفا به من در ساخت این برنامه کمک کنید .

به همین خاطر میگم شبیه دیوار هست .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: S.L.F
برای اینکه سریع تر پیش برین بهتره گروه بسازین.
همینجا درخواست بدید.
اگه اپ اینجوری باشه خیلی عالی میشه.
موفق باشید.
اگه بخواین منم هستم.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستش من به گروه خیلی معتقد نیستم حداقل برای این برنامه . اخه اگه گروه در یک مکان باشن خیلی میتونه کار های مثبتی رو دربر داشته باشه اما چون تجربه یه کار تلگرامی گروهی رو داشتم و خیلی جالب نبود به نظرم انفرادی بهتره . کار گروهی به نظر من زمانی که بازی نیاز به گرافیست داشته باشه که این برنامه نیازی به گرافیست نداره چون سنگین نیست . اما نیاز به یه برنامه نویس داره که اونم اگه بشه خودم یه کاریش بکنم عالی میشه . 

به هرحال اگه درمورد برنامه نویسی سایت چیزی بلدید یا خودتون بیاید انجام بدید یا اگه میشه راهنمایی کنید . ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ایدتون جالبه. امیدوارم موفق باشید
اگر خواستید طراحی سایت یا سرور رو یاد بگیرید به نظر من بهترین منبع W3Schools هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان ساخت سایت رو یاد گرفتم . انشااله تا چند وقت دیگه یه سایت درجه 1 و یه اپ خوب در باره موضوعی که گفتم میسازم ، فقط به هرمیوه فروش یا کشاورز یا هر کسی که با کشاورزی سروکار داره معرفیش کنید که معروف بشه و انشااله موفقیتی برای کشور بشه . اگرم در طول ساخت برنامه به مشکلی برخوردم در یه تاپیک جداگانه میپرسم . ممنون از همه دوستانی که نظر دادن .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: