حل شده ادامه بازی بعد از تبلیغ تپسل
Exclamation 
من توی بازیم از تپسل استفاده کردم و وقتی کاربر میبازه میره یک لایوت دیگه و اون جا میتونه فیلم تپسل رو ببینه من گفتم که وقتی فیلم تموم شد بره توی لایوت بازی ولی از اول میاد و چون که میمیره میاد توی یک لایوت دیگه نمیشه از save و load استفاده کرد وقتی بازیload میشه دوباره یک دفعه میبازه 
 یک تایپک رو دیدم که ولی بهم کمکی نکرد 
ممنونم اگه کمکم کنید
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . خب دوست عزیز چرا بره لیوت دیگه : میتونید توی همون لیوت باخت رو نمایش بدید و بگید وقتی تبلیغ تموم شد (فک کنم بلد باشید اونت رو ، همون که میگه جایزه بده) فقط به جای جایزه بگید بگید سرعت لایر ها 1 بشه یا هر اونتی که باعت توقف بازی شده رو نقض کنید .
2 - اگر مجبورید بازی رو لیوت دیگه ببرید ، بگید قبل رفتن به اون لیوت ، از طریق شیء سیستم بگید بازی سیو بشه توی یه تگ دلخواه و بعد بره توی لیوت . بعد بگید هروقت تبلیغ به پایان رسید ، بره توی لیوت بازی و تگ ذخیره شده رو لود کنه .

خب چرا میبازه ؟؟؟ چه عاملی باعث باختش میشه ؟؟؟ اگه زمانه خب بگید بعد لود متغیر زمان مثلا به 20 تغییر کنه یا اگه عامل برخورد پلیر به جایی هست ، بگید بعد از لود ، پلیر ست پوزیشن بشه به مثلا وسط صفحه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، S.L.F
(1397/8/16، 04:25 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . خب دوست عزیز چرا بره لیوت دیگه : میتونید توی همون لیوت باخت رو نمایش بدید و بگید وقتی تبلیغ تموم شد (فک کنم بلد باشید اونت رو ، همون که میگه جایزه بده) فقط به جای جایزه بگید بگید سرعت لایر ها 1 بشه یا هر اونتی که باعت توقف بازی شده رو نقض کنید .
2 - اگر مجبورید بازی رو لیوت دیگه ببرید ، بگید قبل رفتن به اون لیوت ، از طریق شیء سیستم بگید بازی سیو بشه توی یه تگ دلخواه و بعد بره توی لیوت . بعد بگید هروقت تبلیغ به پایان رسید ، بره توی لیوت بازی و تگ ذخیره شده رو لود کنه .

خیلی ممنون ولی متاسفانه من مجبورم که بگم بره یک لایوت دیگه ...
من از سیو استفاده کردم و گفتم وقتی جون کاربر 0 شد بازی سیو بشه و بره به لایوت دیگه و اینم هم گفتم که وقتی تبلیغ تموم شد همون تگ لود بشه ولی وقتی لود تموم میشه میره تو صفحه بازی و دوباره همون لحظه میبازه!!
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب بگید وقتی جونش 0 شد ، اول جونش مثلا 5 بشه . بعد بازی سیو بشه . بعد بره اون یکی لیوت
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، S.L.F ، mostafanastary
(1397/8/16، 04:33 عصر)محمد 82 نوشته است: خب بگید وقتی جونش 0 شد ، اول جونش مثلا 5 بشه . بعد بازی سیو بشه . بعد بره اون یکی لیوت
خیلی ممنون درست شد! 53
|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم . موفق باشید .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: