مشکل با trigger once
سلام

شرمنده زیاد سوال میپرسم

چطور میتونم trigger once رو بعد از خروج و ورود دباره به بازی سیو کنم؟؟

مثال: الان من برای این که مشخص کنم کدوم لول ها تموم شده و الان تو کدوم لول هست پلیر گفتم هر وقت پلیر به آخر مرحله فلان رسید 1 واحد به متغیر گلوبال اضافه بشه و trigger once هم گزاشتم که بعد باگ به وجود نیاد (مثلا پلیر چند بار یک مرحله رو بازی کرد چند مرحله بعدی براش باز بشه).

الان وقتی از بازی خارج میشم و دباره وارد میشم این trigger once یک دفعه دیگه هم عمل میکنه و در نتیجه باگ به وجود میاد (اگه پلیر یک لول رو که قبلا رفته دباره هم بره و تمومش کنه یکی لول از آخر باز میشه)

امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید
___________________________________________________________________________________________________
اگه اونی که گفتم امکان پذیر نیست، یک روش دیگه هم هست که مشکلم رو حل میکنه:

یک اسپرایت که با برخوردش با شیی دیگر برای همیشه نابود بشه. حتی بعد از خروج و ورود دباره به بازی.

این به ذهن خودم رسید:
من مثلا گفتم برای اون اسپرایت یک متغیر سلامتی بزارم و هر وقت به شیی برخورد کرد متغیرش صفر بشه و نابود بشه و این متغیر رو هم با لوکال هاست ذخیره کنم
ولی گفتم شاید راه بهتری هم وجود داشته باشه
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. این جور که شما نوشتید، حتّی اگه از بازی خارج هم نشه، با چند بار بازی کردن یک مرحله می‌تونه چند تا مرحله رو باز کنه (کار Trigger once فقط اینه که کاندیشن معمولی رو به تریگر تبدیل کنه، نه این‌که از اوّل تا آخر بازی فقط یکبار اکشن‌ها رو اجرا کنه).

می‌تونید شماره‌ی آخرین مرحله‌ی بازی شده رو در یک متغیّری مثلاً به اسم LastLevel نگه دارید و بگید که وقتی پلیر به آخر مرحله رسید، اگه شماره‌ی این مرحله از LastLevel بیشتر بود، یعنی همین آخرین مرحله‌ای هست که پلیر بهش رسیده و مقدار متغیّر LastLevel باید برابر شماره‌ی این مرحله بشه (نه این‌که کلاً بگین بهش یکی اضافه بشه).

در نهایت هم برای ذخیره‌ی تغییرات می‌تونید این متغیّر مثلاً LastLevel رو در لوکال استوریج ذخیره کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33 ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: