لایه بندی
سلام 
من تو صفحه منو دکمه سکه رایگان گذاشتم که وقتی روش کلیک میکنی میادش بالا یعنی قابلیت lite tween دادم بهش بعد گزینه هامو بهش پین کردم تا اینجا اوکی ولی مشکل این که وقتی کلیک میکنم رو سکه رایگان میادش بالا دکمه های زیر هم کار میکنه یعنی اون صفحه بالا میادش ولی اگه رو دکمه هایی که تو صفحه منو قرار داره کلیک کنم اون ها هم کار در اصل دو تو اسپرایت هم زمان کار میکنن چیکار باید بکنم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/10/4، 06:07 عصر)Moorj نوشته است: سلام 
من تو صفحه منو دکمه سکه رایگان گذاشتم که وقتی روش کلیک میکنی میادش بالا یعنی قابلیت lite tween دادم بهش بعد گزینه هامو بهش پین کردم تا اینجا اوکی ولی مشکل این که وقتی کلیک میکنم رو سکه رایگان میادش بالا دکمه های زیر هم کار میکنه یعنی اون صفحه بالا میادش ولی اگه رو دکمه هایی که تو صفحه منو قرار داره کلیک کنم اون ها هم کار در اصل دو تو اسپرایت هم زمان کار میکنن چیکار باید بکنم ؟

سلام دوست عزیز
باید یه متغییر بسازید و بگید وقتی روی سکه رایگان کلیک شد مثلا متغییر ۲ بشه و اگه دکمه بازگشت زده شد متغییر ۱ بشه
بعد توی کار کردن دکمه ها شرط میزارید و برای دکمه های منو میگید اگه متغییر ۱ بود کار کنع و برای دکمع های سکه رایگان میگید اگه متغییر ۲ بود کارکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Moorj ، shazde ، abiate1365
(1397/10/4، 06:51 عصر)wof team نوشته است:
(1397/10/4، 06:07 عصر)Moorj نوشته است: سلام 

سلام دوست عزیز
باید یه متغییر بسازید و بگید وقتی روی سکه رایگان کلیک شد مثلا متغییر ۲ بشه و اگه دکمه بازگشت زده شد متغییر ۱ بشه
بعد توی کار کردن دکمه ها شرط میزارید و برای دکمه های منو میگید اگه متغییر ۱ بود کار کنع و برای دکمع های سکه رایگان میگید اگه متغییر ۲ بود کارکنه

عکسی یا سورسی دارین ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز اگه سکه رایگان در ابتدا invisable هست ، و با زدن روی دکمش اسپرایت ها invisable میشن ، به دکمه های زیری به شرط دیگه بدید و بگید اگه روشون کلیک شد و این اسپرایته invisable بود ، مثلا برن تو لیوتای مربوطه . یا اگه اسپرایت سکه رایگان توی لایه 0 هست و با کلیک میاد لایه 1 ، به دکمه های زیری شرط بدید که اگه اسپرایت سکه توی لایه 0 بود ، اکشناشون اجراشه . میتونید کارهایی از این قبیل با توجه به اونت هاتون انجام بدید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، abiate1365
(1397/10/4، 08:18 عصر)محمد 82 نوشته است: دوست عزیز اگه سکه رایگان در ابتدا invisable هست ، و با زدن روی دکمش اسپرایت ها invisable میشن ، به دکمه های زیری به شرط دیگه بدید و بگید اگه روشون کلیک شد و این اسپرایته invisable بود ، مثلا برن تو لیوتای مربوطه . یا اگه اسپرایت سکه رایگان توی لایه 0 هست و با کلیک میاد لایه 1 ، به دکمه های زیری شرط بدید که اگه اسپرایت سکه توی لایه 0 بود ، اکشناشون اجراشه . میتونید کارهایی از این قبیل با توجه به اونت هاتون انجام بدید .

فک کنم کلهم متوجه سوالم نشدین 
یا من متوجه جواب نشدم 21)))))))
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چرا دوست عزیز من متوجه شدم چون خودم این مشکل رو داشتم ، چند بار جواب رو بخونید متوجه میشید . اگرم میخواید سوال رو جور دیگه ای توضیح بدید . شاید حق با شما باشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، abiate1365

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: