تبلیغات Adplay،یکی من رو روشن کنه...
سلام دوستان وقتتون بخیر
من هر طور فکر میکنم نمیتونم این مورد رو متوجه بشم که تبلیغات این شرکت مثل عدد هست و یه بنر پایین صفحه نمایش داده میشه،فقط فیلم هست بجای عکس؟ و زمانی که کاربر روش کلیک کنه اون 20 تومان به حساب ما اضافه میشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نام خدا
سلام

ببین این جوریهکه شما مثلا دارید بازی میکنید یهو یه پیام میاد که مثلا اگر روش کلیک کنید یه تبلیغ بازی میشه شما اون تبلیغ رو کامل میبیند بعد یه چیزی برا شما تو بازی مثلا یه مرحله جدید امتیاز و یا هر چیز دیگه ای اضافه میشه اگر باز هم نفهمیدید بازیjumping fish را انجام دهید میفهمید
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگاه اشتباه نکنید تبلیغات عدد مثل یک بنر هست گوشه ای از گوشی و مزاحم کاربر هست ولی تبلیغات adplay به این صورت هست که شما انتخاب را به کابر میدین مثلا یک کلید تو بازیتون میزارین و متن روش به این صورته (تبلیغ میبینم سکه میگیرم)
و کاربر با اختیار خودش رو کلیک کلیک می کنه و یک فیلم 5 ثانیه همون لحظه به نمایش در میاد و بعد از تموم شدن به شما 22تومن ارسال میشه و به کاربر هم خودتون مشخص می کنید که براش چند تا سکه اضافه بشه برای راهنمایی بیشتر [url=http://construct2.ir/showthread.php?tid=735&pid=4109#pid4109]اینجا را بخوانید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ای وای چه بد شد
من بازیم رکوردی هست و اصلا خبری از کلید و سکه و اینطور چیزا نیست،چیکار کنم به نظرتون؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
رکوردی هست یعنی مرحله نداره؟ فقط یک مرحله؟

خوب یکار کن خودت یه بنر مثل عدد طراحی کن و اون پایین بزار متنش این باشه ( با دیدن یک تبلیغ از ما حمایت کنید) و با لمس کردن اون بنر تبلیغ را نشان بده.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آره رکوردی یعنی یه مرحله اما معتاد کننده...
نه فهمیدم چیکار کنم
برای ثبت رکورد کاربر در جدول آنلاین کلیدی میزارم به نام " ثبت رکورد" و وقتی که کاربر روش کلیک کرد اول تبلیغ نشون بده بعد که تموم شد بره برای ثبت رکورد....ایول...آقا ممنونم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: