حل شده کمک فوری ، مشکل در fade
سلام دوستان
من تنطیم کردم که اگه روی یه دکمه تاچ شد ، is boolian بشه . و برای اون متغیر ساختم . حالا گفتم اگه is boolian بود ، یه اسپرایتی که توی صفحه هست و پنهانه ، اشکار بشه و fade بشه و وقتی دوباره رو همون دکمه کلیک شد اسپرایت ها به حالت fade محو بشن اما نمیشن . یعنی میشن اما حالت fade ندارن و همینطوری معمولی آشکار و پنهان میشن ، انگار نه انگار رفتار fade دارن . به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟ میخوام وقتی زدی رو دکمه ، اسپرایت ها به حالت fade اشکار بشن و همینطوری بمونن . وقتی دوباره رو دکمه تاچ شد اسپرایت ها به حالت fade محو بشن . 
[تصویر:  fade.png]
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

شرط Triger once رو اضافه کنید زیر متغیرتون

موفق باشید
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون . اولا درمورد این اونت یه توضیحی بدید که چیکار میکنه و اینکه فقط درست میاد و بازم همونطوری میره . زیر دوتا اونت هم اضافه کردم . یا خوب میاد بد میره یا بد میاد خوب میده . دوتاش درست نمیشه .

یعنی وقتی این شرط رو به دوتا اونت اضافه میکنم . فقط درست میاد و هرچقدرم روش کلیک میکنم فقط هی میاد .

درواقع درست میاد با حالت fade اما وقتی از حالت ture به false تغییر میکنه اتفاقی نمیفته درصورتیکه باید محو بشه با همین حالت . بعد دوباره از حالت false به ture با حالت fade میاد . ولی نمیره دیگه
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شرط tirger once میاد ایونت هایی که قراره تکرار بشن رو فقط یکبار انجام میده به عنوان مثال برای شما

شما گفتید وقتی فلان شرط برقرار بود fade in بشه

اما این شرط داره پشت سر هم برقرار میشه و پشت سر هم Fade in انجام میشه به همین دلیل یا اصلا Fade in نمیشه و فقط visible و invis میشه

به نظر من با همون Trigger once باید کار کنه و درست باشه حداقل توی عکس که من چیز دیگه ای نمیبینم و

مگر اینکه جای دیگه ای از کار شما مشکل داشته باشه

موفق باشید
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، محمد 82
میتونید یه سورس بدید . شاید اگه امتحان کنید با مشکل من رو به رو بشید .

اصلا عجیبه . متغیر false میشه اما دستوری که دادم اجرا نمیشه .

درسته من رو یه سورس جداگانه امتحان کردم کار کرد . اما احتمالا تو سورس خودم مشکل داره

ممنون به خاطر راهنمایی ها
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: general-sherman

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: