پرتاب توپ ؟؟؟
سلام دوستان 
میخواستم ببنیم چطور میشه اولا یه توپ رو بگم وقتی تاچ تموم شد حالت بالت بره به موقعیت تاچ ؟؟؟ نمیخوام در طول مسیر یا برخورد سرعت توپ کم بشه و میخوام سرعت ثابت باشه . ممنون میشم کمک کنید .
پ ن : ببخشید بابت تاپیک ها و سوالات زیاد . یعنی وقتی من شروع میکنم به ساخت بازی جدید همه انجمن خبردار میشن   21 21
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام برای پایان تاچ , داخل پلاگین تاچ این اونت هست > any end touch همچین چیزیه اونتش

حالت بالت بره به موقعیت تاچ : اگه منظورتون اینه توپه با رفتار بالت بره به محل پایان تاچ , باید دوتا متغیر درست کنید و توی اونت بالایی بگید که پوزیشن x و y رو ذخیره کنن توشون و بعد بگید که توپ بره به پوزیشن هایی که توی متغیر ذخیره شدن

نمیدونم برخورد های توی مسیر توپتون به چه شکله و چه رفتاری دارن اون اجسام
ولی فکر کنم یه اونت بزارید که اگه سرعت توپ مساوی با مثلا 200 نبود , سرعتش بشه 200
اینطوری اگه سرعتش کمتر یا بیشتر از 200 بشه , باز سرعت میشه 200
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad
ممنون اما مشکل من دقیقا همونجابود که پوزیشن وقتی ذخیره شد چطوری بدمش به بالت ؟؟؟؟ یعنی x بدم ، y بدم ؟؟ دوتاش رو نمیشه داد اونتی نداره . حالا من خودم کاری که کردم این بود که رفتار بالت دادم و رو صفر گذاشتم بعد گفتم هر لحظه زاویه توپ بشه موقعیت تاچ .بعد وقتی تاچ تموم شد بالت بشه ۴۰۰ . این راه بهتر نیست یا مشکلی داره ؟؟؟
و ضمنا اون سرعت با شتاب تو بالت چه فرقی داره ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: