سوال درمورد ساخت بازی تحت وب

سلام 
می خواستم ببینم میشه یک بازی تحت وب آنلاین ساخت؟ 
مثلا طوری که هر کسی بتونه رکورد بزنه  و امتیاز ثبت بشه
چگونه میشه برترین امتیازات مشخص کرد؟چگونه میشه  بازیکن ها ثبت نام کنند؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راه 1ساله را می خواهید 1شبه برید کار آسانی نیست نه این که نمیشه میشه ولی باید با فوتو و فن کنستراک2 آشنا باشید اگر علاقه مند هستید تو خوده مثال های کنستراک 2 یک بازی تحت وب دارد می تونید از اون برای تمرین و یاد گیری استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking
سلام.
اصلاً خروجی اصلی کانستراکت HTML5 هست مسلّماً می‌شه.
برای ثبت نام و برترین امتیازها به این بستگی داره که کجا بخواین بازی‌تون رو آپلود کنید. خود سایت سازنده‌ی کانستراکت یه جایی رو برای آپلود بازی‌ها گذاشته و اگه می‌خواین بازی‌تون رو اونجا آپلود کنید باید پلاگین Scirra Arcade رو تو بازی قرار بدین و برای ثبت امتیازها از ایونت‌ها و اکشن‌های اون استفاده کنید. اگه  خودتون هاست خریدین و می‌خواین توی هاست خودتون بذارید باید از راه‌های دیگه استفاده کنید. درضمن اینو هم بگم اگه تو خود Scirra Arcade آپلود کنید بعداً می‌شه کد بازی رو ازش بگیرید و توی سایت یا وبلاگ خودتون قرار بدینش.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking ، mah
(1393/8/11، 07:55 عصر)'wowxpria' نوشته است: راه 1ساله را می خواهید 1شبه برید کار آسانی نیست نه این که نمیشه میشه ولی باید با فوتو و فن کنستراکت 2 آشنا باشید اگر علاقه مند هستید تو خوده مثال های کنستراک 2 یک بازی تحت وب دارد می تونید از اون برای تمرین و یاد گیری استفاده کنید.

خیر نمی خوام یک شبه انجام بدم! 
خیلی ساده می خواهم بسازم 
اسم بازی مثالی کنستراک که تحت وب هست چیست؟

(1393/8/11، 07:56 عصر)'Mojtaba' نوشته است: سلام.
اصلاً خروجی اصلی کانستراکت HTML5 هست مسلّماً می‌شه.
برای ثبت نام و برترین امتیازها به این بستگی داره که کجا بخواین بازی‌تون رو آپلود کنید. خود سایت سازنده‌ی کانستراکت یه جایی رو برای آپلود بازی‌ها گذاشته و اگه می‌خواین بازی‌تون رو اونجا آپلود کنید باید پلاگین Scirra Arcade رو تو بازی قرار بدین و برای ثبت امتیازها از ایونت‌ها و اکشن‌های اون استفاده کنید. اگه  خودتون هاست خریدین و می‌خواین توی هاست خودتون بذارید باید از راه‌های دیگه استفاده کنید. درضمن اینو هم بگم اگه تو خود Scirra Arcade آپلود کنید بعداً می‌شه کد بازی رو ازش بگیرید و توی سایت یا وبلاگ خودتون قرار بدینش.

بنده سایت بازی آنلاین فلش دارم در هاست خودم آپلود میکنم
می خوام یک بازی معمولی ساده بسازم 
چه طوری میشه بالاترین امتیازات به صورت عمومی و آنلاین معلوم باشه  و امکان ثبت امتیاز وجود داشته باش؟اگه میشه بیشتر توضیح بدید

پاسخ

سپاس شده توسط:
آموزش ویدئویی انگلیسیش اینجا هست: https://www.scirra.com/tutorials/346/onl...-php-mysql

اگه هم براتون مهم نیست یکم طول بکشه، بعد از عاشورا آموزش ویدئویی فارسیش رو قصد دارم ایجاد کنم، اگه هم که عجله دارید از همون لینک‌های بالا استفاده کنید.

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
 خیلی ممنون،صبر میکنم تا ویدئو فارسیشو بزارید 

سپاس شده توسط:
بفرمایید این هم ویدئو فارسی:  http://si2.ir/?p=380

علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Amirhesam.KH
خیلی ممنون ، 
دو تا سوال برام بیش اومد 
1. چگونه میشه کاربر ابتدا در سایت  یا بازی ثبت نام کنه و بعد رکوردش با نام کاربری که داره ثبت بشه؟
2. چگونه میشه امتیازو خود کاربر وارد نکنه و امتیازی که در بازی گرفته ثبت بشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
۱. می‌تونید موقعی که بازی داره شروع می‌شه اسم کاربر رو ازش دریافت کنید و بعد در نهایت امتیازش با اون اسم ثبت بشه.
۲. اون که اصلاً نباید به کاربر بگید خودش امتیاز رو وارد کنه، توی آموزش هم توضیح دادم این چون آموزشی هست ما این کارو کردیم. اگه هم یاد ندارید امتیاز ثبت کنید آموزش‌های مقدّماتی (راهنمای تازه‌کاران و آموزش ساخت بازی پلت‌فرم) رو نگاه کنید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: