کار تیمی روی ساخت پرتال بازی html5
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنظر من و  خیلی از افراد دیگه آینده بازی  برای پلتفرم وب است.

هدفم از این تاپیک تبادل نظر برای ایجاد یک سایت بازی html5 است.

روش های درآمد زایی :

1) پرداخت درون برنامه ای با پلاگین زرین پال آقا میلاد که واسه Html5 ساختند.( مخصوص کاربران ایرانی )

2) نمایش تبلیغات بنری یا ویدیویی در بازی .
مثل اینکه مگنت برای کانسترکت تبلیغ واسه خروجی html5 ارایه میدهد.اگر چیزی به غیر از مگنت سراغ دارید پیشنهاد بدین.( مخصوص کاربران ایرانی و خارجی )

3) میتوانیم حق اشتراک بزاریم واسه کسانی که میخواهند وارد مسابقه شوند که از طریق زرین پال قابل انجام است.

چالش های پیش رو :

1) کاربران ممکن است شک کنند و بگویند مثلا از طریق زرین پال اگر پول بدهیم یه وقت فیشینگ نباشه و حسابمون خالی بشه

2) کاربران ممکن است حوصله وارد کردن شماره کارت و رمز دوم و اینجور کارها را نداشته باشند و پول پرداخت نکنند.

3) اصلا امنیت درگاه زرین پال اوکی هست؟..یعنی چطور میتونیم پرداخت های کاربران را امن کنیم که یه وقت شاکی نشوند.

4) طراحی سایت چطور باشه؟مثلا با وردپرس باشه خوبه؟..میخوام وارد جزییات طراحی وب نشویم.

5) هاست را از کدوم سرویس دهنده بگیریم؟

6) آپلود بازی های ساخته شده با کانسترکت به چه نحو است؟مثلا درحد یک zip کردن فایل ها و آپلود هست یا زبان برنامه نویسی باید بدانیم؟

7) پرتال با یک بازی یا دوبازی جواب نمیدهد. باید زیاد بازی بسازیم که این یک کار تیمی میطلبد.

لطفا وارد بحث شوید تا این بحث به نقطه روشنی برسد.

با سپاس از همه دوستانم.

پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، oak ، wof team ، blackfox
فکر خوبیه
و در ساخت اگه کمک خواستی هستم.
من دارم دو تا بازی میسازم.
اگه پرتال به نتیجه برسه (ساخته بشه)حتما مشارکت میکنم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، mansoor22 ، علیرضا_
سلام و عرض ادب
هم اکنون که ما در حال کار بر روی فروشگاه اختصاصی انجمن هستیم برنامه داریم پس از افتتاح مارکت به سمت ساخت این پرتال بریم.
کد نویسی این کار هم تا حدی انجام شده.

اگر موافق هستید میتونید با ما همکاری کنید.
با تشکر 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، mahdi.p ، mansoor22
سلام درمورد مگنت من بگم بهتون که اصلا نمیشه روش حساب کرد
و خیلی پشتبانی بدی دارن و از داغون ترین سرویس های تبلیغاتیه که میشناسم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، mansoor22
ما این تصمیم رو حدود دو ماهه داریم و الان داریم روش کار میکنیم
در واقع مارکت ویترین که شاید اسمش تغییر کنه مختص بازی هست خارج از پلتفرم یعنی بازی های دانلودی تمام نسخه ها برای موبایل و بازی های تحت html فکر کنم تا یک ماه دیگه نسخه آزمایشی رو بزاریم
گروه بازی سازی دلفین
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، mansoor22
(1398/7/25، 08:51 صبح)mahdikmnh نوشته است: ما این تصمیم رو حدود دو ماهه داریم و الان داریم روش کار میکنیم
در واقع مارکت ویترین که شاید اسمش تغییر کنه مختص بازی هست خارج از پلتفرم یعنی بازی های دانلودی تمام نسخه ها برای موبایل و بازی های تحت html فکر کنم تا یک ماه دیگه نسخه آزمایشی رو بزاریم

بازی های pc هم پشتیبانی می کنید ؟ یا فقط موبایل html؟
22 تا اطلاع ثانوی امضا نداریم 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
(1398/7/25، 01:17 عصر)meysam.p.n نوشته است:
(1398/7/25، 08:51 صبح)mahdikmnh نوشته است: ما این تصمیم رو حدود دو ماهه داریم و الان داریم روش کار میکنیم

بازی های pc هم پشتیبانی می کنید ؟ یا فقط موبایل html؟

وقتی html باشه روی پیسی اجرا میشه و نیازی به این کار نیست در ضمن کسانی که میتونن کمک کنند یا علاقه به سرمایه گذاری دارند پیام خصوصی بدن
گروه بازی سازی دلفین
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، meysam.p.n
دوستان من می گویم که هرکی هر بازی ساخت ، یه نسخه دمو هم بده که توی پرتال HTML هم بشه بازیش کرد ...
من هم کمک می کنم
طراحی وردپرس و سایت و قالب و اصلا کلا کدنویسیش با من
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، meysam.p.n ، wof team ، mansoor22
(1398/7/25، 01:50 عصر)oak نوشته است: دوستان من می گویم که هرکی هر بازی ساخت ، یه نسخه دمو هم بده که توی پرتال HTML هم بشه بازیش کرد ...
من هم کمک می کنم
طراحی وردپرس و سایت و قالب و اصلا کلا کدنویسیش با من

بسیار عالی بنظرم یک سایت طراحی کنید و آماده کنید و من بازی را میدهم و در پرتال میزاریم.ببینیم نتیجه چطور میشود.

بنظرم اگر مایل باشید در این باره بیشتر تبادل نظر کنیم.

روش های درامد زایی و نحوه انتشار بازی و غیره را بحث کنیم.

(1398/7/24، 09:43 عصر)rezamms نوشته است: سلام و عرض ادب
هم اکنون که ما در حال کار بر روی فروشگاه اختصاصی انجمن هستیم برنامه داریم پس از افتتاح مارکت به سمت ساخت این پرتال بریم.
کد نویسی این کار هم تا حدی انجام شده.

اگر موافق هستید میتونید با ما همکاری کنید.
با تشکر 1

بسیار عالی..من هم بازیساز هستم و میتونیم بیشتر در این مورد بحث کنیم..لطف کنید بیشتر درمورد چشم انداز و اهدافتون بگید.

(1398/7/24، 11:58 عصر)mahdi.p نوشته است: سلام درمورد مگنت من بگم بهتون که اصلا نمیشه روش حساب کرد
و خیلی پشتبانی بدی دارن و از داغون ترین سرویس های تبلیغاتیه که میشناسم.

برای درآمد زایی از روش تبلیغات برای بازی های تحت وب کدام سرویس دهنده تبلیغات را پیشنهاد میدین.خارجی و ایرانیش مهم نیست.فقط برای بازی تحت وب و خروجی کانسترکت جواب بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: