پیشرفت بازی سازان در کانستراکت
(1398/11/15، 12:41 صبح)hesam3 نوشته است:
(1398/11/14، 11:31 عصر)oak نوشته است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خوشبختانه بچه های بازی ساز که با کانستراکت کار می کنن در ایران خییلی پیشرفت کردن.
این مساله واضحه
من از وقتی که چند سال پیش کانستراکت رو با آموزشای آقا مجتبی عزیز یاد گرفتم و با خوندن مقاله های سیرا و انجمن های مختلف دانشم رو پیشرفت دادم از اون زمانا انجمن خییلی پیشرفت کرده
اون زمان تقریبا همه سوالات جواب های ساده ای داشتند مثلا چجوری وقتی کاربر روی یه اسپرایت کلیک می کنه متن تکس به یه چیزی که از قبل داریم عوض شه...
خب قطعا سادس ولی الان مشکلات بچه ها رو به همین سادگی نمیشه جواب داد.
اصلا کسی سوالی براش نمیمونه چون آموزشا هست و اگر یه نگاهی به سوال های دیگه بندازه و جستجو کنه خب قطعا جوابشو پیدا می کنه (این رو میشه از خلوتی انجمن فهمید)
این پیشرفت کانستراکت کار ها به چند چیز وابسته است
اول به انجمن و آقا مجتبی که خییلی زحمت کشیدن. اگه این انجمن نمی بود الان کسی کانستراکت کار نبود و همه می رفتن دنبال یونیتی یا اصلا بازی سازی رو ماچ می کردن مینوداختن کنار. جدا از آقا مجتبی با آموزشای مفیدشون در زمینه کانستراکت و بازی سازی اسلامی (هدف انجمن) ، مدیران واقعا شایسته ای داریم که با مدیریتشون به انجمن کمک کردن
دوم آموزشاست که خییلی جامع اند و تقریبا چیزی رو کم نمیزارن و مهم تر از اون اینه که اگر از مدرسین و آمکوزش دهدگن حمایت بشه می تونه خییلی جذاب باشه  افراد بیشتری رو به سمت کانستراکت برسونه بنا بر این این لقب آموزش دهنده حرفه ای که قراره توی انجمن بیاد خییلی موثره که باز هم بر می گرده به مدیران و آقا مجتبی عزیز
این ها همه دستاورد های انجمن هستند که میشه موفقیت انجمن رو در بازی هایی مثلا دونامینولا یا بازی های آقای نریمانی و دیگر بازی ها که منتشر خواهند شد مثلا جنگ گانگسترای آقای ثنایی یا ستیز قهرمان ووف استدیو مشاهده کرد.

منم یک اصلاحیه دوم بدم 
اونم این هست که جنگ گانگستر ها هم یک بازی فرعی هست و در اصل پروژه دوم من هست ، در حال حاضر اولین پروژه شتاب هست .

اصلا همونم عالیه و نشونه پیشرفت هست...
و همچنین این پروزه ی گیم جم 2020 تون که انشالله منتشرش می کنید.
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، tairon ، ᔕinaᗪehghani
اول از همه به حسن آقا تبریک میگم که پیشرفت چشمگیری داشتند  چون از اینhesam3به اینhesam3و الان هم اینhesam3  هستند .
در واقع ساده تر بخوام بگم اینجوری پیشرفت کردند :
[تصویر:  faal%20mem.png]
به
[تصویر:  modir%20arshad.png]
و الان هم
[تصویر:  forum_admin.png]

هستند.

عه 
چرا متن به هم ریخت  39
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، Mehrdad ، kakmamad ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
(1398/11/15، 01:11 صبح)Morj7 نوشته است: کاملا درست گفتین فقط یه چیز رو جا انداختین
اونم پلاگین های بسیار عالی اقا میلاد که کلا خیلی کمک کرد به پیشرفت کانس
جدیدا من با این پلاگین lottie بسیار حال میکنم و عالیه

بله بله یادم رفت کلا
درسته
ما ایرانی ها نه تنها در خود کانستراکت پیشرفتیدیم ، بلکه توی ساختن پلاگینشم پیشرفت کردیم.
و همین پیشرفت هاست که بای های خوبی مثل بازی های آقا نریمان و بازی مثل دونامینولا شده و همچنین باعث ساخت نرم افزار های خوبی مثل لمساز شده
بازی شتاب و این چیزا که بعدا میاد هم خوبن (عالیا) ولی باید عمل کردشون رو در مارکت ها دید.
فعلا که جزو قوی ترین کار ها بازی دونامینولا و بازی های آقای نریمانی هستند.
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، nariman ، tairon ، ᔕinaᗪehghani
(1398/11/15، 04:59 عصر)M.gh نوشته است: اول از همه به حسن آقا تبریک میگم که پیشرفت چشمگیری داشتند  چون از اینhesam3به اینhesam3و الان هم اینhesam3  هستند .
به
و الان هم

هستند.

عه 
چرا متن به هم ریخت  39

ممنون بابت تبریکتون .
من خیلی وقت پیش و حتی قبل از گیم جم مدیر کل انجمن شده بودم ، منتها به دلایلی فقط رنگ و گروهش بروز رسانی نشد تا دیروز اوکی شد ؛ در اصل فکر میکنم دو هفته ای هست که مدیر کل هستم !
  پاسخ

سپاس شده توسط: MrAlvand ، M.gh
(1398/11/16، 04:16 صبح)hesam3 نوشته است:
(1398/11/15، 04:59 عصر)M.gh نوشته است: اول از همه به حسن آقا تبریک میگم که پیشرفت چشمگیری داشتند  چون از اینhesam3به اینhesam3و الان هم اینhesam3  هستند .
به
و الان هم

هستند.

عه 
چرا متن به هم ریخت  39

ممنون بابت تبریکتون .
من خیلی وقت پیش و حتی قبل از گیم جم مدیر کل انجمن شده بودم

آها
فهمیدم  1  

(1398/11/16، 04:16 صبح)hesam3 نوشته است:
به
و الان هم

هستند.

عه 
چرا متن به هم ریخت  39

ممنون بابت تبریکتون .

خواهش می کنم  1  
  پاسخ