مشکل در خروجی اندروید
 من برای گرفتن خروجی اندروید راه های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچکدومش نمیشد. مثلا کوکون آی او رو امتحان کردم همراه فیلم آموزشی پیش رفتم ولی وقتی پلاگین های مورد نیاز رو تو اون جایی که گفت کپی کردم خواستم نرم افزارو باز کنم دقیقا پتج تا ارور داد و اون پنج تا پلاگین هم دیگه کار نمیکردند. آموزش و نصب وینوس رو هم پیدا نکردم تو قسمت های قبلی هم خیلی گشتم ولی جوابمو پیدا نکردم خواهشا کمکم کنید بتونم خروجی اندروید بگیرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/1/19، 06:53 عصر)چغک خان نوشته است:  من برای گرفتن خروجی اندروید راه های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچکدومش نمیشد. مثلا کوکون آی او رو امتحان کردم همراه فیلم آموزشی پیش رفتم ولی وقتی پلاگین های مورد نیاز رو تو اون جایی که گفت کپی کردم خواستم نرم افزارو باز کنم دقیقا پتج تا ارور داد و اون پنج تا پلاگین هم دیگه کار نمیکردند. آموزش و نصب وینوس رو هم پیدا نکردم تو قسمت های قبلی هم خیلی گشتم ولی جوابمو پیدا نکردم خواهشا کمکم کنید بتونم خروجی اندروید بگیرم

ببین کلا کوکون و وینوس از رده خارجن
یا باید مستقیم خروجی بگیری یا باید با استفاده از فونگپ
سرچ کن توی انجمن پیدا می کنی داداشم
3
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه اداپتورم تازه اومده . تست نشده اما اگه خواستید اونم هست .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
من مشکلم یه جور دیگه است
رو گزینه (export project) میزنم بعد تو قسمت موبایل روی گزینه (cordova) میزنم ولی بعد یه پنجره باز میشه که نوشته (exporting to cordova is not in this edition of construct2) دوتا گزینه هم داره که یکیش هست برگرد یکی هم میگه الان بخرش اگه این مشکلم حل بشه خیلی ممنون میشم یه عکس هم گرفتم ولی نمیدونم چجوری بفرستم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب کرک نکردی که اینو میگه داداشم

[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: چغک خان

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: