1399/5/13، 02:54 صبح
(1399/5/12، 11:03 عصر)hesam3 نوشته است: من پول به همچین سورس هایی نمیدم .
به قدری این سورس ناشیانه و مبتدیانه نوشته شده که بدون اینکه بخوام بدونم چی هست در جا میفهمم نویسندش چه آدم مبتدی ای بوده .
جناب نریمان عزیز ؛ حدود یک سال یا بیشتر هست که سورس دوتا از بازی هاشون دست من هست ، به من همچین حرفی نزدن و من حتی توی این مدت یک بار هم سورسشون رو باز نکردم ، به غیر از یک بار که اونم با اجازه خودشون بود . چطور جرأت میکنید سر ی همچین چیز آشغالی اسم منو بیارید ؟؟؟
البته اینکه همین سورس مبتدی و ناشیانه هم ساخت و سازنده خود شخص نیست هم در نظر بگیریم که همینم کپی کردن یا به عبارتی اصلا بگم اگرم از راه های حلال به دست آورده باشند هم ( خریدن از مارکت خارجی ) بازم حق فروش ندارند .
اینارو به عنوان مسلمون قبول دارید یا فقط به ظاهر قبول دارید ؟؟؟
با قدرت ایستایی که دارم هر لحظه که تشخیص بدم اجازه تبلیغات و حتی نام سایت مارکت رو از انجمن حدف میکنم .
مارکت مورد نظر تحت نظر انجمن نیست و فقط توسط یکی از مدیران انجمن تاسیس شده که در حال حاضر هم پاسخگو نیستند .
در صورتی که مشکل این خریدار حل بشه ما هم مشکلی نداریم و لطفا افرادی که موضوع بهشون مربوط نمیشه خودشون رو وارد این مسئله نکنند .
اولا ما کاری با خریدن سورس توسط شما نداریم
دوما اصلا شما حرفه ای بقیه مبتدی و ناشی
سوما مگه شما کی هستی که خودتو انقد دست بالا میگیری که میگی چطور جرأت میکنید
چهارما سورس ماله ایشوند بوده و خواسته به فروش گذاشته کسی نمیتونه حرفی بزنه و ربطی هم به مسلمون بودن نداره . چون اگه هم از راه غیر حلال به دست اومده باشه مثل این میمونه که شخصی مثل خریدار سورس به همه داده
پنجما هیچ قدرتی نداری و حق هم نداری کسیو تهدید کنی
ششما مارکت اصلا نیازی به تحت نظر بودن انجمن نداره و اون تبلیغات هم به خاطر اوایل سایت بود
هفتما مشکل ایشون بالاخره از مشکلات زندگی که سخت تر نیست و حل میشه و فک کنم این موضوع به همهدمربوط بود ?
*اگه جایی رو تند حرف زدم عذرخواهی میکنم یهویی اومد نوشتم رفت حال ادیت نداشتم و امیدوارم از الان عذرخواهیمو ببخشید