موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام دوستان
میدونم وظیفه کسی نیست و خودم باید یاد بگیرم اما فعلا جدا نمیتونم اما بهش نیاز دارم . میخواستم یه نفر یه لطفی بکنه یه کد php برام بزنه که با اژاکس بشه از هاست دریافتش کرد و با اون به فیسبوک لاگین کرد . خودم سرچ کردم یه چیزایی اورد اما انگلیسی بود و پیچیده . ممنون میشم یه نفر کدشو برام بزنه .
به دلیل احتیاج زیاد به برنامه نویس اعتبار داده خواهد شد
فقط نام کامل ، userid و url تصویر کاربرو میخوام
بله دقیقا . یکی از دوستان صمیمیم این درخواست رو از من کرد که یه بخش هایی از بازیش رو بهش کمک کنم (پرداخت درون برنامه - لوگین فیسبوک و تبلیغ ادموب) که منم دارم بهش کمک میکنم . اگر بلدید بفرستید . ازفرستادن اسپم خودداری کنید
کد سمت سرورش جوره . الان چطوری باید تو کانستراکت دریافتش کنم و نشون بدم ؟
موضوعها: 40
مکان: مـــشهــد
سپاسها: 319
910 سپاس گرفتهشده در 399 ارسال
خُب کد سمت سرور که جور هست باید ببینین چه چیزایی رو میخواین نمایش بدین؛
طبعیتاً باید با متد GET یا POST به فایل PHP به کمک اِی جَکس (AJAX) ریکوئست بزنین. بعد اگر چیزایی که میخواین نمایش بدین متن هستن که خُب یه echo() ساده توی برنامه برای چاپشون توی خروجی بزارین. اگرم قصد نمایش تصویر رو دارین که خُب روش های متعددی هست. مثلاً میتونین تصویر رو روی سرور ذخیره کنین و بعد به اکشن Load Image From URL اسپرایتی که میخواین تصویر توش نمایش داده بشه لینک تصویر رو آدرس بدین. یا هم توی برنامه PHP تون تصویر دریافتی رو به فرمت Base64 تبدیل کنین و بعد تصویر رو به صورت مستقیم با ایمپورت کردن مقداری که AJAX برگشت داده نمایش بدین.
با تشکر از دوستان ، پلاگین loginwithfacebook رو خریدم و مشکل حل شد . پلاگین راحتی هم هست و پیچیدگی های php رو هم نداره .