1399/6/25، 05:20 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام چند تا بازی امتیازی رو روی هاستم آپلود کنم و با استفاده از پلاگین iframe اونارو توی بازی اصلی اجرا کنم.
خب یک توضیح کوچیک بدم بعد برم سر سوال ها.
من توی بازی اصلی از پلاگین onstroage و پلاگین ultimateloginsystem برای ساخت حساب کاربری کاربر استفاده کردم.
به این صورت که کاربر اگه وارد بشه یا حساب ایجاد کنه مسئولیت پای پلاگین ultimateloginsystem هست و پلاگین onstroage هم یک نسخه از حساب کاربر میسازه تا مشخصاتی مثل سکه و غیره ذخیره کنه.
خب حالا سوال.
بازیکنی به اسم "player" وارد بازی شماره یک میشه و امتیاز 500 رو کسب میکنه.
از اونجایی که صفحه بازی با iframe ساخته شده و از بازی ما خارج هست چطور میتونم کاری کنم وقتی بازیکن با یوزرنیم player وارد شد و امتیازی رو کسب کرد اون امتیاز به اسم همون یوزرنیم player توی هاست ذخیره بشه؟
اتفاقی که میخوام بیفته اینه:
بازیکن ثبت نام میکنه با یوزرنیم "player" و پسورد "123456"
حالا وارد منو میشه و یک بازی رو انتخاب میکنه.
وقتی وارد بازی شد دوباره ازش میخواد که مشخصاتش رو وارد کنه.
حالا این قسمت آخر میخوام خودش بیاد مشخصاتش رو برداره و وارد کنه
من میخوام چند تا بازی امتیازی رو روی هاستم آپلود کنم و با استفاده از پلاگین iframe اونارو توی بازی اصلی اجرا کنم.
خب یک توضیح کوچیک بدم بعد برم سر سوال ها.
من توی بازی اصلی از پلاگین onstroage و پلاگین ultimateloginsystem برای ساخت حساب کاربری کاربر استفاده کردم.
به این صورت که کاربر اگه وارد بشه یا حساب ایجاد کنه مسئولیت پای پلاگین ultimateloginsystem هست و پلاگین onstroage هم یک نسخه از حساب کاربر میسازه تا مشخصاتی مثل سکه و غیره ذخیره کنه.
خب حالا سوال.
بازیکنی به اسم "player" وارد بازی شماره یک میشه و امتیاز 500 رو کسب میکنه.
از اونجایی که صفحه بازی با iframe ساخته شده و از بازی ما خارج هست چطور میتونم کاری کنم وقتی بازیکن با یوزرنیم player وارد شد و امتیازی رو کسب کرد اون امتیاز به اسم همون یوزرنیم player توی هاست ذخیره بشه؟
اتفاقی که میخوام بیفته اینه:
بازیکن ثبت نام میکنه با یوزرنیم "player" و پسورد "123456"
حالا وارد منو میشه و یک بازی رو انتخاب میکنه.
وقتی وارد بازی شد دوباره ازش میخواد که مشخصاتش رو وارد کنه.
حالا این قسمت آخر میخوام خودش بیاد مشخصاتش رو برداره و وارد کنه