موضوعها: 23
سپاسها: 111
64 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
دوستان راهی برای این هست که یک تصویر رو از یک آدرس دانلود کرد و همون رو در یک اسپرایت نمایش داد؟
I'm hamed 1985
من همون Americanboy و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
ممنونم دوست عزیز
اما مشکل من سر اینه که Api که برای این بازی نوشته شده به این شکل هست که میگه آواتار یا همون تصویر پروفایل کاربر رو از یه آدرسی دانلود کن و بعد اون رونمایش بده داخل بازی،یعنی لینک دانلود رو بهم میده این Api نه لینک نمایش مستقیم.
I'm hamed 1985
من همون Americanboy و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
آره دانلود میشه،و ما باید اونی که دانلود شده رو دوباره از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر فراخوانی کنیم و تو اسپرایت نمایش بدیم.(اینی هم که لینک مستقیم نمیدن به ما،برای امنیت سرور هاشون هست)
I'm hamed 1985
موضوعها: 74
مکان: مشهد
سپاسها: 1509
1438 سپاس گرفتهشده در 1046 ارسال
ببخشید این گراواتار نیست احیانا ؟؟؟
نمی تونید هش کنید ؟؟
(1399/7/15، 01:38 عصر)oak' نوشته است: ببخشید این گراواتار نیست احیانا ؟؟؟
نمی تونید هش کنید ؟؟
نمیدونم باور کنین،فقط گفتن این عکس رو از اینجا بگیرین،تو بازی به عنوان تصویر کاربر نمایش بدین
(1399/7/15، 01:41 عصر)Master Badfar' نوشته است: (1399/7/15، 01:28 عصر)'Hamed85' نوشته است: آره دانلود میشه،و ما باید اونی که دانلود شده رو دوباره از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر فراخوانی کنیم و تو اسپرایت نمایش بدیم.(اینی هم که لینک مستقیم نمیدن به ما،برای امنیت سرور هاشون هست)
خُب اینطور که پیداست دسترسی به سرور مقصد و سورس کد سمت سرور ندارین پس نمیتونین کاری انجام بدین. اگه راجع به API خودتون یه سری توضیحات بیشتری ارائه بدین شاید بشه کمک دقیقتری ارائه کرد و کارتون ساده تر بشه.
ولی برای سیو کردن فایل در اندروید و PC میتونین از این پلاگین استفاده کنین. گرچه تاپیک های مشابهی در انجمن هستن.
من فایل رو میتونم دانلود کنم،اما نمیتونم از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر یا همون درایوها فراخوانی کنم و نمایشش بدم.حتی موقع دانلود هم نمیتونم بگم دقیقا کجا دانلود کنه،خودش میره مستقیم تو پوشه دانلود درایو c ذخیره میکنه
I'm hamed 1985
این اجازه رو هم به من نمیدنم متاسفانه...
فقط تنها راهش همینه بفهمم که عکسی که دانلود شده روی حافظه رو چطوری رو اسپرایت نمایش بدم
I'm hamed 1985