ذخیره عکس در موبایل و فراخوانی آن
دوستان راهی برای این هست که یک تصویر رو از یک آدرس دانلود کرد و همون رو در یک اسپرایت نمایش داد؟

I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
لازم به دانلود نیست دوست من 
اسپرایت رو وارد می کنید و بعد از اکشن Load Image from Url استفاده کنید مانند این تصویر :
[تصویر:  52525635252414785582.png]
اگر تصویر باز نمیشه : تصویر

بعد باید آدرس URL رو وارد کنید و تمام
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hamed85
ممنونم دوست عزیز
اما مشکل من سر اینه که Api که برای این بازی نوشته شده به این شکل هست که میگه آواتار یا همون تصویر پروفایل کاربر رو از یه آدرسی دانلود کن و بعد اون رونمایش بده داخل بازی،یعنی لینک دانلود رو بهم میده این Api نه لینک نمایش مستقیم.
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/7/15، 12:52 عصر)Hamed85 نوشته است: ممنونم دوست عزیز
اما مشکل من سر اینه که Api که برای این بازی نوشته شده به این شکل هست که میگه آواتار یا همون تصویر پروفایل کاربر رو از یه آدرسی دانلود کن و بعد اون رونمایش بده داخل بازی،یعنی لینک دانلود رو بهم میده این Api نه لینک نمایش مستقیم.
سلام؛
دقیق تر توضیح بدین. 
یعنی با فراخوانی آدرس موردنظر پروسه دانلود شروع میشه؟
غایب
  پاسخ

آره دانلود میشه،و ما باید اونی که دانلود شده رو دوباره از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر فراخوانی کنیم و تو اسپرایت نمایش بدیم.(اینی هم که لینک مستقیم نمیدن به ما،برای امنیت سرور هاشون هست)
I'm hamed 1985
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید این گراواتار نیست احیانا ؟؟؟
نمی تونید هش کنید ؟؟
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

(1399/7/15، 01:28 عصر)Hamed85 نوشته است: آره دانلود میشه،و ما باید اونی که دانلود شده رو دوباره از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر فراخوانی کنیم و تو اسپرایت نمایش بدیم.(اینی هم که لینک مستقیم نمیدن به ما،برای امنیت سرور هاشون هست)
خُب اینطور که پیداست دسترسی به سرور مقصد و سورس کد سمت سرور ندارین پس نمیتونین کاری انجام بدین. اگه راجع به API خودتون یه سری توضیحات بیشتری ارائه بدین شاید بشه کمک دقیقتری ارائه کرد و کارتون ساده تر بشه.
ولی برای سیو کردن فایل در اندروید و PC میتونین از این پلاگین استفاده کنین. گرچه تاپیک های مشابهی در انجمن هستن.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH ، Hamed85
(1399/7/15، 01:38 عصر)oak' نوشته است: ببخشید این گراواتار نیست احیانا ؟؟؟
نمی تونید هش کنید ؟؟

نمیدونم باور کنین،فقط گفتن این عکس رو از اینجا بگیرین،تو بازی به عنوان تصویر کاربر نمایش بدین

(1399/7/15، 01:41 عصر)Master Badfar' نوشته است:
(1399/7/15، 01:28 عصر)'Hamed85' نوشته است: آره دانلود میشه،و ما باید اونی که دانلود شده رو دوباره از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر فراخوانی کنیم و تو اسپرایت نمایش بدیم.(اینی هم که لینک مستقیم نمیدن به ما،برای امنیت سرور هاشون هست)

خُب اینطور که پیداست دسترسی به سرور مقصد و سورس کد سمت سرور ندارین پس نمیتونین کاری انجام بدین. اگه راجع به API خودتون یه سری توضیحات بیشتری ارائه بدین شاید بشه کمک دقیقتری ارائه کرد و کارتون ساده تر بشه.
ولی برای سیو کردن فایل در اندروید و PC میتونین از این پلاگین استفاده کنین. گرچه تاپیک های مشابهی در انجمن هستن.

من فایل رو میتونم دانلود کنم،اما نمیتونم از روی حافظه موبایل یا کامپیوتر یا همون درایوها فراخوانی کنم و نمایشش بدم.حتی موقع دانلود هم نمیتونم بگم دقیقا کجا دانلود کنه،خودش میره مستقیم تو پوشه دانلود درایو c ذخیره میکنه
I'm hamed 1985
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میتونین یه لینک رو به صورت نمونه اینجا قرار بدین؟
همون لینکی که به طور مثال خودتون بهش ریکوئست میزنین.
این تاپیک رو ببینین.
غایب
  پاسخ

این اجازه رو هم به من نمیدنم متاسفانه...
فقط تنها راهش همینه بفهمم که عکسی که دانلود شده روی حافظه رو چطوری رو اسپرایت نمایش بدم
I'm hamed 1985
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: