در خواست دستکاری پلاگین
سلام من کلی عکس دارم که میخوام particles یا همون ذرات ادمنتر هر وقت که خواستم اونی که میخوام را پخش کنه ولی مشکل اینه که ذرات ادمنتر
کلا نمیشه بهش انیمیشن داد
22
عکس ها هم زیاده
در خود کنستراکت این پلاگین هست نمیخواد دانلود کنید ولی اگه حال ندارین تو پوشه ها دنبالش بگردید این لینکشه
لینک پلاگین

من بلد نیستم اگه پلاگینش را دست کاری کنید لطفا که بشود انیمیشن داد مانند اسپرایت
یا به من بگید که این کار را میشه کرد یا نه اگه بشه خودم میرم یاد میگیرم ساخت پلاگین را
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/9/14، 01:44 صبح)big-man نوشته است: سلام من کلی عکس دارم که میخوام particles یا همون ذرات ادمنتر هر وقت که خواستم اونی که میخوام را پخش کنه ولی مشکل اینه که ذرات ادمنتر
کلا نمیشه بهش انیمیشن داد
22
عکس ها هم زیاده
در خود کنستراکت این پلاگین هست نمیخواد دانلود کنید ولی اگه حال ندارین تو پوشه ها دنبالش بگردید این لینکشه
لینک پلاگین
من بلد نیستم اگه پلاگینش را دست کاری کنید لطفا که بشود انیمیشن داد مانند اسپرایت
یا به من بگید که این کار را میشه کرد یا نه اگه بشه خودم میرم یاد میگیرم ساخت پلاگین را
ببخشید من که منظورتون رو درست نفهمیدم.
می خواید به پارتیکل انیمیشن بدید؟!!!!!!!!
من که واقعا نمی فهمم.
تا جایی که من اطلاع دارم این پلاگین کارش ی چیز دیگس.
مثلا شما بخواید یک آتیش درست کنید این پلاگین کارتون رو ساده می کنه
فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق

--------------------FG Studio--------------------
  پاسخ

سپاس شده توسط: big-man
بله منظورم همین بود
ولی منظورم انیمیشن زیاد نیست فکر نکنید که میخوام کلی انیمیشن بسازم مثلا آتیش ما دایره ای بشه مربعی
اگه کسی پلاگینش را یکاری کنه بشه انیمیشن داد البته ساخت پلاگین بلد نیستم نمیدونم میشه این کار یا نه اگه نشه مجبورم از اسپرایت برای این کار استفاده کنم
البته تو یک متور به سبک کنستراکت میشد این کار را کرد

احتمالا من خوب توضیح نمیدم ببخشید لحنم را تند تصور نکنید ولی تردید بیش از حد خوب نیست یکم به خودتان بیشتر اعتماد داشته باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که عنوان موضوع تون رو تغییر بدید تابقیه بهتر بتونن کمکتون کنن

999999999
این عنوان اصلا خوب نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باشه برای جلب توجه نوشتم آخه فکر کردم کسی نمیبیند که جواب ها کم است
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: