مشكل در نصب و اجراي پلاگين تپسل
Bug 
سلام دوستان...

كدوم پلاگين تپسل واقعا كار ميكنه؟؟

توي آموزش خروجي مستقيم آقا رضا از پلاگين خود سايت تپسل استفاده شده بود ، كه هنگام اجراي دستور
کد:
cordova platform add android
اين پلاگين رو نمي تونست پيدا كنه و بايد با دستور
کد:
codova plugin add tapsell-construct2
پلاگين رو نصب ميكرديم كه من امتحان كردم اين پلاگين با موفقيت نصب شد و توي پوشه ي plugin محل خروجي هم بود اما وقتي دستور cordova build android رو ميزنم ؛ دوباره اخطار ميده كه لينك گيت هاب مشكل داره!

بعد از اون اومدم و داخل فايل هاي كانفينگ كد مربوط به پلاگين تپسل رو حذف كردم اما بازم همون ارور رو ميده!

كسي براي اين مشكل راه حلي داره؟

پيشاپيش ممنون...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . یه پلاگین دیگه رو نصب کنید . منظورم اینه اون ادرسی که اقا رضا میده رو وارد نکنید . تو سایت npmjs و tapsell رو سرچ کنید و مثلا اونکه زده v3 رو لینکش رو معرفی کنید (اسمش رو تو فایل کانفیگ به این شکل بزنید :
کد:
<plugin name="plugin name" >
)
من خودم یه جا نیاز به فیسبوک داشتم این راهو امتحان کردم ، هرراهی میرفتم یه در بسته میخوردم تا اینکه گفتم اینم امتحان کنم شاید جواب داد که اینطورم شد . نه میدونم چیه نه سر در میارم اما امتحان کنید بد نیست . 

مثلا برای تست این پلاگین ، این رو وارد کنید تو کانفیگ و تست کنید :
<plugin name="tapsell-v3-cordova-plugin" >

تو فایل کانستراکت تغییری ایجاد نکنید . فقط فایل کانفیگ رو با این تیکه کد ویرایش کنید . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، Hossein ، hasansanaei
سلام ؛

یکی از راه هارو محمد گفت ، این روش برای پلاگین هایی هست که نسخه کوردوا اونها در مخزن کوردوا وجود داشته باشه ؛

دستور ادد پلاگین در اصل این هست ، نه اونی که نوشتید :
کد:
cordova plugin add [url]https://github.com/**/***.git[/url]
اما وقتی در مخزن وجود نداشته باشه و فقط نسخه گیت هاب اونها موجود باشه ، در این صورت ، باید از روش بالا استفاده کنید .
اما به هر دلیل یا دلایلی گاهی اوقات ارور هایی میده و به درستی دانلود نمیشه یا ... .

در این صورت ، به آدرس گیت هاب مورد نظر برید و مستندات رو دانلود کنید روی سیستم شخصی خودتون .
فایل گیت هاب رو اکسترکت کنید و دایرکتوری اون رو به یک جای سر راست ( مثلا پوشه قبل از محل خروجی ) بریزید .
در نهایت از این طریق بصورت دستی پلاگین را نصب کنید :
کد:
cordova plugin add ../plugin_DIR_name
نکته قابل ذکر بسیار مهم این هست که توی فایل کانفیگ کانستراکت بصورت خودکار محل یا آدرس نصب پلاگین ها موجود هست ، اگر بخواید از این دستورات استفاده کنید ( بصورت دستی ) باید حتما در فایل کانفیگ کانستراکت ، آدرس پلاگین فوق را حذف کنید تا دچار ارور های مربوط به پلاگین نشید .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، محمد 82
(1400/1/21، 11:54 صبح)SinaDehghani نوشته است: سلام دوستان...

كدوم پلاگين تپسل واقعا كار ميكنه؟؟

توي آموزش خروجي مستقيم آقا رضا از پلاگين خود سايت تپسل استفاده شده بود ، كه هنگام اجراي دستور cordova add platform اين پلاگين رو نمي تونست پيدا كنه و بايد با دستور codova add plugin tapsell-construct2 پلاگين رو نصب ميكرديم كه من امتحان كردم اين پلاگين با موفقيت نصب شد و توي پوشه ي plugin محل خروجي هم بود اما وقتي دستور cordova build android رو ميزنم ؛ دوباره اخطار ميده كه لينك گيت هاب مشكل داره!

بعد از اون اومدم و داخل فايل هاي كانفينگ كد مربوط به پلاگين تپسل رو حذف كردم اما بازم همون ارور رو ميده!

كسي براي اين مشكل راه حلي داره؟

پيشاپيش ممنون...

پلاگین میلاد خوب کار می کنه
فقط باید با فونگپ خروجی بگیری، توی خروجی کوردوا ارور میده
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
نقل قول: پلاگین میلاد خوب کار می کنه
فقط باید با فونگپ خروجی بگیری، توی خروجی کوردوا ارور میده
همونطور که بالاتر توضیح داده شد ، مشکلی از بابت نصب هیچ پلاگینی درون خروجی CLI CORDOVA وجود نداره .
در صورتی که هنگام دریافت پلاگین ارور دریافت کردید بصورت دستی نصب را انجام بدید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
ممنون از همه ي كساني كه كمك كردن واقعا از شما ممنونم نميدونم چجوري تشكر كنم...

(1400/1/21، 12:17 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . یه پلاگین دیگه رو نصب کنید . منظورم اینه اون ادرسی که اقا رضا میده رو وارد نکنید . تو سایت npmjs و tapsell رو سرچ کنید و مثلا اونکه زده v3 رو لینکش رو معرفی کنید (اسمش رو تو فایل کانفیگ به این شکل بزنید :
کد:
<plugin name="plugin name" >
)
من خودم یه جا نیاز به فیسبوک داشتم این راهو امتحان کردم ، هرراهی میرفتم یه در بسته میخوردم تا اینکه گفتم اینم امتحان کنم شاید جواب داد که اینطورم شد . نه میدونم چیه نه سر در میارم اما امتحان کنید بد نیست . 
مثلا برای تست این پلاگین ، این رو وارد کنید تو کانفیگ و تست کنید :
<plugin name="tapsell-v3-cordova-plugin" >
تو فایل کانستراکت تغییری ایجاد نکنید . فقط فایل کانفیگ رو با این تیکه کد ویرایش کنید . 

اين روش رو امتحان كرده بودم اونم ارور ميداد اما بازم ممنون...
(1400/1/21، 12:33 عصر)hasansanaei نوشته است: دستور ادد پلاگین در اصل این هست ، نه اونی که نوشتید...

بله اشتباه تايپي بود ؛ كد رو توي cmd درست زده بودم... [تصویر:  4.gif]
(1400/1/21، 12:33 عصر)hasansanaei نوشته است: نکته قابل ذکر بسیار مهم این هست که توی فایل کانفیگ کانستراکت بصورت خودکار محل یا آدرس نصب پلاگین ها موجود هست ، اگر بخواید از این دستورات استفاده کنید ( بصورت دستی ) باید حتما در فایل کانفیگ کانستراکت ، آدرس پلاگین فوق را حذف کنید تا دچار ارور های مربوط به پلاگین نشید .

بله دقيقا بعد از افزودن پلاگين همين كار رو ميكردم... اما باز هم ارور مي داد! :
نقل قول: پلاگين رو نصب ميكرديم كه من امتحان كردم اين پلاگين با موفقيت نصب شد و توي پوشه ي plugin محل خروجي هم بود اما وقتي دستور cordova build android رو ميزنم ؛ دوباره اخطار ميده كه لينك گيت هاب مشكل داره!

(1400/1/21، 12:33 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام ؛

یکی از راه هارو محمد گفت ، این روش برای پلاگین هایی هست که نسخه کوردوا اونها در مخزن کوردوا وجود داشته باشه ؛

دستور ادد پلاگین در اصل این هست ، نه اونی که نوشتید :
کد:
cordova plugin add [url=https://github.com/**/***.git]https://github.com/**/***.git[/url]
اما وقتی در مخزن وجود نداشته باشه و فقط نسخه گیت هاب اونها موجود باشه ، در این صورت ، باید از روش بالا استفاده کنید .
اما به هر دلیل یا دلایلی گاهی اوقات ارور هایی میده و به درستی دانلود نمیشه یا ... .

در این صورت ، به آدرس گیت هاب مورد نظر برید و مستندات رو دانلود کنید روی سیستم شخصی خودتون .
فایل گیت هاب رو اکسترکت کنید و دایرکتوری اون رو به یک جای سر راست ( مثلا پوشه قبل از محل خروجی ) بریزید .
در نهایت از این طریق بصورت دستی پلاگین را نصب کنید :
کد:
cordova plugin add ../plugin_DIR_name
نکته قابل ذکر بسیار مهم این هست که توی فایل کانفیگ کانستراکت بصورت خودکار محل یا آدرس نصب پلاگین ها موجود هست ، اگر بخواید از این دستورات استفاده کنید ( بصورت دستی ) باید حتما در فایل کانفیگ کانستراکت ، آدرس پلاگین فوق را حذف کنید تا دچار ارور های مربوط به پلاگین نشید .

موفق باشید .

با روش آفلاين جواب داد!!
اما يه مشكل خيلي بدتر!!!

تپسل توي خروجي كار نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!

اين لينك خروجي اي كه گرفتم:

302 Moved

اما تبليغي نشون نميده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازم ممنون ميشم اگر دوستان كمك كنن...

تبليغ گاه روي حالت تست هست و زون آيدي و اپ كي و غيره هم رو تنظيم كردم...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

منم همین مشکل رو دارم

به سه نفر دادم گرفتن خروجی ولی درست نشده
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی جوابی نداره !!!!!!!
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,569 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,928 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 129 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: