ممنون از همه ي كساني كه كمك كردن واقعا از شما ممنونم نميدونم چجوري تشكر كنم...
(1400/1/21، 12:17 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام . یه پلاگین دیگه رو نصب کنید . منظورم اینه اون ادرسی که اقا رضا میده رو وارد نکنید . تو سایت npmjs و tapsell رو سرچ کنید و مثلا اونکه زده v3 رو لینکش رو معرفی کنید (اسمش رو تو فایل کانفیگ به این شکل بزنید :کد:
<plugin name="plugin name" >
)
من خودم یه جا نیاز به فیسبوک داشتم این راهو امتحان کردم ، هرراهی میرفتم یه در بسته میخوردم تا اینکه گفتم اینم امتحان کنم شاید جواب داد که اینطورم شد . نه میدونم چیه نه سر در میارم اما امتحان کنید بد نیست .
مثلا برای تست این پلاگین ، این رو وارد کنید تو کانفیگ و تست کنید :
<plugin name="tapsell-v3-cordova-plugin" >
تو فایل کانستراکت تغییری ایجاد نکنید . فقط فایل کانفیگ رو با این تیکه کد ویرایش کنید .
اين روش رو امتحان كرده بودم اونم ارور ميداد اما بازم ممنون...
(1400/1/21، 12:33 عصر)hasansanaei نوشته است: دستور ادد پلاگین در اصل این هست ، نه اونی که نوشتید...
بله اشتباه تايپي بود ؛ كد رو توي cmd درست زده بودم...
(1400/1/21، 12:33 عصر)hasansanaei نوشته است: نکته قابل ذکر بسیار مهم این هست که توی فایل کانفیگ کانستراکت بصورت خودکار محل یا آدرس نصب پلاگین ها موجود هست ، اگر بخواید از این دستورات استفاده کنید ( بصورت دستی ) باید حتما در فایل کانفیگ کانستراکت ، آدرس پلاگین فوق را حذف کنید تا دچار ارور های مربوط به پلاگین نشید .
بله دقيقا بعد از افزودن پلاگين همين كار رو ميكردم... اما باز هم ارور مي داد! :
نقل قول: پلاگين رو نصب ميكرديم كه من امتحان كردم اين پلاگين با موفقيت نصب شد و توي پوشه ي plugin محل خروجي هم بود اما وقتي دستور cordova build android رو ميزنم ؛ دوباره اخطار ميده كه لينك گيت هاب مشكل داره!
بعد از اون اومدم و داخل فايل هاي كانفينگ كد مربوط به پلاگين تپسل رو حذف كردم اما بازم همون ارور رو ميده!
(1400/1/21، 12:33 عصر)hasansanaei نوشته است: سلام ؛
یکی از راه هارو محمد گفت ، این روش برای پلاگین هایی هست که نسخه کوردوا اونها در مخزن کوردوا وجود داشته باشه ؛
دستور ادد پلاگین در اصل این هست ، نه اونی که نوشتید :کد:
cordova plugin add [url=https://github.com/**/***.git]https://github.com/**/***.git[/url]
اما وقتی در مخزن وجود نداشته باشه و فقط نسخه گیت هاب اونها موجود باشه ، در این صورت ، باید از روش بالا استفاده کنید .
اما به هر دلیل یا دلایلی گاهی اوقات ارور هایی میده و به درستی دانلود نمیشه یا ... .
در این صورت ، به آدرس گیت هاب مورد نظر برید و مستندات رو دانلود کنید روی سیستم شخصی خودتون .
فایل گیت هاب رو اکسترکت کنید و دایرکتوری اون رو به یک جای سر راست ( مثلا پوشه قبل از محل خروجی ) بریزید .
در نهایت از این طریق بصورت دستی پلاگین را نصب کنید :کد:
cordova plugin add ../plugin_DIR_name
نکته قابل ذکر بسیار مهم این هست که توی فایل کانفیگ کانستراکت بصورت خودکار محل یا آدرس نصب پلاگین ها موجود هست ، اگر بخواید از این دستورات استفاده کنید ( بصورت دستی ) باید حتما در فایل کانفیگ کانستراکت ، آدرس پلاگین فوق را حذف کنید تا دچار ارور های مربوط به پلاگین نشید .
موفق باشید .
با روش آفلاين جواب داد!!
اما يه مشكل خيلي بدتر!!!
تپسل توي خروجي كار نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين لينك خروجي اي كه گرفتم:
302 Moved
اما تبليغي نشون نميده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم ممنون ميشم اگر دوستان كمك كنن...
تبليغ گاه روي حالت تست هست و زون آيدي و اپ كي و غيره هم رو تنظيم كردم...