موضوعها: 4
سپاسها: 95
11 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
سلام به همه عزیزان
دوتاسوال داشتم
۱_میخواستم ببینم که اگر بخوام برای بازی بگم که مثلا ده ساعت در بازی حضور داشت(پیوسته نه، کلی) این اتفاق بیفته
چکارکنم
۲_میخوام که بازی اعلان هایی سر ساعت هایی به پلیر بده چطوری این امکان رو فراهم کنم برا پلیر
اگر میشه راهنمایی کنید
ʕ´•ᴥ•`ʔ
به نام نامی نامی که نامش نامی نام هاست
یونانی ها به کوروش گفتند شمافقط برای پول میجنگید وما برای شرف کوروش گفت آشکارس هر ملت برای نداشته هایش می جنگد
اگر کمکت کردم سپاس رو بزن لطفا
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
چه جالب نمیدونستم این پلاگین نوتیف هست . فقط یه سوال برای گوشی هم کار میکنه ؟ و اینکه اگه کاربر از بازی خارج شده باشه که امکان این کار نیست درسته ؟ مگر اینکه مثل بازی پو بازی در پس زمینه درحال اجرا باشه .
موضوعها: 4
سپاسها: 95
11 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
(1400/1/22، 01:54 عصر)SinaDehghani نوشته است: (1400/1/22، 12:21 عصر)بنده خدا نوشته است: سلام به همه عزیزان
دوتاسوال داشتم
۱_میخواستم ببینم که اگر بخوام برای بازی بگم که مثلا ده ساعت در بازی حضور داشت(پیوسته نه کلی) این اتفاق بیفته
چکارکنم
۲_میخوام که بازی اعلان هایی سر ساعت هایی به پلیر بده چطوری این امکان رو فراهم کنم برا پلیر
اگر میشه راهنمایی کنید
ʕ´•ᴥ•`ʔ
سلام...
براي سوال اول كه واقعا فكر نكنم كسي اینقدر توي يه بازي باشه اما ميتونيد از تايم استپ كمك بگيريد براي مثال وقتي كاربر به برنامه وارد شد تايم استپ رو بگيره و وقتي و هر 5 دقيقه دو باره تايم استپ رو با بار اول مقايسه كنه اگر 10 ساعت شده بود يكار كنه يا اينكه در شي سيستم بگيد 36000 ثانيه (10 ساعت) يكار صورت بگيره... براي درك بهتر و فهم تايم استپ و پلاگينه مربوطه به اين دو لينك بريد:
پلاگین DateFull برای کانستراکت 2 – وب سایت رسمی حسن ثنایی
زمان یونیکس (Unix Time) یا تایم استمپ (Time Stamp) چیست؟
براي سوال دومم ميتونيد از همون تايم استپ و اين پلاگين استفاده كنيد:
پلاگین نوتیفیکیشن
اگر جاییش رو هم متوجه نشدید بگید یه سورس بدم یا بیشتر توضیح بدم...
موفق باشید...
درباره سوال اول منظورم اینکه حتی اگر از بازی خارج شد
مثلا اول نیک ساعت بازی میکنه و میره بیرون دوساعت بعدمیاد یکم دیگه بازی میکنه میخوام این زمان هارو جمع کنه وقتی مثلا به سه ساعت رسید اتفاقی که میخوام بیفته مثلا جایزه بده
برای سوال دومم ممنون
به نام نامی نامی که نامش نامی نام هاست
یونانی ها به کوروش گفتند شمافقط برای پول میجنگید وما برای شرف کوروش گفت آشکارس هر ملت برای نداشته هایش می جنگد
اگر کمکت کردم سپاس رو بزن لطفا
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام ؛
از همون پلاگین datefull استفاده کنید ؛ زمان ورود و بعد هر چند ثانیه یا هر صفحه زمان رو بررسی کنید و با انجام عملیات های ریاضی مقادیر رو بررسی و سپس داخل یک متغیر بریزید و سیو کنید .
میتونید بدون پلاگین ، با افزودن هر 1 ثانیه به یک متغیر و سیو کردن همون مقدار هم این موضوع رو انجام بدید .
به این صورت که وقتی مقدار متغیر به 36000 رسید ، میشه همون 10 ساعت فرض شده .
موفق باشید .
موضوعها: 74
مکان: مشهد
سپاسها: 1509
1438 سپاس گرفتهشده در 1046 ارسال
پلاگین نوتیفیکشن رو رضا درست کرده بود
اون خیلی خوب بود