کار نکردن شی سالید!
Bug 
سلام دوستان...
امیدوارم حالتون خوب باشه...
این سورس رو نگاه کنید:
https://drive.google.com/folderview?id=1...JacENV7Vog

من یسری مهره دارم که بهشون رفتار پث فایند و جامد دارم، که وقتی رو یکیشون کلیک شد به حالت انتخاب در میان و وقتی یجای خالی از صفحه لمس شد، مهره به سمت اون نقطه شروع به حرکت میکنه و تا اینجا مشکلی نیست...
تا اینجا شی سالید درسته و پث فایند اون رو سالید تشخیص میده و ازش دور میزنه تا بهش برخورد نکنه...

اما مشکل از جایی شروع میشه که حدود یک دقیقه بعد از شروع بازی یا یه خورده ور رفتن با مهره ها، مهره ها از یه جایی به بعد از هم رد میشن!!! و پث فایند اونا رو شی غیر سالید تشخیص میده و ازشون رد میشه!!!
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . این دقیقا مشکلی بود که من یکسال پیش داشتم ، با زیاد شدن مهره ها دیگه قاطی پاتی میشه درسته ؟ بعد از کلی تلاش تونستم برطرفش کنم . البته راهش خیلی خیلی سادست یه گزینه بود که تغییرش دادم فک کنم اما فک کنم یک هفته برای پیداکردنش وقت گذاشتم . خلاصه خیلی سخت بود . اگه دوستان جواب دادن که هیچ اما اگر نه من باید برم سورسم رو نگاه کنم ببینم چی به چی بود چون یادم نیست . 
البته سورس رو ندیدم . حدس میزنم مشکل منه . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
بیا داداش اینو امتحان کن . فک کنم درست شد . لینک
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

دمت واقعا گرم درست شد اما مشكل از چي بود؟!
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همونطور که گفتم یک هفته تمام با مشورت و ... کار کردم روش تا فهمیدم چی بود اما با اضافه کردن اون اکشن که میگه دوباره اسپرایت 2 (شیء جامدمون) رو بررسی کن و بعد مسیریابی کن مشکل حل میشه . فک کنم مشکل همین باشه . باید قبل هر مسیریابی یه دور اشیاء رو اسکن کنه . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: