حل شده تبدیل پلاگین های کانستراکت۲ به کانستراکت ۳
Lightbulb 

سلام بچه ها. با توجه به کمبود پلاگین های کانستراکت۳ روشی رو توی اینترنت پیدا کردم که اینجا توضیح میدم. برای تبدیل پلاگین های کانستراکت ۲ به کانستراکت ۳، فایلی که برای دانلود گذاشتم رو دانلود و اکسترکت کنید و پوشه پلاگین مربوط به کانستراکت۲ رو در پوشه in بریزید و فایل start.bat رو کلیک کنید. سپس وارد پوشه out بشید و دوباره وارد پوشه ای که به نام پلاگین خودتون ایجاد شده بشید. اونجا تمام فایلها رو انتخاب و به فرمت zip تبدیل کنید. در نهایت پسوند zip رو به c3addon تغییر بدید. پلاگین جدید شما آماده است و میتونید در کانستراکت ۳ از منوی view و addon اون رو اضافه کنید. من خودم روی حدود ۱۰ پلاگین تست کردم و فقط یکی کار نکرد. برای تبدیل پلاگین های دیگه هم محتوای پوشه های in و out رو پاک کنید و مراحل رو مجدد تکرار کنید. امیدوارم مفید باشه.
روش به دست آوردن پوشه پلاگین کانستراکت ۲:
۱- اگه فایل با پسوند .c2addon رو دارید، پسوند رو به zip تغییر بدید و سپس فایل رو اکسترکت کنید تا پوشه به دست بیاد.
۲- برای پلاگین های نصب شده میتونید در محل نصب کانستراکت۲ وارد پوشه exporters و html5 و سپس plugins بشید و پوشه مربوطه رو از اونجا بردارید.
برای نصب پلاگین تو کانستراکت ۳ هم از منوی view و قسمت addon اقدام کنید.

دانلود نرم افزار مبدل پلاگین:
Object moved
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، محمد 82 ، Alirezza3d ، mehdi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست پلاگین درون پرداخت کانس۳ rezah 0 666 1403/2/15، 05:25 عصر
آخرین ارسال: rezah
  مشکل فول اسکرین hamedeffa 0 1,400 1402/1/31، 10:48 عصر
آخرین ارسال: hamedeffa
  مشکل در تبدیل پلاگین webstorage از کانس 2 به 3 sahabia-games 2 2,270 1401/4/18، 10:40 صبح
آخرین ارسال: sahabia-games
  درخواست سیگنالینگ سرور Alirezza3d 7 3,348 1401/2/13، 07:03 عصر
آخرین ارسال: Alirezza3d
  تبلیغات در کانستراکت 3 daiisalman 0 1,233 1401/2/3، 01:14 عصر
آخرین ارسال: daiisalman

پرش به انجمن: