حل شده سوال در مورد دکمه ها (اندروید)
سلام خدمت دوستان... نمیدونم دیدید یا نه اما بعضی بازی های اندرویدی یه سری دکمه دارن برای راه رفتن  ، تیر زدن ، پریدن و ... حالا من میخواستم بدوتم چطوری از اون دکمه ها بذارم؟ من به عنوان تست چند تا اسپرایت اضافه کردم و گوشه صفحه گذاشتم بعد رفتم اسپرایت هارو انتقال دادم به یه Layer دیگه و Parallax اون Layer رو 0,0 قرار دادم تا همراه صفحه حرکت کنن اما بازی رو تست کردم اصلا نبودن! رفتار خاصی باید اضافه کنم یا مشکل چیزه دیگه ای هست؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روشش دقیقا همینطوره که خودتون گفتید.

پارالاکس لایه ای که دکه ها داخلش هستند رو 0,0 کنید درسته.
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم میتونید برای دکمه ها از رفتار anchor هم استفاده کنید . البته موقع خروجی گرفتن دکمه ها یه خورده لرزش ممکنه داشته باشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/6/22، 04:29 عصر)soroosh نوشته است: سلام خدمت دوستان... نمیدونم دیدید یا نه اما بعضی بازی های اندرویدی یه سری دکمه دارن برای راه رفتن  ، تیر زدن ، پریدن و ... حالا من میخواستم بدوتم چطوری از اون دکمه ها بذارم؟ من به عنوان تست چند تا اسپرایت اضافه کردم و گوشه صفحه گذاشتم بعد رفتم اسپرایت هارو انتقال دادم به یه Layer دیگه و Parallax اون Layer رو 0,0 قرار دادم تا همراه صفحه حرکت کنن اما بازی رو تست کردم اصلا نبودن! رفتار خاصی باید اضافه کنم یا مشکل چیزه دیگه ای هست؟!
سلام دوست عزیز
فکر کنم شما دکمه ها رو در لایه ی جدا که پارالاکس اون رو 0 کرده اید، قرار نداده اید 
این سورس رو ببینید و به لایه هاش دقت کنید 
http://s6.picofile.com/file/8211902918/sprite.capx.html
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بالاترین لایه رو باید بزاری برای دکمه ها ...
پارالکس هم 0
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
ممنون از همه دوستان مشکل ام حل شد!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi