جلوگیری از برخورد دو اسپرایت
سلامی مجدد . من چقدر سوال میپرسم 1

من تو بازیم میگم مثلا هر 1 ثانیه دو نوع اسپرایت تو بازی بساز . این اسپرایت ها هم تو صفحه حرکت میکنن . چون تعداد زیاد میشه مسلما به هم برخورد میکنند و از توی هم رد میشوند . چطور میتونم از برخورد اسپرایت ها جلوگیری کنم ؟

خیلی ممنون :*
چه انجمن و کاربران خوبی 41
  پاسخ

سپاس شده توسط:
می خواهی رد نشوند از رفتار جامد استفاده کن SOILD
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi
به هر دو شی خاصیت جامد دادم ولی باز هم توی هم میروند . من دو تا اسپرایت پرنده دارم که بهشون رفتار بالت یا تیر دادم و هر چند ثانیه یک بار در موقعیت های تصادفی وارد بازی میشوند و به سمت چپ حرکت میکنند . اما چون تصادفیست گاهی کنار هم میافتند و روی هم میروند .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خاصیت بازتابی تیر را را فعال  کن یکی از مشخصات رفتار گلوله هست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی ممنون . اون رو فعال کردم اما وقتی اسپرایت ها بهم میخورن جهتشون عوض میشه و این خیلی بازی رو زشت میکنه . می خوام جلوگیری بشه از برخوردشون . مثلا سرعت اسپرایت کم شه یا... . نه اینکه جهتشون عوض شه !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/5، 03:33 عصر)RezaMK نوشته است: خیلی ممنون . اون رو فعال کردم اما وقتی اسپرایت ها بهم میخورن جهتشون عوض میشه و این خیلی بازی رو زشت میکنه . می خوام جلوگیری بشه از برخوردشون . مثلا سرعت اسپرایت کم شه یا... . نه اینکه جهتشون عوض شه !

میتوانید طبق این سورسی که براتون ساختم عمل کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: RezaMK
خیلی خیلی ممنون . تست می کنم اگه مشکلی بود میگم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سورس عالی بود . ولی اسپرایت ها از کنار هم رد میشن . نمیشه گفت وقتی به هم نزدیک شدن و داشتن برخورد می کردند سرعتشون کم شه و وقتی اون جلو زد و راه این باز شد دوباره سرعتش مثل قبل شه ؟! من گفتم وقتی نزدیک اون اسپرایت شد سرعتش کم شه ولی وقتی اسپرایت ازش دور میشه باز هم سرعتش کمه . نمی دونید باید چیکار کنم ؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/7، 05:38 عصر)RezaMK نوشته است: سورس عالی بود . ولی اسپرایت ها از کنار هم رد میشن . نمیشه گفت وقتی به هم نزدیک شدن و داشتن برخورد می کردند سرعتشون کم شه و وقتی اون جلو زد و راه این باز شد دوباره سرعتش مثل قبل شه ؟! من گفتم وقتی نزدیک اون اسپرایت شد سرعتش کم شه ولی وقتی اسپرایت ازش دور میشه باز هم سرعتش کمه . نمی دونید باید چیکار کنم ؟!

این سورس رو بررسی کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: