سوال در مورد گلوله (bullet)
سلام
1-چطور میشه وقتی مثلا چنتا موشک به یک ماشین متصل باشه و با زدن دکمه پرتاب بشه و در جای خود نمونه؟
2-و میتونیم خودمون تایین کنیم اول کدوم پرتاب شه؟
ممنون میشم جواب بدید با تشکر

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام به این سورس یه نگاهی کنید امیدوارم متوجه شید:
سورس
  پاسخ

سپاس شده توسط: Y-G
آقای مهدی فک کنم شما منظوره منو نفهمیدید منظوره من اینه که تعداد گلوله ها محدود باشه مثلا سه تا و در صفحه لیوت دیده بشه و با زدن دکمه ای گلوله از سکوی مورد نظر پرتاب بشه و نه اینکه مثله این سورس گلوله ها از داخل ماشین بیاد من میخوام گلوله ها به ماشین متصل بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر اشتباه نکنم منظور شما اینه که خودمون چند عدد موشک مشخص کنیم که اگر مثلا کلید G زده شد از هموم جایی که موشک ها هست شلیک شه و همین که شلیک شد یکی از موشکامون کم بشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. این سورس می‌تونه کمک‌تون کنه:  pick_nth (bullet).capx
اگه سؤالی درموردش داشتید می‌تونید بپرسید.

برای این‌که گلوله‌ها به ترتیب دلخواه شما شلّیک بشوند آن‌ها را به همان ترتیب قرار بدهید. یعنی اوّلین گلوله‌ای که قراره شلّیک بشه رو اوّل به وجود بیارید، دومی رو دوم، و به همین ترتیب پیش برید (مثل همون اشیاء متنی در آموزش ایجاد جدول آنلاین برترین امتیازات).
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Y-G
با تشکر به آقای مجتبی و مهدی
آقای مجتبی این دقیقا اون چیزی که من میخواستم بود مرصی
فقط شرمنده یه چیز دیگه اگه بخوام یه موشکی که در یه جایی هست و وقتی که ماشین به موشک برخورد کرد چطور کنم که موشک از جایی که میخوام باز به ماشین پین بشه؟
اگه سورسش هست لطف کنید بزارید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/9/7، 03:59 عصر)Y-G نوشته است:  کسی بلدنیست؟

ببخشید این حرف را میزنم ولی این حرف شما یا از کم صبری شماست یا اینکه ... ولی در این صورت دیگر پیغام های مثل کسی بلد نیست یا بگین دیگه ... بکار نبرید(ممنون میشیم)
ا

بفرمایید این ادامه کار سورس اقا مجتبی هست ولی یه عیب داره اینه که تیر برمیگرده سر جاش ولی یبار دیگه می خوای تیر بزنی عکس سمت تیر حرکت می کند امیدوارم آقا مجتبی راهنماییمون کند:
اینم سورس

البته روش مناسبی فکر نکنم باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

ببخشید من قصد توهین یا بدی ندارم فقط چون ضروریه واسم واسه اون زود خواستم در ضمن شاید شما وقت جواب دادن نداشته باشید شاید یه کس دیگه جواب داد از اسمش پیداست انجمن اینجا جایی برای حل سوالات و مشکلات کاربر از طرف همگان
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر وقت کردید این موضوع انجمن را بخونید(ممنون)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba
(1393/9/6، 09:54 عصر)'Y-G' نوشته است: فقط شرمنده یه چیز دیگه اگه بخوام یه موشکی که در یه جایی هست و وقتی که ماشین به موشک برخورد کرد چطور کنم که موشک از جایی که میخوام باز به ماشین پین بشه؟
اگه سورسش هست لطف کنید بزارید

سلام. روی این موضوع کار کردم و روشی رو که به ذهنم رسید روی این سورس پیاده کردم:  Bullet Advanced.capx
البته شاید روش‌های ساده‌تری هم پیدا بشه، ولی به هر حال این روشی بود که به ذهنم می‌رسید. اگه سؤالی در سورس بالا داشتید بپرسید. 
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: