حل شده درخواست اموزش تبدیل عکس واقعی به انیمیشن
سلام خسته نباشید من چون طراحیم زیاد خوب نیست رای بازی یک ایده دارم که عکس واقعی رو کمی تغییر داد مثلا انیمیشنی بشه مثال بازی اساسینس فکر کنید شخصیت یک ادمه اونطور کردنش انیمشنی (کاتونی مانند)نمیدونم متوجه شدید یا نه منظور من حرکت دادن نیست اگر نرم افزاری هست معرفی کنید. یاعلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام، نرم افزار و پلاگین های زیادی برای این کار هست که با یک سرچ ساده در گوگل میتونید بهشون دسترسی پیدا کنید.اما یکی از بهترین راه ها برای دستیابی به یک خروجی با کیفیت استفاده از اکشن های آماده فتوشاپ هست.مثلاً این اکشن که نمونه ی کارش رو در عکس زیر میبینید خیلی عالی عمل میکنه مخصوصاً روی عکس های با کیفیت، اگر راه استفاده از اکشن ها رو بلد نیستید اینجا رو ببینید.

یکی از عکس هایی که خودم با این اکشن تبدیل کردم:

[تصویر:  vngtt_1.jpg]
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrdad.ch
(1394/9/15، 10:54 عصر)vng نوشته است: سلام، نرم افزار و پلاگین های زیادی برای این کار هست که با یک سرچ ساده در گوگل میتونید بهشون دسترسی پیدا کنید.اما یکی از بهترین راه ها برای دستیابی به یک خروجی با کیفیت استفاده از اکشن های آماده فتوشاپ هست.مثلاً این اکشن که نمونه ی کارش رو در عکس زیر میبینید خیلی عالی عمل میکنه مخصوصاً روی عکس های با کیفیت، اگر راه استفاده از اکشن ها رو بلد نیستید اینجا رو ببینید.

یکی از عکس هایی که خودم با این اکشن تبدیل کردم:

[تصویر:  vngtt_1.jpg]

الان این نرم افزار رو از کجا دانلود کنم؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نرم افزار نیست!اکشن فتوشاپ است اگر دقت کنید، لینکش رو در مطلب بالا گذاشتم(لینک به رنگ آبی است) ولی دوباره لینک را میگذارم!بفرمائید:

لینک دانلود اکشن
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/10/2، 11:03 عصر)vng نوشته است: نرم افزار نیست!اکشن فتوشاپ است اگر دقت کنید، لینکش رو در مطلب بالا گذاشتم(لینک به رنگ آبی است) ولی دوباره لینک را میگذارم!بفرمائید:

لینک دانلود اکشن

خب چه طوری تو فتوشاپ به کار ببرم که این طوری بشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
شما یکبار مطلب اصلی رو کامل و با دقت بخوانید! لینک آموزش استفاده از اکشن ها در فتوشاپ رو هم گذاشته ام.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,193 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: