سوالات Anime Studio
Photo 
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه ی دوستان عزیز

این تاپیک مربوط به سوالات انیم استودیو هست و هرکسی درباره این نرم افزار سوالی داره میتونه تو این تاپیک بپرسه.
من خودم اول شروع میکنم...
دو تا سوال دارم در مورد انیم استودیو
من کاراکترمو به صورت جدا جدا (دست جدا،پا جدا ...) وارد انیم استودیو کردم و استخون بندی هاشو انجام دادم.
حالا سوالای من :
1.داخل انیم استودیو حرکات آماده مثل راه رفتن و دویدن و ... وجود داره؟ اگه داره تو کجاس؟
2.چون کاراکتر من تیکه تیکس وقتی مثلا بدن رو تکون میدم،سر و دستا سر جاشون میمونن و همراه بدن جا به جا نمیشن.راهی نیس که تیکه های کاراکتر رو جوری به هم وصل کنیم که تو استخون بندی مشکل ایجاد نکنه؟

اگر هم امکانش هست لطفا واضح توضیح بدید.چون من تازه کارم و تا حالا تجربه کار با انیم استودیو رو نداشتم.

پیشاپیش تشکر از شما دوستان

[تصویر:  mohr.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

من کمی با انیم استودیو اشنا هستم

کارکتر های اماده داره اما حرکات اماده رو فکر نمی کنم داشته باشه باید خودت به کارکتر حرکت بدی

شما با استفاده ازReparent Bone می تونی استخوانها رو بهم متصل کنی تا موقع حرکت کارکتر تمام اعضا بحرکت در بیاد
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghost
خیلی ممنون دوستان
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد راجع به استخوون بندی
برای استخوون بندی باید برای هر عضو یک new layer > bone به صورت تکی تکی درست کنم یا یه لایه استخوون درست کنم برای همه ی اعضای بدن ؟؟
اگه یدونه کافیه چیکار کنم که با بقیه ی اعضا قاطی نشه؟ مثلا دستو تکون بدی بدنم باهاش کشیده بشه و کلا خراب شه.
لطفا یکم واضح توضیح دهید.
 باتشکر از دوستان عزیز
[تصویر:  mohr.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببین اول شما باید اعضا رو بصورت جدا وارد انیمه کنید بعد یک لایه استخون درست کنید لایه های اعضا را دراگ کنید تو لایه استخون

حالا به اعضای بدن استخون بدید بعد استخوان ها رو با استفاده از bone stregth که حالت ماهیچه شکل هست کاهش بدید این گزینه دامنه تاثیر گذاری استخون رو بر دیگر اعضای بدن هست

با استفاده ازReparent Bone می تونی استخوانها رو بهم متصل کنی تا موقع حرکت کارکتر تمام اعضا بحرکت در بیاد اتصال استخون ها بهم باید صحیح باشه یعنی ازاستخوان پا به بالا
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghost
(1394/9/27، 07:41 عصر)amirho24 نوشته است: دوستان اینجا انجمن کانستراکه نه انیمه استودیو

سلام

در این باره مشکلی نیست دوست عزیز ، حتی آموزش فتوشاپ ، انیمه استودیو و ... دیگر نمر افزارهای
گرافیکی در انجمن نه ، خلاف قوانین هست و نه مخالف راه بازی سازی

این بخش مربوط به گرافیک بازی سازی است و گرافیک بازی سازی هم احتیاج به نرم افزارهای
مربوطه خودش داره و طبیعتاً استفاده از اون نرم افزارها هم نیازمند آموزش مختص به خودشون هستن

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز سلام . من خودم با انیمه استودیو کار کردم و میدانم برای چی هست ( برای ساخت انیمیشن ) هست . پس ربطی به انجمن ندارد .
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/9/28، 07:20 عصر)amirho24 نوشته است: دوست عزیز سلام . من خودم با انیمه استودیو کار کردم و میدانم برای چی هست ( برای ساخت انیمیشن  ) هست . پس ربطی به انجمن ندارد .

سلام، مگر انیمیشن در بازی سازی استفاده نمیشود؟ بخش گرافیک ایجاد شده است برای بحث و گفتگو در مورد طرّاحی هنری بازی‌ها،  پس این تایپیک مخالفتی با قوانین انجمن ندارد.سعی کنید به دیگر کاربران تذکر ندهید و این کار را به ما بسپارید تنها اگر پست یا تایپیکی به نظرتان بر خلاف قوانین انجمن بود میتوانید به مدیران انجمن گزارش کنید تا بررسی شود.

با تشکر
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، mahdi_R8095
من تسلیم.چون مدیر گفت من تسلیم میشم
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان عزیز سلام من تو انیم استودیو یه انیمیشن طراحی کردم که وقتی رندر میگیرم محیط و نمای اصلی رندر میشه ولی کاراکتر هایی که حرکت دارن و صحبت میکنن رندر نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنین 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ محمد 82 0 1,193 1402/2/5، 04:44 عصر
آخرین ارسال: محمد 82
  حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی amin hosseini 9 3,789 1400/7/17، 04:16 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ Alireza3d 3 2,920 1400/6/6، 12:40 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Star پس زمینه و کارکتر های full HD و زیبا erfan002pooya 8 11,105 1400/2/3، 11:46 صبح
آخرین ارسال: امیرعلی ۱۲۳
  حل شده اسپرایت گردونه شانس M.Y 4 3,641 1399/11/27، 04:55 عصر
آخرین ارسال: M.Y

پرش به انجمن: