1393/9/17، 05:41 عصر
الان که داشتم فکر می کردم یک چیز جالب به سرم امد اینکه چون فلن پلاگینی برای فروشگاه های ایران تو کنستراک2 نیست یکار جالب کنیم بیایم آیتم های پولی را بزاریم تو مثلا لیوت فروشگاه بد مثلا پلیر ما میره فروشگاه یه آیتم می خره بعد اینکه مثلا رو یه آیتم کلیک کرد با مرورگر به پرداخت درون شبکه بازار یا... متصل بشه حالا بعد از اینکه پول را پرداخت کرد(تا 12ساعت آینده آیتم در کیف شماست) یک قسمت تو بازی برای کد فاکتور میزاریم بعد از اینکه پلیر کد فاکتور خرید خود را با php برای ما فرستاد ما وارد لینک خودمون میشیم(البته بعد از درستی کد اون را برای احتیاط پاک می کنیم) بعد توی بازی یه متغیر نوشتاری میسازیم بعد چنین دستوری میزاریم که اگر ما تو لینک ajax اسم آیتم را نوشتیم تو بازی اون آیتم نوشته ajax را دریافت کنه اگر درست بود سیستم با استفده از متغیر گلوبال تو لیوت مثلا آیتم های من همون آیتم را بسازه حالا که آیتم امد تو لیوت آیتم های من,اسپریت آیتم فروشگاه به اسپریت آیتم خریداری شده تبدیل بشه و باز چنین شرطی میزاریم که اگر در شروع لیوت این اسپریت خریداری بود دیگه خردیدن این آیتم بدون متصل به شبکه خریداری بشه
حالا با شئ webstro اونا سیو می کنیم
آقا مجتبی به نظر شما جواب میده؟!

آقا مجتبی به نظر شما جواب میده؟!