موضوعها: 3
سپاسها: 3
3 سپاس گرفتهشده در 3 ارسال
خب من این نسخه کانسترکتی که تو خود سایتتون گذاشتین رو دانلود کردم.الان به نظر شما کدوم نسخه nw رو بگیرم که بهش بخوره.
I DO IT
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
اگر کانستراکت شما 212.2 هست میتوانید از ورژن 0.12.0 nw استفاده کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)
من واقعا نمیدونم چطوری ازتون تشکرکنم.حل شد مشکلم بعد از یک ماه.واقعا ممنونم ازتون.
I DO IT
من حالا ی مشکل دیگه دارم.بازی رو کامل خروجی گرفتم.تو منوی بازی صدا داره.ولی وقتی وارد خود بازی میشم.صدا نداره.تو خود نرم افزار بازی رو که تست میکنم کاملا صدا داره.ولی وقتی خروجی میگیرم تو محیط بازی نه تو منو.اصلاصدا نداره.چرا؟
I DO IT
موضوعها: 41
مکان: جمهوری اسلامی ایران ،آذربایجان غربی شهرستان نقده
سپاسها: 549
471 سپاس گرفتهشده در 210 ارسال
ببخشید گوشتان مدلش چه ؟
چون کانشتراکت بر پایه مرورگر واشه همین
و در گوشی ها ضعیف یا متوسط صدا کار نمیکنه باید خروجی کوکون بگیرید و اونم مکافات داره
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)
نه من مشکل صدا تو خروجی که واسه کامپیوتر دارم مشکل داره نه واسه گوشی.خروجی که میگیرم واسه کامپیوتر.تو منو صدا داره ولی تو بازی نه
I DO IT