ساخت کلید تاچ ؟؟
سلام میخام یه کلید تاچ بسازم تو همه ی انجین ها میتونم بسازم غیر از کانستراکت 
ببینین میخام یه دکمه بسازم اگر کاربر روش کلیک کنه شکلش عوض شه بعد که ول کنه دکمه رو یه اتفاق دیگه ای بی افته از on toched end هم نمیشه استفاده کرد چون باید بدونیم کاربر سر کدوم دکمه کلیک کنه
بعد اینکه اگر کاربر فقط انگشتش سر دکمه باشه شکلش تغییر کنه اگر نگه داشته باشه و انگشتشو ببره بیرون از دکمه . دکمه برگرده به حالت عادی 
فکر کنم متوجه منظورم شدین 
سورس درست کنین خیلی ممنون میشم  

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/10/1، 11:29 عصر)'orache' نوشته است: سلام میخام یه کلید تاچ بسازم تو همه ی انجین ها میتونم بسازم غیر از کانستراکت 
ببینین میخام یه دکمه بسازم اگر کاربر روش کلیک کنه شکلش عوض شه بعد که ول کنه دکمه رو یه اتفاق دیگه ای بی افته از on toched end هم نمیشه استفاده کرد چون باید بدونیم کاربر سر کدوم دکمه کلیک کنه
بعد اینکه اگر کاربر فقط انگشتش سر دکمه باشه شکلش تغییر کنه اگر نگه داشته باشه و انگشتشو ببره بیرون از دکمه . دکمه برگرده به حالت عادی 
فکر کنم متوجه منظورم شدین 
سورس درست کنین خیلی ممنون میشم  

بفرمایید

پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، mohammad ، orache ، [M.H.P]

ممنون ولی منظرو من این نبود این درست ولی میخام وقتی دکمه زده شد و ول شد یه اتفاق دیگه ای بی افته یعنی release شد یه اتفاقی بی افته 
ببینین دکمه از اول مثلا ابیه تا فشار داده شد قرمز بشه تا رها شد زرد بشه این تو انریل خیلی ساده هست تو گیم میکر و یونیتی هم همینطور از ریلیس استفاده میشه ولی تو کانستراکت نیست تاچ ایند هم خوب نیست چون 10 تا کلیده 
کمک! 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. فکر کنم منظورتون این طوری هست:   https://www.dropbox.com/s/d97itd08hq5o2h....capx?dl=1
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، orache ، mehrad77

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: