کسی اینجا اکانت گوگل پلی باز کرده؟
سلام،
یک راه باز کردن اکانت توی گوگل پلی اینجا گفته شده، تقریباً خرجش 200 تا 300 هزار تومانی میشود.این برای بازی های رایگان یا بازی ها و برنامه هایی که تبلیغاتی جدا از تبلیغات مربوط به گوگل پلی دارند(البته اگر توسط گوگل پلی آپ تائید شود) خوب است. برای برنامه و بازی های غیر رایگان اگر فامیلی در خارج ندارید بهتر قیدشو رو بزنید چون مستر کارت یا ویزا کارت دبیت احتیاج است که همیشه حداقل باید داخل حسابتون 500 دلار باشه(خودت حساب کن چقدر میشه) و از اون مهمتر قبض آب و برق و یا مدرکی میخواد که نشون بده شما در جایی غیر از ایران و کشورهای مورد تحریم ساکن هستید، یک راه دیگه اش اینکه بروید سراغ شرکت های واسط که در خارج هستند و به ایرانیان داخل کشور خدمات میدهند یعنی برنامه ی شما رو با اکانت خودشون منتشر میکنن که تضمینی هم نداره! یکدفعه دیدید پولتون رو خوردند!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من اون توضیحات رو قبلا خونده بودم مساله اینجاست که نمی دونم از کی کارت مجازی بگیرم و کدوم کشور رو انتخاب کنم که ریسک کار بیاد پایین اتفاقا به همون استارتر هم پی ام دادم ولی جواب نداد 

در هر صورت فردا یکی از انگلیس میخرم ببینم چی میشه اگر نشد میشه پولو یه جوری کشید بیرون ؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali