مشکل خیلی ساده در حرکت !
سلام راستش اینو درست کرد ه بودم چند وقت پیش ولی الان یادم رفته که چیکار کردم ! 
2 تا مختصاته  1 و 2 و 1 دکمه 
میخام سر دکمه که کلیک کردیم یه ابجکت از مختصات 1 بره 2   و وقتی دوباره کلیک کردیم از 2 بره یک البته در حین حرکت کردن وقتی رو دکمه کلیک کردیم اتفاقی نیافته و بذاره ابجکت تا اخر مختصات بره از 3  - 4 تا متغیر هم استفاده کردم نشد 
ممنون میشم کمکم کنین 

پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام. در این نمونه‌ای که براتون درست کردم، اسپرایت از مختصّات (200,300) به (500,400) می‌رود و برعکس:
https://www.dropbox.com/s/j89n0ew982wmuw....capx?dl=1
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، mohammad

ممنون ولی داداش مجتبی شما سورس هاتون رو به سخت ترین صورت ممکن درست میکنین تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
من با کانستراکت کار نکردم 3 تا بازی دارم میسازم که تو انریل کمی سخته برای همین مرحله به مرحله با ساختن دارم یاد میگیرم 
من از path و ... تاحالا استفاده نکردم اگر زحمتی نمیشه و به وقتتون لطمه  نمیزنه یه سورس اینطوری درست کنین : 
2 تا اسپرایت باشه وقتی رو بکی کلیک کردی اون اسپرایت بره تو موقعیت 2 و برعکس 
از چیزای ساده میشه استفاده کرد ؟ مثل set position و اینکه با متغیر ها و ابتکاری میخوام چون نمیتونم یه سیستم مستقل برشاش بسازم یعنی خیلی الان شلوغ شده بخام یه گروپ دیگه براش بسازم کلا همه چی بهم میخو ره مخصوصا اینکه 8 تا همینطوری دکمه و پنل هست 
​ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
(1393/10/3، 08:20 عصر)'orache' نوشته است: ممنون ولی داداش مجتبی شما سورس هاتون رو به سخت ترین صورت ممکن درست میکنین تصویر: images/smilies/yahoo/4.gif
من با کانستراکت کار نکردم 3 تا بازی دارم میسازم که تو انریل کمی سخته برای همین مرحله به مرحله با ساختن دارم یاد میگیرم 
من از path و ... تاحالا استفاده نکردم اگر زحمتی نمیشه و به وقتتون لطمه  نمیزنه یه سورس اینطوری درست کنین : 
2 تا اسپرایت باشه وقتی رو بکی کلیک کردی اون اسپرایت بره تو موقعیت 2 و برعکس 
از چیزای ساده میشه استفاده کرد ؟ مثل set position و اینکه با متغیر ها و ابتکاری میخوام چون نمیتونم یه سیستم مستقل برشاش بسازم یعنی خیلی الان شلوغ شده بخام یه گروپ دیگه براش بسازم کلا همه چی بهم میخو ره مخصوصا اینکه 8 تا همینطوری دکمه و پنل هست 
​ممنون

روش آقا مجتبی شاید درست ترین روش ممکن باشه ولی در مورد سخت بودنش کمی باهاتون موافقم

پاسخ

سپاس شده توسط:
من به سخت‌ترین صورت درست نکردم، می‌خواستم بیشتر بهینه باشه. البته خود همون Path finding زیاد از CPU کار می‌کشید، پس سورس قبلی آنچنان هم بهینه نشد. 4 (البته از سورس جدید تا حد بسیار کمی بهینه‌تر هست)

این هم سورس جدید که دیگه در اون از Path finding و ایونت‌گروپ استفاده نشده (البته برای بهینه‌سازی بیشتر بهتر بود به جای متغیّر Move از ایونت‌گروپ استفاده می‌شد، ولی به خاطر ساده‌تر شدن این کار رو انجام ندادم)
https://www.dropbox.com/s/bumxz7m828r743....capx?dl=1

اگه می‌خواین یک دفعه‌ای غیب شه و درجای دیگه ظاهر شه، اصلاً نیازی به متغیّر نیست و به راحتی می‌شه با set position مکانش رو تغییر داد.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، amin hosseini

ممنون مشکلم حل شد  triger once برای چیه ؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
Trigger once while true برای اینه که اکشن‌ها فقط یکبار در صورت درست بودن اجرا بشوند.

مثلاً می‌خواهیم وقتی سلامتی پلیر به صفر رسید صدایی پخش بشه، و این‌گونه عمل می‌کنیم:

[تصویر:  zerohealthplaysound.png]

حالا اگه سلامتی پلیر به صفر برسه، در هر فریم یک بار صدا پخش می‌شه، یعنی ۶۰ بار در هر ثانیه. در نتیجه وقتی سلامتی پلیر صفر بشه صدا به طور مداوم بارها و بارها تکرار می‌شه و شاهد نتیجه‌ی وحشتناکی خواهیم بود. به همین دلیل می‌گیم وقتی سلامتی پلیر صفر شد فقط یکبار صدا رو پخش کن، در نتیجه، ایونت ما به این شکل در خواهد آمد:

[تصویر:  triggeroncesound.png]
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، mohammad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: