موضوعها: 8
مکان: تهران
سپاسها: 16
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
سلام
همه میدونیم که construct2 برای بازی سازی خیلی عالی و جالبه اما برای نرم افزار نه
من بیشتر دوس دارم نرم افزار بسازم تا بازی اما هی به مشکل میخورم
کسی نرم افزاری برای نرم افزار سازی میشناسه؟ لطفا اگر میدونین کمک کنید
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
سلام
برای ساخت نرم افزار باید برنامه نویسی یاد بگیرید.زبانهایی مثل ++c , c, جاوا زبانهای خوبی هستند.نرم افزار ویژوال استدیو نرم افزار خوبیه که کار را راحت کرده.برای موبایل هم ایکلیپس و اندروید استدیو خوبه که با زبان جاوا برنامه نویسی می شند.
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
زبان های برنامه نویسی ویژوال استادیو ماکروسافت کاملترین ابزار ها و زبان ها رو دارد تنها مشکل اش توی طراحی و ساخت میحط و پیرامون نرم افزار است . با کانستراکت می شود بسادگی و نیروی بالا محیط های زیبا و پویا آفرید ولی با زبانها کمی سختر است . من نمی دونم نگارش 2015 چگون است ولی تا 2010 زیاد خوب نبود
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
سلام. اگه میخواین کمتر برنامهنویسی کنید، یا برنامهنویسیتون ساده باشه، یا سریع شروع کنید و یاد بگیرید نرمافزار MMB و بعد از اون Autoplay Media Studio رو توصیه میکنم که فقط برای ویندوز خروجی میدن. برای زبانهای برنامهنویسی هم باید ببینید که میخواین چه جور نرمافزاری بسازید:
اگه فقط میخواین نرم افزار ویندوزی و ویندوزفونی بسازید بهتره #C یاد بگیرید.
اگه فقط میخواین نرمافزار لینوکسی بسازید بهتره Python یاد بگیرید.
اگه فقط میخواین نرمافزار مک یا iOS بسازید زبانهای Swift و Objective C مناسب هستند.
اگه فقط میخواین نرمافزار اندرویدی بسازید بهتره Java یاد بگیرید و همچنین XML (برای طرّاحی ظاهر).
اگه فقط میخواین نرمافزار تحت وب سمت کلاینت بسازید مجبورید Javascript یاد بگیرید (و HTML و CSS برای طرّاحی).
اگه میخواین سمت سرور یک سایت رو بنویسید که زبان کم نداریم: PHP و ASP و Node.js و Ruby و Python و…
اگه میخواین نرمافزاری بسازید که قابل اجرا در ویندوز، مک و لینوکس باشه Javascript مناسبه (هرچند که قدیما میگفتند Java برای این منظور خیلی خوبه، ولی اخیراً پروژههایی مثل Microsoft Visual Studio Code و حتّی ابزار جدید خانوادهی Cocos2D برای ساخت بازیهای دوبعدی به نام CocosCreator با فریمورک الکترون و با زبان جاوا اسکریپت نوشته شدند)
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم