مشکل خروجی xdk نسخه جدید 3088
سلام 
موفق به خروجی در xdk نسخه جدید نشدم 
تنظیمات انجام دادم.. موقع خروجی اندروید، قفلی هست بعد کلیک روش صفحه ای unlock your android developer باز میشود و پسورد key که ساخته بودم وارد میکنم این پیغام میدهد:
This certificate will remain unlocked until you initiate your next build. You can manually lock the certificate by pressing the lock in the build tile, or you can simply exit the IntelXDK. Either of these actions will relock your certificate.

و موقعی که روی start builds کلیک میکنم این پیغام میدهد:
You have critical issues with your build settings or have not unlocked your developer certificates. You will be required to resolve those issues first.

چکار باید کنم برای خروجی؟مشکل چیه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ظاهراً در نسخه‌ی جدید حتماً باید از یک keystore استفاده کرد، مراحل کار به این صورت هست:

[تصویر:  1.png]

بعد فرم زیر باز می‌شه و باید پرش کنید:

[تصویر:  2.png]

بعد در تنظیمات پروژه‌تون باید در قسمت Developer Certificate این Keystore رو که الآن ساختید انتخاب کنید.

[تصویر:  3.png]

بعد در صفحه‌ی Build برای خروجی اندرویدتون یک آیکون قفل بسته می‌بینید، موس رو ببرید روش و بعد روی Enter your pass phrase کلیک کنید.

[تصویر:  4.png]

بعد این پنجره باز می‌شه که باید پسوردی رو که موقع ساخت keystore وارد کردید وارد کنید و اگه گزینه‌ی Unlock Duration روی اوّلی بود، دفعه‌ی بعد هم موقع خروجی باید پسورد رو وارد کنید، ولی اگه روی دومی باشه تا وقتی که هنوز Intel XDK رو نبستید دوباره لازم نیست پسورد کی‌استور رو وارد کنید.

[تصویر:  5.png]

در انتها هم که روی Start Build کلیک می‌کنید و خروجی‌تون رو می‌گیرید:

[تصویر:  6.png]
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking ، amirho24 ، ghasem ، wowxpria
(1395/1/15، 03:19 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام
ظاهراً در نسخه‌ی جدید حتماً باید از یک keystore استفاده کرد، مراحل کار به این صورت هست:

[تصویر:  1.png]

بعد فرم زیر باز می‌شه و باید پرش کنید:

[تصویر:  2.png]

بعد در تنظیمات پروژه‌تون باید در قسمت Developer Certificate این Keystore رو که الآن ساختید انتخاب کنید.

[تصویر:  3.png]

بعد در صفحه‌ی Build برای خروجی اندرویدتون یک آیکون قفل بسته می‌بینید، موس رو ببرید روش و بعد روی Enter your pass phrase کلیک کنید.

[تصویر:  4.png]

بعد این پنجره باز می‌شه که باید پسوردی رو که موقع ساخت keystore وارد کردید وارد کنید و اگه گزینه‌ی Unlock Duration روی اوّلی بود، دفعه‌ی بعد هم موقع خروجی باید پسورد رو وارد کنید، ولی اگه روی دومی باشه تا وقتی که هنوز Intel XDK رو نبستید دوباره لازم نیست پسورد کی‌استور رو وارد کنید.

[تصویر:  5.png]

در انتها هم که روی Start Build کلیک می‌کنید و خروجی‌تون رو می‌گیرید:

[تصویر:  6.png]

ممنون از پاسختون 
طبق گفته شما key میسازم 
بعد از این که روی قفل کلیک میکنم صفحه باز میشود و رمز وارد میکنم این پیغام میدهد و  قفل باز نمیشود
مشکل کجاس؟
[تصویر:  2016_04_13_022648.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/15، 03:43 عصر)maadking نوشته است: ممنون از پاسختون 
طبق گفته شما key میسازم 
بعد از این که روی قفل کلیک میکنم صفحه باز میشود و رمز وارد میکنم این پیغام میدهد و  قفل باز نمیشود
مشکل کجاس؟
[تصویر:  2016_04_13_022648.jpg]

سلام
درسته دیگه، این پیغام داره می‌گه الآن قفل باز شده، ولی دفعه‌ی بعد که بخواین خروجی بگیرین دوباره باید بازش کنید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بعد از این که okey میزنم همچنان قفل هست باز نمیشه! چندین بار هم امتجان کردم

[تصویر:  2016_04_13_170159.jpg]

و روی استارت بیلد هم کلیک میکنم همین پیغام میده: 
You have critical issues with your build settings or have not unlocked your developer certificates. You will be required to resolve those issues first.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مطمئن هستید که مراحل رو دقیقاً همون طور که توضیح دادم پیش رفتید؟
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/1/15، 05:45 عصر)Mojtaba نوشته است: مطمئن هستید که مراحل رو دقیقاً همون طور که توضیح دادم پیش رفتید؟

این اطلاعات وارد کردم،اگر جایی مشکل داره بفرمایید اصلاح کنم
[تصویر:  f1.jpg]
[تصویر:  f2.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: