چگونه خروجی گرفتن بازی برای اندروید ۲.۳
بنام خدا سلام دوستان من رفتم بازی تک تک دوستان رو دیدم همگی برای اندروید 4 به بالا هستن ولی اندروید من۲.۳ هست!

آیا میشه برای اندروید 2.3 هم خروجی گرفت ممنون میشم اگه جواب بدید واجبه
[تصویر:  16.gif]بزودی تمام کارام در امضام[تصویر:  16.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
دوست عزیز، تعداد گوشی هایی که اندروید 2.3 دارن، دیگه خیلی کمه و اگه بخواین بازی بسازین و یه بازی حتی متوسط، باید به فکر اندروید های ورژن بالاتر باشید، و پیشنهاد میکنم، سعی کنین گوشی خودتون رو هم عوض کنین.
اگه براتون مقدور نیست که عوض کنین  گوشی رو.

یکی از برنامه های شبیه ساز اندروید مثل جنی موشن، بلواستک، یو ویو و .. رو دانلود و نصب کنین. مطمئنا بهتر از راه خودتونه!
  پاسخ

سپاس شده توسط: AmirAli
(1395/3/17، 06:27 عصر)AmirAli نوشته است: بنام خدا سلام دوستان من رفتم بازی تک تک دوستان رو دیدم همگی برای اندروید 4 به بالا هستن ولی اندروید من۲.۳ هست!

آیا میشه برای اندروید 2.3 هم خروجی گرفت ممنون میشم اگه جواب بدید واجبه

سلام، اگر از طریق پلاگین cocoonjs خروجی بگیرید و در سایت cocoon.io آپلود کنید و خروجی نهایی بگیرید، شاید بازیتون به روی اندروید 2.3 به بالا کار کنه.... البته پلاگین مذکور جزوء deprecated شده ها است ولی یکی از دوستان میگفت اینکار رو انجام داده و شده، به هر حال باید تست کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

متاسفانه خروجي cocoon.io از اندرويد 4.1 به بالا پشتيباني ميکنه.گوشي خودمم اندرويدش 2.3 متاسفانه.يک راه هست اونم با b4a که اموزشش توي سايت هست ولي اونم خيلي محدوديت داره و بدرد نميخوره
وبلاگی برای کانستراکتی ها
                                                 buildgame.blog.ir

آموزش ساخت 4 مینی بازی پرطرفدار با یونیتی:لینک زیر

لرنینگ تی وی
  پاسخ

ممنون از پاسخ هاتون پس باید پول جمع کنم یه گوشی جدید بگیرم 2
[تصویر:  16.gif]بزودی تمام کارام در امضام[تصویر:  16.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ای بابا! من میگم شما اگه میخوای بازی بسازی، بازی سازی رو شروع کن، بعد برای خرید گوشی زیاد نگران نباش!

یه نرم افزار شبیه ساز بریز رو سیستم و برای تست های بعدی هم میتونی از آشنایان کمک بگیری( از گوشی اونا منظورمه)
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24 ، AmirAli

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: