حل شده بیرون اومدن و دیر باز شدن بازی
سلام
با کوکون بازیمو خروجی گرفتم اما دوتا مشکل هست
1-اول یه صفحه سیاه چندثانیه نمایش داده میشه بعد میره داخل بازی
2-وقتی رو دکمه شروع بازی میزنیم یا از بازی خارج میشه یا بازی خیلی کند و تیکه تیکه اجرا میشه
لطفا برای رفع این مشکلات راهنمایی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
با این توضیح شما، راهنمایی نمیشه کرد، فقط دعا ! 17
خب دوست عزیز، هزار دلیل ممکنه، کند بودن بازی یا برنامه دلایل زیادی داره! یه مطلب مفصل ظاهرا آقای مهرداد چگینی ، در این رابطه گذاشتند،
اگه انگلیسی تون خوبه، لینک زیر رو هم بخونین

302 Found

پاسخ

سپاس شده توسط: vng
مشکلتون ممکنه به خاطر
خروجی اشتباه
بهینه سازی نکردن بازی
استفاد از افکت های زیاد
پایین بودن سیستم گوشی
استفاده از پلاگین خاصی
و...
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینکه صفحه بازی قبل از شروع کمی  سیاه هست رو خودمم نمی دونم چی هست و رو مخ هست 
ولی جواب سوال دوم شما قبل از خروجی فایل  
c2runtimeرو  باز کن  و  کلید کترل +f رو بزن و img_ رو سرچ کن  دومین فایلی ک پیدا میکنه  جلوش ی ture داره  اون رو flase کن  احتمالا مشکلت حل میشه   اگه برات مفهوم نبود این توضیح پیشنهاد میکنم فیلم خروجی کوکون  رو در وب اقای ابراهیمی  مشاهده کنی آموزش کامل خروجی اندروید با cocoon io -کامل :: کانستراکت2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/6، 07:22 عصر)user-11 نوشته است: اینکه صفحه بازی قبل از شروع کمی  سیاه هست رو خودمم نمی دونم چی هست و رو مخ هست 
ولی جواب سوال دوم شما قبل از خروجی فایل  
c2runtimeرو  باز کن  و  کلید کترل +f رو بزن و img_ رو سرچ کن  دومین فایلی ک پیدا میکنه  جلوش ی ture داره  اون رو flase کن  احتمالا مشکلت حل میشه   اگه برات مفهوم نبود این توضیح پیشنهاد میکنم فیلم خروجی کوکون  رو در وب اقای ابراهیمی  مشاهده کنی آموزش کامل خروجی اندروید با cocoon io -کامل :: کانستراکت2

اون چند لحظه ای که بعد از لوگوی کوکون، صفحه سیاه هست، به خاطر بارگذاری برنامه یا بازی هست ظاهرا.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از افکت استفاده کرده باشن بازی کند میاد یعنی delay داره . بازیه این دوستمون فکر کنم حدود 40 مگ شده . یعنی یه بازیه 2 بعدی 40 مگ . من فکر میکنم به خاطر بهینه نبودنه تصاویره خیلی مشکلات میتونه باشه ولی اگر این مشکل سایز و تصاویر 100 درصد هست یعنی اگر بقیه ی مشکلات هم حل بشه ولی این مشکل اساسیه و حتما بازی رو کند میکنه و دیر بارگذاری میشه . فقط حرف آخر اینکه اکشن ها خیلی کمتر حجم میبرن و تصاویر خیلی بیشتر البته به اهنگ هم بستگی داره تو حجم ولی تو پرفورمنس نه خیلی ولی هر 1 مگ معادل 100 تا عکس اپتیمایز شده برای یک بازیه sd هست
موفق باشین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
و تشکر از راهنماییه دوستان
فایل هایی که تو بازیم استفاده کرده بودم رو دوباره چک کردم مثل اینکه مشکل از تصاویرم هست که با سایز بزرگ وارد کردم و تو نرم افزار کوچیکشون میکردم.
الان همه تصاویر رو دوباره با اون سایزی که تو بازی لازم دارم طراحی کردم و وارد میکنم ان شا الله که مشکل برطرف بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 228 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 175 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,586 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: