تعویض عکس داخل اسپریت
سلام دوستان
من می خوام دو تا اسپریت داخل بازیم بیارم و بگم اگر روی اسپریت کوچک کلیک کردیم عکس داخلش را در اسپریت بزرگتر نشون بده شما چه راهی را پیشنهاد میدید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب شما چند روش می توانید انجام دهید اگر خوب متوجه شدم 
 اگر عکس شما فریم نداشته باشد می توانید عکس اسپرایت کوچک و بزرگ و یک عکس ترکیبی از دوتایشان همانجوری که می خواهید  روی هم بیافتند را به صورت فریم اضافه کنبد و در رویداد کلیک بگوید در اکشن  شماره فریم (عکس ترکیبی ) را مقدار دهی کنید 
اگر متحرک باشد بجای فریم از انیمشن کمک بگیرید به کمک انیمشن سه انیمیشن کوچک ، بزرگ و ترکیبی بسازید و در رویداد کلیک اکشن تغییر انیم نام یا شماره انیمشن ترکیبی تنظیم کنید.
اگر دو اسپرایت جدا در مرحله  باشد می توانید براساس تنظیم مکان اسپرایت براساس موقیعت اسپرایت دیگر اسپرایت کوچک را داخل اسپرایت بزرگ قرار دهید تنها نکته اش نقطه که موقیعت  ایمیج پوینت هر دو اسپرایت را در مرکز انتخاب کنید.
راه دیگرش این است اگر روی عکس کوچک کلیک کرد یک اسپرایت بسازید(بااستفاده از اکشن اسپرایت کوچک ساخت ،اسپرایت بزرگ را بسازید) در این صورت عکس بزرگ روی عکس کوچک می افتد با کمک اکشن قسمت زد اوردر(z order) اکشن موو تو ابجکت(move to object ) را انتخاب کرده و پارامترهای آن را تنظیم کنید در قسمت اول تعیین می کنید که قبل یا بعد آبجکت می افتد و در قسمت دوم

روی کدام شی اعمال شود. اگر این اکشن را از اسپرایت بزرگ فرا خوانی کردید. ابتدا انرا روی behind و ابجکت را برابر با اسپرایت کوچک.
راه دیگر این است که این دو اسپرایت را پین کنید . ابتدا رفتار پین را برای یکی انتخاب کنید سپس اسپرایت بزرگ را نامرئی کنید 
در رویداد این دو رامتصل کنید سپس هنگام کلیک اسپرایت دوم نمایش داده شود
اگر متوجه شدید و یا مورد نظر شما نبود  دوباره مطرح کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
خیلی ممنون ولی من 200 عکس کوچک دارم باید کمترین راه ممکن را برم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.

یک راهش اینه که به جای این‌که عکس داخل اسپرایت کوچیک در اسپرایت بزرگ کپی بشه، یک اینستنس جدید از اسپرایت کوچیک روی اسپرایت بزرگ ایجاد کنید و اندازه‌ش رو هم بزرگ کنید.

یک راه دیگه هم اینه که از افزونه‌ی Extract Sprite to base64 string استفاده کنید، بعد با کمک اون، تصویر اسپرایت کوچیک رو در انکودینگ base64 داخل یک متغیّر بریزید، و بعد با کمک اکشن Load image from URL تصویر اسپرایت بزرگ رو مثل اسپرایت کوچیک کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria ، mehrad77

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: