حل شده درخواست اموزش ایجادshop و اپگریت وسایل برای بازی
Question 
باسلام
1.من اموزش و یا سورس مغازه با قابلیت ارتقا وسایل توی بازی میخواستم مثلا تو بازی اگه امتیازم به مقدار مناسب رسید یه جای باشه که بتونم توی اون وسایل جدید برای پلیرم بخرم و یا چیزهای رو که داشت بتونه ارتقا بده
2. من میخوام یه بازی شبیه Hill Climb Racing  بسازم میشه بگید فیزیک مناسب به سبک این بازی چگونه ست؟
با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام.
۱. از متغیّرها استفاده کنید. مثلاً یک متغیّر دارید که امتیاز رو در خودش ذخیره می‌کنه، بعد وقتی وارد فروشگاه می‌شوید می‌بینید که متغیّرتون مقدارش چه قدر هست و چیزهایی که می‌خواد رو می‌خره و از اون متغیّر کم می‌کنه. برای ارتقاء هم از متغیّرهای دیگه‌ای مخصوص همون کار استفاده کنید (که این متغیّرها احتمالاً باید متغیّر اینستنس باشه). در نهایت هم می‌تونید این متغیّرها رو در Webstorage ذخیره کنید. باز هم سؤالی باقی مونده بود می‌تونید بپرسید.

۲. می‌تونید این سورس رو بررسی کنید:
https://static3.scirra.net/uploads/artic...gdoll.capx
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: akam8180 ، [M.H.P] ، alisafa ، shazde ، GAME MOEIN
دوست عزیز به خاطر پاسخگویی سریعتون سپاس گزارم .
من تازه با کانستراکت اشنا شدم به همین خاطر یکم با متغییر ها و Webstorage و اینجور چیزا  برای ساخت فروشگاه  برای بازی مشکل دارم اگه میشه بیشتر توضیح بدین(اگه براتون امکان داره به صورت تصویری)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1:یه نگاهی به این سورس کنید امیدوارم متوجه بشید.
2:به نظر من این سورس بیشتر به اون چیزی که تو ذهنتون هست نزدیک تره1
  پاسخ

سپاس شده توسط: akam8180 ، [M.H.P] ، GAME MOEIN
مهدی جان واسه سورس ها ممنون (ببخشید که اینقدر سوال می پرسم) 4
حالا من میخوام چند تا مانع سر راه این ماشین بزارم مثلا چند تا میخ بعد اینکه اسپرایت ها رو وارد بازی کردم و سر راه قرارشون دادم باید از چه ایونت یا چه رفتاری استفاده کنم که وقتی ماشین رفت روی اون میخ سرعتش کم بشه یا مثلا یه نیرو قرار میدم که وقتی ماشین روی اون رفت سرعتش زیاد بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/11/11، 09:01 عصر)akam8180 نوشته است: مهدی جان واسه سورس ها ممنون (ببخشید که اینقدر سوال می پرسم) 4
حالا من میخوام چند تا مانع سر راه این ماشین بزارم مثلا چند تا میخ بعد اینکه اسپرایت ها رو وارد بازی کردم و سر راه قرارشون دادم باید از چه ایونت یا چه رفتاری استفاده کنم که وقتی ماشین رفت روی اون میخ سرعتش کم بشه یا مثلا یه نیرو قرار میدم که وقتی ماشین روی اون رفت سرعتش زیاد بشه
سلام
اگه ماشینتون رفتار bullet داره باید در ایونت شیت بنویسید
اگه به تیغ برخورد کرد(on colLision with another object) 
سرعت ماشین نصف بشه(چون رفتار گلوله داره از قسمت اکشن های گلوله set sped رو نصف کنید مثلا)

بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: akam8180
عزیز کل ماشین رفتار فیزیک داره اصلا bullet نداره
دارم روش کار می کنم به نتیجه هم رسیدم ولی باز اون چیزی که می خواستم نشد اگر به اون چیزی که خواستم رسیدم حتما میزارم
  پاسخ

(1393/11/11، 08:22 عصر)akam8180 نوشته است: دوست عزیز به خاطر پاسخگویی سریعتون سپاس گزارم .
من تازه با کانستراکت اشنا شدم به همین خاطر یکم با متغییر ها و Webstorage و اینجور چیزا  برای ساخت فروشگاه  برای بازی مشکل دارم اگه میشه بیشتر توضیح بدین(اگه براتون امکان داره به صورت تصویری)

لطفا به این پست نگاهی کنید.
  پاسخ

(1393/11/11، 08:24 عصر)wowxpria نوشته است: 1:یه نگاهی به این سورس کنید امیدوارم متوجه بشید.
2:به نظر من این سورس بیشتر به اون چیزی که تو ذهنتون هست نزدیک تره1

شرمنده پست قدیمی رو بالا میارم  16

تو سورس اول شما مشکلی دارید و اون هم اینه که گقتید اگر مساوی بود خرید انجام بشه

یعنی اگر تعداد500 تا سکه داشت نمیتونه بخره 

مشکل بعدی هم رویداد کم کردن رو نگفتید

میدونم الان شما این موضوع رو میدونید برای دوستان دیگه گفتم 1
[تصویر:  banner.png]آموزش نرم افزار آودیشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: