[ ایده پردازی ] سوپر نوا
Star 
به نام پروردگار یکتا

حدود یک سال میشه که از بازی سازی دور بودم و توی این یک سال که گیمینگ رو دنبال کردم فهمیدم اون 3 سالی که مشغول بازی سازی بودم به هدر رفته ، فهمیدم که بازی ای که من خیلی بهش افتخار میکردم (فراری : آتش) از بعضی از بدترین بازی های کودکانه هم بدتر بوده...

اما چند روز پیش دوباره دلم خواست که بازی سازی رو امتحان کنم و این بار میخوام به بازی ای بسازم که بتونم جلوی جمع وقتی میگن میشینی پای کامپیوترو هیچ کاری نمیکنی رو رد کنم و بگم من این رو ساختم.

حالا از حواشی بیایم بیرون بریم سراغ اصل مطلب ، اولین اشتباهی که نمیخوام تکرار کنم داشتن ایده بد یا تکراریه.
داشتن ایده خوب کار سختیه و حتی اگه یه ایده خیلی عالی داشته باشی خیلی راحت کپی میشه و سطحش پایین اورده میشه.

بطور مثال بازی فوق العاده : 41148 که خیلی راحت کپی شد : حریم و متاسفانه بازی آقا سید بازی جدال با شیاطین

پس ایده ای که لازم دارم ایده ای هست که قابل کپی برداری نباشه ، مثل بازی ای مثل : Infinity Loop یا 2048 که ایده ساده ولی عالی ای هست و انقدر ایده تکی ـه که قابل کپی برداری نیست.

ایده ای که من در ذهنم دارم ایده ای هست که از بازی هایی که بازی میکنم به ذهنم رسیده ، بازی هایی نظیر AirScape (همون بازی با جاذبه عجیب غریب که با کانستراکت ساخته شده)

[تصویر:  logosmaller.png]

یا حتی بازی ZeGame که یه بازی فکری خیلی ساده ولی جالبه :

[تصویر:  images_akamai_steamusercontent_com.jpg]

این دو بازی هیچ داستان پیچیده ای ندارن ، اما به شکلی خوب و تمیز طراحی شدن که شما انقدر درگیر بازی میشید که اصلا داستان براتون اهمیتی نداره.

ایده ای که من در ذهنم دارم هم یه ایده ساده مثل همین بازی هاست و اسمش هست سوپر نوا

اگر نمیدونید سوپر نوا به ستاره ای میگن که در حال مرگه و قراره منفجر بشه (همون اتفاقی که چند صد میلیون سال دیگه برای خورشید ما میفته)

و من بعضی اوقات سر کلاس هنر بعد از تموم شدن تکالیف طراحی یا عکاسی گوشه دفترم یه چیزایی برای خودم در مورد یه سوپر نوا میکشیدم ولی استارت این ایده موقعی خورد که رسیدیم به فیلم نامه / نمایش نامه نویسی و من این ایده رو بیشتر و بیشتر تو ذهنم پرورش دادم.

ایده / داستان بازی توی چند جمله زیر خلاصه میشه :

سیاره x در منظومه y در گردشه ، یه خانواده z که در سیاره x زندگی میکنن توی حیاط خونشون نشستن که یهو یه شهاب سنگ با سرعت خیلی زیاد به سیارشون برخورد میکنه ، اما این شهاب سنگ نیست این قسمتی از ستاره (همون خورشید خودمون 4 ) سیارشونه که دچار سوپر نوا شده ، این شهاب سنگ همه چی رو توی یه فاصله زیاد از بین میبره ، خانواده z و تمامی افراد اون دورو ور کشته میشن بجز بچه کوچیکه خونه که خودشو پرت میکنه تو خلع (بعدا توضیح میدم) ، این بچه کوچیک در بین امواج شهاب سنگ دچار قابلیتی میشه که میتونه بهش قدرت نفس کشیدن در خلع رو بده. این بچه هم که نمیخواد این اتفاق برای کس دیگه ای بیفه تصمیم میگیره که جلوی سوپر نوای ستارشون رو بگیره.

توی این تاپیک میخوام که با هم دیگه قسمت به قسمت بازی رو تا آخر طراحی کنیم.

نظراتتون هم توی همین تاپیک باهام درمیون بزارید 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، نیما ، rezavfx ، amirho24 ، danials008
دوست عزیز واقعا تاسف میخورم برای بعضیا که بجای اینکه شمارو که تو این سن کم بازی میسازید تشویق کنن فقط میگن بده
منم مثل شما شدم و فکر کردم باید برنامه نویسی رو کنار بزارم
اما بیشتر که فکر کردم فهمیدم توی سن کم هم میشه بازی ساز شد
لطفا امید و صبر رو از دست ندید
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1395/5/19، 01:29 صبح)kabood نوشته است: ایده / داستان بازی توی چند جمله زیر خلاصه میشه :

سیاره x در منظومه y در گردشه ، یه خانواده z که در سیاره x زندگی میکنن توی حیاط خونشون نشستن که یهو یه شهاب سنگ با سرعت خیلی زیاد به سیارشون برخورد میکنه ، اما این شهاب سنگ نیست این قسمتی از ستاره (همون خورشید خودمون  4 ) سیارشونه که دچار سوپر نوا شده ، این شهاب سنگ همه چی رو توی یه فاصله زیاد از بین میبره ، خانواده z و تمامی افراد اون دورو ور کشته میشن بجز بچه کوچیکه خونه که خودشو پرت میکنه تو خلع (بعدا توضیح میدم) ، این بچه کوچیک در بین امواج شهاب سنگ دچار قابلیتی میشه که میتونه بهش قدرت نفس کشیدن در خلع رو بده. این بچه هم که نمیخواد این اتفاق برای کس دیگه ای بیفه تصمیم میگیره که جلوی سوپر نوای ستارشون رو بگیره.

نظراتتون هم توی همین تاپیک باهام درمیون بزارید  1
همون طور که خودتون می دونید خلا یعنی هیچ چی  چجوری میخواد توش نفس بکشه؟ نکنه خودش اکسیژن میسازه؟ همچنین من متوجه امواج شهاب سنگ نشدم یعنی چجور امواجی؟ بهتره که چنین بازی هایی رو کاملا به صورت علمی طراحی کنید تا لا اقل مثل فیلم هایی که به دلیل علمی بودن زیاد مطرح شدن اینها هم به عنوان یک بازی مطابق با دانش بشر شناخته بشن البته این نظر منه و نیازی نیست که حتما اینطوری باشه چرا که اگه یه بازی مثلا فانتزی بسازید کسی دنبال علم توش نمی گرده
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/19، 08:37 صبح)mahdi797979 نوشته است:
(1395/5/19، 01:29 صبح)kabood نوشته است: ایده / داستان بازی توی چند جمله زیر خلاصه میشه :

سیاره x در منظومه y در گردشه ، یه خانواده z که در سیاره x زندگی میکنن توی حیاط خونشون نشستن که یهو یه شهاب سنگ با سرعت خیلی زیاد به سیارشون برخورد میکنه ، اما این شهاب سنگ نیست این قسمتی از ستاره (همون خورشید خودمون  4 ) سیارشونه که دچار سوپر نوا شده ، این شهاب سنگ همه چی رو توی یه فاصله زیاد از بین میبره ، خانواده z و تمامی افراد اون دورو ور کشته میشن بجز بچه کوچیکه خونه که خودشو پرت میکنه تو خلع (بعدا توضیح میدم) ، این بچه کوچیک در بین امواج شهاب سنگ دچار قابلیتی میشه که میتونه بهش قدرت نفس کشیدن در خلع رو بده. این بچه هم که نمیخواد این اتفاق برای کس دیگه ای بیفه تصمیم میگیره که جلوی سوپر نوای ستارشون رو بگیره.

نظراتتون هم توی همین تاپیک باهام درمیون بزارید  1
همون طور که خودتون می دونید خلا یعنی هیچ چی  چجوری میخواد توش نفس بکشه؟ نکنه خودش اکسیژن میسازه؟ همچنین من متوجه امواج شهاب سنگ نشدم یعنی چجور امواجی؟ بهتره که چنین بازی هایی رو کاملا به صورت علمی طراحی کنید تا لا اقل مثل فیلم هایی که به دلیل علمی بودن زیاد مطرح شدن اینها هم به عنوان یک بازی مطابق با دانش بشر شناخته بشن البته این نظر منه و نیازی نیست که حتما اینطوری باشه چرا که اگه یه بازی مثلا فانتزی بسازید کسی دنبال علم توش نمی گرده

مرسی بابت نظرتون باید روش بیشتر کار کنم 1 گرچه بازی فانتزی هستش

(1395/5/19، 08:32 صبح)نیما نوشته است: دوست عزیز واقعا تاسف میخورم برای بعضیا که بجای اینکه شمارو که تو این سن کم بازی میسازید تشویق کنن فقط میگن بده
منم مثل شما شدم و فکر کردم باید برنامه نویسی رو کنار بزارم
اما بیشتر که فکر کردم فهمیدم توی سن کم هم میشه بازی ساز شد
لطفا امید و صبر رو از دست ندید

مرسی بابت نظرتون 1 حتما این پروژه رو تا آخر تمومش میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 5,650 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,569 1400/5/18، 10:19 عصر
آخرین ارسال: shazde