بازیسازی در ایران
(1395/5/24، 11:36 صبح)sllark نوشته است:
(1395/5/23، 11:04 عصر)hitler نوشته است: هه 
12 که کاملا از لیمبو تقلید گرده مردم گرامی هم 1000 تا دانلود براش زدن 

کپی ایده !!

بازی سازی مثل حالا خیلی کار های دیگه نیستش که نمیشه از ایده دیگران استفاده کرد....
بله یک تیم بازی ساز کلش آف کلنز رو ساختد و صد ها تیم دیگه از ایدش کمک گرفتند و بازی جدیدی ساختند.. الان این هیچ اشکالی نداره...
بله یک تیم بازی ساز لیمبو رو ساختند و ده ها تیم دیگه از ایدش کمک گرفتند و بازی جدیدی ساختند... خیلی هم عالی...

حالا اگه کیفیت بازی پایینه  یا اگه بازی کپی از گیم پلی بازی دیگری باشه خب بحثشون جداست...

اما این که یک نفر(تیم) بیاد با کمک ایده یک بازی، یک بازی جدید بسازه هیچ مشکلی نداره.... اونوقت شما اومدید میگید دزد؟؟ 

اگه شما که بازیسازید نتونید تشخیص بدید بازیتون رو از نظر کیفیت (و بخواید برید به چند نفر دیگه نشونش بدید) بازی ساز خوبی نیستید!!

53

حرف شما هیچ ربطی به بحث الان ما نداشت
بله صدها تیم اومدند مشابه کلش رو ساختند اما بهش امکاناتی اضافه کردند که از دیگری سرقت بگیرند
و چون بازی در سبک استراتژیک هست طبیعیه بشه خیلی امکانات جدید بهش اضافه کرد
اما بحث بازیهای ماجراجویی که در موردش حرف زدم جداست
شما یک بازی که ایدش از لیمبو بوده و مانند لیمبو دانلود داشته باشه به من نشون بده !
اینکه شما از اون خوشتون اومده دلیل نمیشه بگی خیلم عالی
شایدم خودتون اینکارو کردین که ...
دوست گرامی من طرف حساب مطلبم اونایی بودن که نه تنها کپی کردن بلکه فقط بازی قبلی رو با گرافیکی جدید و به درد نخور پیاده کردن
مثل بتا و ...
امروزه بازیهای مثل god of war هم وقتی ساخته میشن فقط دو ماه توسط 100 ها نفر تست و مورد ارزیابی قرار میگیرن اونوقت شما میگید خودمون باید تشخیص بدیم بازیمون خوبه یا نه ! 17
لطفا قبل از مطلب دادن برا این و اون یکم در موردش فکر کنید
من فقط خواستم بگم رو بازی کار کنیم همین که همه هم قبولش کردن .
حالا شما اومدین اینطوری دعوا را میندازین نمیدونم دیگه دلیلش چیه !
شاید یکی از همین سازنده ها باشید / نمیدونم 2 18
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888
با سلام 
تشکر میکنم از کسی که تاپیک رو شروع کرده حرفاش درسته بیشترش . 
اما من میخواستم یک موردی رو بگم 
در حال حاظر که بسیاری از استدیو ها دارن به صورت مستقل فغالیت میکنند و هر روزه شاهد اینیم که تعداد بسیار زیادی بازی و برنامه با کافه ارسال میشه و مشکلی که اینجا وجود داره کپی کردن ایده یک بازی دیگه نیست مشکل توسعه همون ایدس 
از نظر بنده اگه شما بتونی ایده یک بازی خوب رو در بازی خودت پیاده سازیش کنی ولی توسعه و بهبودش بدی هیچ موردی نداره و اگر مورد هم داشته باشه اصلا کسی نمی تونه پیگیری کنه 
در مورد بازی اغای فنائی و سلسله بازی هایی که به دنبال بازی ایشون در سطح مارکت ها عرضه شد هم باید بگم در اون تایم که بازی ایشون عرضه شد + ایپزود های بعدیش سبک بازی های کلیک و اشاره که theme معمایی هم داشته باشه خعلی روی بورس بود و این کاملا طبیعی هست که استدیو های دیگه سعی کنند در همون سبک بازی بسازن و منتظر فروش خوبش هم باشن. ولی در حال حاظر داره این سبک برای کاربر قدیمی میشه 
البته اگه اغای فنائی دوباره اپیزود بعدی بازیشون رو منتشر کنند 100 در 100 بازیشون مثل قبل فروش میره چون ایشون برندو خودشو جا انداخته بین کاربرا و اعتماده کاربر رو بدست اورده !
اما یه مورد که دوستمون گفت اینکه یه عده میان کانال و پیج میزن برایی استدیو شون و یه چی راه میندازن برای خودشون باید بگم این کار یجور تکنیک فروش و ایجاد حاشیه امن و کسب اعتماد هست برای اون استدیو 
یک مثال بخوام بزنم که مرتبط باشه 
بنده چون تو کار جلوه وِیژه و موشن گرافیک هم کمی فعالیت دارم اومدم سفارش کار بگیرم بعد طرف اومد گفت استدیو تون کجاست سایتتون چیه و از اینجور داستانا در حالی که دوستان صاحب سبک میدونن با یک دوربین و یک پرده سبز میشه انواع افکت هارو پیاده سازی کرد و نیاز به محل خاصی نیست همین قضیه در مورد این کار بازی ساز ها هم هست 

پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
درسته جلب اعتماد هست
اما رفیق ما بازی رو توسعه نمیده همه ی کارا رو میکنه
از پیج و وبلاگ و ... و بعد از بازیسازی زده میشه و میره
 نه خبری از اپیزود دوم هست نه چیز دیگه ای 
مثل خیلی از بازیهای دیگه
وگرنه منم مخالف اینکار نیستم
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: حرف شما هیچ ربطی به بحث الان ما نداشت 
حرف من کاملا به بحث ربط داشت...

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: شما یک بازی که ایدش از لیمبو بوده و مانند لیمبو دانلود داشته باشه به من نشون بده !
شما چه کاری دارید که بازی چقدر دانلود شده؟ اصلا موضوع دانلودش نیست....
من بازی خاصی رو مد نظر ندارم. کلا دارم میگم....

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: امروزه بازیهای مثل god of war هم وقتی ساخته میشن فقط دو ماه توسط 100 ها نفر تست و مورد ارزیابی قرار میگیرن اونوقت شما میگید خودمون باید تشخیص بدیم بازیمون خوبه یا نه ! 17 
god of war رو با بازی خودتون مقایسه میکنید؟ بره god of war تیم 50-100 نفره میشنن طی 1 سال همچین بازی رو میسازن خب بایدم توسط چندین نفر تست بشه... اونم تست برای رفع باگ و.. هستش... (دوماه رو از کجا میدونید؟ منبع بدید...) 

اگه نتونید تشخیص بدید کیفیت بازیتون رو و این که مورداستقبال قرار خواهد گرفت یا نه... هیچوقت نمیتونید موفق بشید..

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: لطفا قبل از مطلب دادن برا این و اون یکم در موردش فکر کنید 
در موردش فکر کنم؟؟ این هایی که گفتم تجره و نظر شخصی خودم بود که البته مطمعنم خیلیا هم با نظرم موافق هستن... 

و شما حق ندارید در مورد درست یا نادرست بودن افکار و نظرات و تجربیاتم قضاوت کنید...

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: حالا شما اومدین اینطوری دعوا را میندازین نمیدونم دیگه دلیلش چیه !
شاید یکی از همین سازنده ها باشید / نمیدونم 2 18 

من کلا با کانستراکت و کافه بازار کار نمیکنم.... 4 ساله برنامه نویس اندروید هستم + بازی سازی که خیلی هم موفق هم بودم... (بیشتر از اون چیزی که شما بتونید حدث بزنید درآمد دارم...) اومدم اینجا دارم تجربیاتم رو در اختیارتون میزارم که تازه بازی سازی رو شروع کردید. طرف صحبتم هم هیچکس نبود... هیچ توهینی هم نکردم...بعد شما...تقصیر خودتون نیست. سنتون خیلی کمه... 

دیگه با این انجمن کاری ندارم...چون همش شده بچه بازی.... خودتم زحمت نده پیامتو نمیخونم...
کلا اشتباه از من بود که اومدم بچه هایی مثل شما رو راهنمایی کنم...
  پاسخ

(1395/5/24، 04:15 عصر)sllark نوشته است:
(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: حرف شما هیچ ربطی به بحث الان ما نداشت 
حرف من کاملا به بحث ربط داشت...

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: شما یک بازی که ایدش از لیمبو بوده و مانند لیمبو دانلود داشته باشه به من نشون بده !
شما چه کاری دارید که بازی چقدر دانلود شده؟ اصلا موضوع دانلودش نیست....
من بازی خاصی رو مد نظر ندارم. کلا دارم میگم....

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: امروزه بازیهای مثل god of war هم وقتی ساخته میشن فقط دو ماه توسط 100 ها نفر تست و مورد ارزیابی قرار میگیرن اونوقت شما میگید خودمون باید تشخیص بدیم بازیمون خوبه یا نه ! 17 
god of war رو با بازی خودتون مقایسه میکنید؟ بره god of war تیم 50-100 نفره میشنن طی 1 سال همچین بازی رو میسازن خب بایدم توسط چندین نفر تست بشه... اونم تست برای رفع باگ و.. هستش... (دوماه رو از کجا میدونید؟ منبع بدید...) 

اگه نتونید تشخیص بدید کیفیت بازیتون رو و این که مورداستقبال قرار خواهد گرفت یا نه... هیچوقت نمیتونید موفق بشید..

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: لطفا قبل از مطلب دادن برا این و اون یکم در موردش فکر کنید 
در موردش فکر کنم؟؟ این هایی که گفتم تجره و نظر شخصی خودم بود که البته مطمعنم خیلیا هم با نظرم موافق هستن... 

و شما حق ندارید در مورد درست یا نادرست بودن افکار و نظرات و تجربیاتم قضاوت کنید...

(1395/5/24، 02:09 عصر)hitler نوشته است: حالا شما اومدین اینطوری دعوا را میندازین نمیدونم دیگه دلیلش چیه !
شاید یکی از همین سازنده ها باشید / نمیدونم 2 18 

من کلا با کانستراکت و کافه بازار کار نمیکنم.... 4 ساله برنامه نویس اندروید هستم + بازی سازی که خیلی هم موفق هم بودم... (بیشتر از اون چیزی که شما بتونید حدث بزنید درآمد دارم...) اومدم اینجا دارم تجربیاتم رو در اختیارتون میزارم که تازه بازی سازی رو شروع کردید. طرف صحبتم هم هیچکس نبود... هیچ توهینی هم نکردم...بعد شما...تقصیر خودتون نیست. سنتون خیلی کمه... 

دیگه با این انجمن کاری ندارم...چون همش شده بچه بازی.... خودتم زحمت نده پیامتو نمیخونم...
کلا اشتباه از من بود که اومدم بچه هایی مثل شما رو راهنمایی کنم...
سبک نگارشتون که زیاد با اون بچه هایی که گفتید تفاوت نداشت !
من با نظرتون موافقم و این که بگردیم دنبال کپی های یه بازی و اعتراض به کارهای مردم کار بیهوده ایه ...
بازی که بده و مسخرس رو مطمعن باشید به چیزی بیشتر از اونی که لایقشه نمی رسه !

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سلام

بحث هاي دوستان تا حدودي درسته ولي خب به نظرم به  تنهايي استفاده از اسپرايت اماده  کار زياد بدي نيست

خيلي از دوستان  + خودم مبتدي هستند  و يا شايد زياد تو زمينه طراحي  وقت نکردن وقت بزارند

(يا اصلا  مثل من قصد  وقت گذاشتن تو  زمينه طراحی رو به طور جدي ندارند)

ولي يادمه هدف اصلي اين انجمن  ايجاد محيطي براي  پيشرفت بازي سازي اسلامي هست  تا درامد زايي از بازي سازي
بعید میدونم در امد یک ایده خوب هیچ ربطی به کپی شدن ازش داشته باشه   (منبع: نظر شخصی خودم)

البته  وقتي  يک گرافيک اونقدر خوب هست  که در بازي هاي مختلف با داستان هاي مختلف ازش استفاده ميشه  به نظرم  يک  اتفاق خوب براي سازنده هست  يعني  کارش اونقدر خوب بوده ک افراد ديگه اي از اون کارش سود بردن  مگه چ عيبي داره يکي ديگم نون رسونده 41 41

اصل اينکه  تعداد توسعه دهنده ها بالا بره کيفت بازي ها پايين مياد  رو اصلا قبول ندارم 23و اتفاقا  به نظرم اين خيلي خوبه چون وقتي يک جنس نمونه هاي زيادي داره  توليد کننده سعي ميکنه  کاري رو  انجام بده که باعث تفاوت بشه و اين باعث راه حل هاي جديد ميشه و خلاقيت و کارايي بيشتري رو به دنبال داره و باعث ميشه تو اين زمينه خاص که ساخت بازي هست  بازي هايي با کيفيت تري  ساخته بشن

در مورد  اينکه کل بازي  رو برداريم کپي کنيم که موافقم کار اصلا شايسته اي نيست  و چون چيزي ياد نميگيريم  ارزشي نداره 4 4
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
سلام.
نمیخوام زیاد دخالت کنم.
ولی با اون وضع بازیا...
من که حاظر بودم با گوشکوب بزنم تو گیجگاهم ولی با پینت اسپرایت نکشم. 24
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979
(1395/5/25، 01:38 صبح)1515Team نوشته است: سلام.
نمیخوام زیاد دخالت کنم.
ولی با اون وضع بازیا...
من که حاظر بودم با گوشکوب بزنم تو گیجگاهم ولی با پینت اسپرایت نکشم. 24

اگه طرف طراحیش قوی باشه پینت هم قابلیت کافی برای طراحی رو داره مهم کاربریه که ازش استفاده می کنه
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,762 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر
آخرین ارسال: M.Y