تشخیص مشکلات کد c# در یونیتی
Smile 
من بعضی وقت ها در کد نویسی با یونیتی مشکل دارم و میخواستم مشکلاتمو با عکس ها در این تاپیک بزارم تا راهنمایی و کمک کنید 

اگه هم کسی مثل من به مشکل خورد تا پاسخ های این تاپیک مشکلشو بزاره تا اعضای وارد کمک کنن و جوابشو بدن

لطفا کمک کنید
[تصویر:  my_code.PNG]
این کد ها بود 

[تصویر:  erores.PNG]

اینهم ارور ها

پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام
در vector3 که تعریف کردید پارامتر سوم که محور z رو مشخص کردید از نام کلاس Transform استفاده کردید
در صورتی که باید از پراپرتی transform استفاده کنید که اشاره به کامپوننت ترنسفرم شئ ای داره که کد رو بهش نسبت دادید
کد:
using UnityEngine;
using System.Collections;

public class Move : MonoBehaviour {

public float speed = 2f;

void Start () {

}

// Update is called once per frame
    void Update () {

transform.Translate(new Vector3 (speed, 0, transform.position.z) * Time.deltaTime);

}
}

مشاهده می کنی دوست عزیز :

کد:
transform.position.z

عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: empire of vampire ، shazde ، hasansanaei ، ARMAN_IRBAX ، danials008
سلام.
من وقتی در مونو دولوپ میخوام کد هایی که از نوع class هستند رو بنویسم اصلا تشخیص نمیده و نمیشناسه چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/23، 02:31 عصر)montazeria نوشته است: سلام.
من وقتی در مونو دولوپ میخوام کد هایی که از نوع class هستند رو بنویسم اصلا تشخیص نمیده و نمیشناسه چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز می تونستید یک تاپیک در قسمت پرسش و پاسخ بزنید 
این مشکل رو در اموزش جامع توضیح دادم
یک بار کد رو ببندید دوباره باز کنید یا مثل روشی که در آموزش گفتم کد رو در قسمت سمت چپ مونو دولوپ مجدد باز کنید
اگر بعد از این کارها باز هم مشکل داشتید آخرین نسخه ی دات نت فریمورک رو متناسب با سیستم عامل دانلود و نصب کنید
تا امروز 2 تا از دوستان این مشکل رو داشتند که با نصب دات نت فریمورک مشکلشون حل شد
سوالشون رو در پرسش و پاسخ سایت فرانش مطرح کردند
موفق باشید
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,141 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,660 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,027 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,753 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: