شروع با یونیتی
دانلود کنی در برنامه یک بخش از ان درباره بلندر صحبت کرده

که برای شروع کار خوبه
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته این کانال آموزشای خیلی خوبی داره ولی خیلیاشون بدرد من نمیخورن منم اینترنتم کمه و میخوام بهترین چیزی که ممکنه تهیه کنم

من شروع کردم انیمیشن هم ساختم ولی برای بعضی قسمت ها مثل اسکالپ مود و کیفریم ها یکم به مشکل می خورم و میخوام آموزش جامعی در این زمینه پیدا کنم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: GAME MOEIN
آموزش بلندر وجود داره

ام خدایی حجمشون زیاده 4 

البته منظورم حرفه ای هاس دور رو ور 1 تا 2 گیگ هر فسمتش 4
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیدونم منظورتون از دو بعدی چیه اما من خیلی وقته که با فتوشاپ کار می کنم تازه هر کدومشون برا خودش دریاییه تا بخوام تو دو بعدی حرفه ای بشم دیگه پیر شدم تازه من تجسم سه بعدی بیشتر از طراحی دو بعدیمه برا همین تازه برای تقارن هم خب دستی کار نمی کنم و اندازه هارو با عدد وارد می کنم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من منظورتونه ؟

من خیلی وقته کار های گرافیکی رو شروع کردم
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 05:52 عصر)hunk نوشته است: سلام یک دفعه نباید سراغ سه بعدی رفت اول دو بعدی یاد بگیر چون سنت کمه (خودم هم سن خودت هستم) نمیتونی خوب به چهره کاراکتر ها تقارن بدی و در کل بد میشه برات اول دو بعدی رو کامل یاد بگیر

سلام.اگه منظورتون من هستم ، من الان با ایکلیپس کار کردم و تا حدی بلدم و با کانستراکت هم بازی 2 بعدی ساختم و الان هم یه بازی نسبتاٌ 3 بعدی ساختم یعنی تقریبا یه بازی تفنگی اول شخص و الان هم میخواهم وارد یونیتی بشم و تقریبا 2 بعدی رو یاد گرفتم.
بازی "ارباب زامبی ها" که با کانستراکت ساختم رو هم لینکش رو میدم اگه خواستید ببینید . البته این قسمت اولشه و میخواهم قسمت های بعدی اش رو با یونیتی بسازم (البته هنوز تقریبا از یونیتی هیچی بلد نیستم 4 ) ولی خب میخوام یاد بگیرم. بازی ارباب زامبی ها رو که الان لینکش رو میدم همون بازی ای است که گفتم تقریبا سه بعدی است و امروز برای : ایران اپس - کافه بازار و مایکت فرستادم و و الان لینکش رو میدم (البته هنوز تو مارکتها تایید نشده)
لینک بازی : cdn.myket.ir/apk-files/farsiapps/com.game.thelordofzombies_12.apk?md5=Ps1ffsVs5dK6EZP0Z6d8QA==&expires=1474036100

بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میشه لینک رو با لینک بفرستید با گوشی کپی کردن سخته مشکل داره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/23، 08:02 عصر)نیما نوشته است: میشه لینک رو با لینک بفرستید با گوشی کپی کردن سخته مشکل داره

بله
لینک
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,141 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,660 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,027 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,753 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: