1395/7/18، 07:36 عصر
خب استاندارد فتوشاپ هم همینه که فقط عکس هاتو ویرایش بدی اگر اینجور بود چرا شرکت ادوبی هم فتوشاپ و هم الوستربتور رو ساخته؟
طراحی کارکتر
|
1395/7/18، 07:36 عصر
خب استاندارد فتوشاپ هم همینه که فقط عکس هاتو ویرایش بدی اگر اینجور بود چرا شرکت ادوبی هم فتوشاپ و هم الوستربتور رو ساخته؟
1395/7/19، 02:48 عصر
(1395/7/18، 07:36 عصر)ali.develpor1 نوشته است: خب استاندارد فتوشاپ هم همینه که فقط عکس هاتو ویرایش بدی اگر اینجور بود چرا شرکت ادوبی هم فتوشاپ و هم الوستربتور رو ساخته؟ اگه استانداردش این بوده دیگه نیست پاشو فراتر از اون چیزی که فکر می کنید گزاشته در ضمن من هر آموزش طراحی کاراکتر و غیره رو دیدم با فوتوشاپ بوده و جالب اینجاست من که تو زمینه طراحی هم کار می کنم اسم السترایتور تا چند ما پیش نشنیده بودم من با الستریتور کار نکردم ولی اینو میدونم که فوتوشاپ تو طراحی ضعف نداره چند تا نمونه از طراحی با فوتوشاپ رو براتون قرار دادم آموزش های خارجی هم که دیدم با فوتوشاپ بوده اشتباه نگیرید من نمیگم الیسترایتو ضعیفه میگم فوتوشاپ ضعیف نیست ![]() ![]()
1395/7/19، 03:49 عصر
یک روز به حرف های من میرسید
شما اگر تابحال بازی the silnte age رو بازی کرده باشید میبینید که تمام طراحی هاش پیکسل به پیکسل با ایلوستریتور کشیده شده البته ایلوستریتور بدرد افرادی مثل من میخوره که اصلا نقاشی من خوب نیست چون من حتی روی کاغذ هم نمیتونم یک انسان از نیم رخ بکشم راستی این طرحی هایی که شما گذاشتین همش با نرم افزار های 3بعدی انجام شده
1395/7/19، 09:33 عصر
لینک اونی که میگی با 3D MAX هستش رو برات گزاشتم
لینک برو میفهمی با چی طراحی کردن شما اون لینک سایت روی عکس رو دیدید اشتب هستش
1395/7/20، 10:28 صبح
خجالت بکشین مثه بچه ها افتادین به جون هم...............
سر یه نرم افزار که کدوم بهتر طراحی میکنه................. هرکی هرچیو بلد باشه میتونه باش بهترین رو بکشه.......... ایلوستریتور برای طراحیه ولی نه طراحی برای همه بازی ها.......... مثلا بازی وحشتناک که می خوای بسازی توی طراحی بک گراند ها میمونی............ ولی فوتوشاپ این مشکلو حل کرده چون براش های زیادی داره.................... مثلا شخصیت های 41148 با فتوشاپ طراحی شده.............. شخصیت های حریم که از همین انجین بازی ساز استفاده کرده با فتوشاپ طراحی شده که اون رو میشه به صورت خیلی تابلو از روی چمن های تو بک گراند بازی بفهمی.................... با این حال به نظر من بهتر از فوتوشاپ و ایلوستریتور تیری دی مکسه............ اونم باس بری نزدیک به هف سال عمرتو بذاری تا تازه بتونی یه شخصیت تیریدی طراحی کنی بعد فریم به فریم بونبندی کنی و فریم های راه رفتنو و دویدنو به صورت خیلی طبیعی خروجی بگیری............. از نرم افزار زیر استفاده کنید یه سری شخصیت آماده داره که تو خود نرم افزار می تونید راه رفتنو ودویدنو و......رو برای شخصیت که ساختید استفاده کنید.........(یه شخصیت آماده میده بت یه سری عضو و اندام آماده داره که میتونی برای شخصیتت انتخاب کنی و عرض و طول اندام هارو معین کنی) animate pro (1395/7/11، 10:17 عصر)alirezagamemaker نوشته است: سلام شیکر میون کلامتونچجوری لایسنس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نرم افزار انیمیت برای کانستراکت 3؟ | محمد 82 | 0 | 1,193 |
1402/2/5، 04:44 عصر آخرین ارسال: محمد 82 |
|
حل شده سوال در مورد گرافیک سه بعدی | amin hosseini | 9 | 3,789 |
1400/7/17، 04:16 عصر آخرین ارسال: amin hosseini |
|
حداکثر مموری یوز مجاز، در موبایل ها ؟ | Alireza3d | 3 | 2,920 |
1400/6/6، 12:40 عصر آخرین ارسال: hasansanaei |
|
![]() |