خروجی اندروید با اکلیپس
سلام . اگه کسی بلده با اکلیپس یا اندروید استودیو برای بازی کانستراکت خروجی بگیره لطفا اموزشش رو بذاره . هرطور که ممکنه متنی ، تصویری ، ویدیویی .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/11، 01:24 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام . اگه کسی بلده با اکلیپس یا اندروید استودیو برای بازی کانستراکت خروجی بگیره لطفا اموزشش رو بذاره . هرطور که ممکنه متنی ، تصویری ، ویدیویی .

سلام اگر صرفاً حجمش مد نظرتون هست میتونید از خروجی WebView کوکون استفاده کنید که سربار حجم ندارد اما بدرد بازی های سنگین نمیخورد و برای ساخت برنامه میتواند گزینه بهتری باشد قابلیت نصب پلاگین های کوردوا را هم دارد خروجی بدون صدا در اندروید پائینتر از 4.4 خواهد بود (البته با نصب پلاگین cordova media و cordova native audio فکر کنم مشکل صدا در اندروید پائینتر از 4.4 حل شود) از اسپلش کوکون هم در این حالت خبری نیست! خروجی با اکلیپس همین معایب را دارد در واقع آن هم وب ویو هست منتها دیگر نمیشود پلاگین های کوردوا را نصب کرد البته تا آنجایی که خاطرم هست اکلیپس یک پلاگین قدیمی برای فونگپ(برادر خوانده کوردوا !) داشت که دیگر آنهم قابل دسترس و استفاده نیست و و از رده خارج شده محسوب میشود....
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
با پس شما چی جوری خروجی می گیرید . من الان 4 ماهه دنبالشم از هر راهی هم که بگید ، از هر راهی که بگید ، امتحان کردم اما نشدددددددددددددددددددددددددددددددددددد . اقا اگه کسی هست ، مجانی ، بیاد بره من هم یه خروجی بگیرهههههههههههههههههه. خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/12، 02:18 صبح)محمد 82 نوشته است: با پس شما چی جوری خروجی می گیرید . من الان 4 ماهه دنبالشم از هر راهی هم که بگید ، از هر راهی که بگید ، امتحان کردم اما نشدددددددددددددددددددددددددددددددددددد . اقا اگه کسی هست ، مجانی ، بیاد بره من هم یه خروجی بگیرهههههههههههههههههه. خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
برادر چرا خودتو اذیت میکنی وقتی میخای از webview اکلیپس یا b4a  یا android studio استفاده کنی مشکلات زیادی خواهی داشت بیخیال شو.
مشکلات
1:وقتی دکمه back گوشی رو میزنی کلا میاد بیرون
2: اصلا هیچ پلاگینی نصب نمیشه.(این یعنی کلا بیخیال شو)
3:سرعتش نابوده
4:ولش کن ناموسن 20 20 20
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: