شروع بازیسازی با یونیتی
سلام
دوستان آموزشی سایتی میشناسید که از صفر یونیتی رو آموزش بده و همچنین زبان سی شارپپ رو

آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/13، 01:50 صبح)Amirrrgames نوشته است: سلام
دوستان آموزشی سایتی میشناسید که از صفر یونیتی رو آموزش بده و همچنین زبان سی شارپپ رو

سلام در بخش آموزش انجمن یک نگاه می کردید، می دیدید

به این لینک برید
توضیحات رو کامل مطالعه کنید
سپس در انتها به لینک های دانلود منتقل میشید
موفق باشید
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، Amirrrgames
سلام دوست عزیز.
آموزش آقای developer آموزش جامع و همینطور رایگان هستش
از سی شارپ هم چیزای زیادی یاد میده

ولی خودتون هم باید سی شارپ رو به طور کامل یاد بگیرید
پیشنهاد من برای یادگیری سی شارپ یکی سایت فرانش هست (فیلم)
یکی دیگه هم سایت وب تارگت (متن)

وقتی که سی شارپ رو یاد گرفتید بهترین کار اینه برید آموزش ساخت بازی های ساده رو از اینترنت بگیرید تا با محیط یونیتی آشنا بشید
تو اینترنت از این نوع آموزش ها زیاد هست

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
به نظر بنده برای کسانی که اول کار هستن و برنامه نویسی قوی ندارند باید از پکیج های آماده که توی ی سایت ایرانی قبلا دیده بودم و خودمم ازش خرید میکردم ، استفاده کنید .
مثلا ی پکیج هایی رو خریده بودم بازی های استراتژیک ، ماشینی ، و ... داشت ، و اگر مثلا داخل استور یونیتی 260 دلار ( 806000 تومان ) قیمت اصلیش بود این سایت 2000 ت یا 5000 ت میفروخت که خیلی به صرفه بود .

توصیه میکنم برای افرادی که تازه دارن یونیتی کار میکنن از این پکیج ها استفاده کنن ، این پکیج ها همون سورس هایی مثل کانستراکت هست که با نگاه کردن بهشون میتونید درک بهتری از نوع اون سورس بفهمید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام اون فیلم های آموزشیتونو دارم نگاه میکنم خیلی خوب توضیح میدید و تا قسمت 14 رو دیدم الان هم دارم فیلم های مربوط به سی شارپ رو میبینم 
مرسی که رایگان گزاشتید منم پنج ستاره بهش دادم
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer
(1395/8/13، 07:46 عصر)Amirrrgames نوشته است: سلام اون فیلم های آموزشیتونو دارم نگاه میکنم خیلی خوب توضیح میدید و تا قسمت 14 رو دیدم الان هم دارم فیلم های مربوط به سی شارپ رو میبینم 
مرسی که رایگان گزاشتید منم پنج ستاره بهش دادم

خواهش می کنم دوست عزیز
ببین ابتدا فصل 1 و 2 رو تموم کنید ، سپس طبق آموزش های سی شارپ که در دوره معرفی می کنم سعی کنید توانایی برنامه نویسیتون رو افزایش بدید سپس فصل 3 رو شروع کنید
به امیده خدا به درک بالایی از یونیتی می رسید
موفق باشید

(1395/8/13، 06:22 عصر)hesam3 نوشته است: به نظر بنده برای کسانی که اول کار هستن و برنامه نویسی قوی ندارند باید از پکیج های آماده که توی ی سایت ایرانی قبلا دیده بودم و خودمم ازش خرید میکردم ، استفاده کنید .
مثلا ی پکیج هایی رو خریده بودم بازی های استراتژیک ، ماشینی ، و ... داشت ، و اگر مثلا داخل استور یونیتی 260 دلار ( 806000 تومان ) قیمت اصلیش بود این سایت 2000 ت یا 5000 ت میفروخت که خیلی به صرفه بود .

توصیه میکنم برای افرادی که تازه دارن یونیتی کار میکنن از این پکیج ها استفاده کنن ، این پکیج ها همون سورس هایی مثل کانستراکت هست که با نگاه کردن بهشون میتونید درک بهتری از نوع اون سورس بفهمید .

سلام حسام عزیز من به هیچ عنوان استفاده از پکیج رو توصیه نمی کنم اگر از اول شروع کسی تمرکزش رو روی کد نویسی بزاره خیلی زود با یونیتی ارتباط برقرار می کنه
پکیج ها هیچ وقت کد نویسی از دلشون در نمیاد
فقط منابع مناسب می تونید گیر بیارید یا زمانی که حرفه ای شدید برای پرفرمنس بهتره بازی ازشون استفاده کنید
البته تجربه عزیزان ممکن هست متفاوت باشه
موفق باشید
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,141 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,660 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,027 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,753 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: